На Празника на мама АВГУСТинчето е радост най-голяма!

• 10 055
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Най-сетне качих снимките от нашия 1/2 Ден Ден - ето ги

# 61
Гери, ама големи сладурковци са мал4овците на купона Grinning СЪжалявам 4е не можахме да се видим  като хората днес в парка.....
НО ви каня  вси4ки на виртуална срещи4ка с питие в ръка Wink
Ха наздраве Laughing

# 62
  • гр.София
Здравейте! Мислех да се жалвам,но Кабив ми пооправи настроението със снимките. Ники е хубавец, а дамите  не му отстъпват и те Peace
Айла,действително нашето са дребни кахъри-разбираме го,когато се разболее някой. Нямам думи за Бърза помощ. Знам,че не ви се занимава,но не може ли поне едно оплакване да пуснете. Ама те ще кажат,че пневмонии под път и над път-няма за такава "дреболия"да си дадат зор. Много ми е тъжно,че лекарите отказват обикновено на по-възрастни хора. За деца,слава богу,се отзовават. Виках ги ,когато синът ми беше на 2год. с 40 градуса ( неговите си ангини ooooh!), беше събота през нощта, в квартала на майка ми,далеч от джипито-и пристигнаха веднага.
Дано майка ти се оправи напълно.

А моите дребни кахъри са,че нервите ми не издържат, не смогвам с  домакинството и другите задачи, а хаосът ме дезорганизира още повече.За да свърша едно-зарязвам друго, и се трупа,трупа... София спи час и половина преди обед и 15-20 минути следобед. Към 23ч. заспива с дълго и напоително реване, след което съм истерясала и не мога да върша нищо.
Спинки,как издържаш до 1ч Tired?

val_stef, аз пак не можах да видя братовчеда.

pepejeans, имаш ли вече отговор за главичката?

Elwing, целувка и за Ивчо от моята сърдитка.

velmar, аз като нешофьорка, прочетох три пъти поста ти ,за да разбера,каква е връзката м/у ръчната спирачка и бордюра Joy. Утре ще питам "моя" шофьор, щото в тая област съм блондинка. Но се посмях -на твой гръб.

Те това е, изпозвах ви като психотерапия. Отивам да шетам с нови сили Hug

# 63
Цитат на: blanc
[b
velmar[/b], аз като нешофьорка, прочетох три пъти поста ти ,за да разбера,каква е връзката м/у ръчната спирачка и бордюра Joy. Утре ще питам "моя" шофьор, щото в тая област съм блондинка. Но се посмях -на твой гръб.

Те това е, изпозвах ви като психотерапия. Отивам да шетам с нови сили Hug
Joy
Бланк, то няма особена връзка, щото има някаква логика да се дръпне ръ4ната спира4ка когато си спрял на някакво стръмно място, където има риск колата сама да тръгне,но колегата решил да се презастрахова.Все пак- 4ужда кола- 4ужда беля Laughing.
Както и да е . Я стига си вършала из къщи.Има една реплика- слугинската работа край няма , аи много акъл не се иска за нея Blush.Та- дай да се посветим на себе си , па макар и за няколко 4аса  и то виртуално. Децата спят, ние отмаряме и се опитваме да не мислим  за хилядите неща,които нис е въртят из главата Crazy.Ех- идилия........
Наздраве!!!

# 64
Kabiv снимките са много хубави,а моделите още повече  Wink Mr. Green
Velmar хубаво е че са се оправили нещата с колата!Аз нали само листовките изкарах само ме возят засега и грижи нямам Mr. Green
blanc същата работа е и при мен!Днес бях замислила да свърша толкова неща, а успях едва на 50%.
Днес за пръв път пътувахме с Еличка с маршрутка да вземем баткото от училище,че татито ни откри сезона с обектите и сме сами.То милото си помисли че е в колата и си заспа,но и шофьорите бяха много коректни веднага се разпоредиха за място евала! Peace
Утре сме на репетиция и сега си мисля по нощите,маршрутка ли да хвана до Орлов мост и да джиткам с  кенгуруто 2ч или да съм с количката ама с някой автобус,само дето не мога да се сетя кой няма дръжка по средата на вратата....
Но това са бели кахъри пред тези на Aila,милата ти майчица дано по бързо се оправи  Hug  Praynig ,а тези идиоти с валериана са си направо за съд! #Cussing out
val_stef, и аз пак не можах да видя братовчеда. Rolling EyesНо пък видях сниките от Русе ,много сте хубави с Али и ели78 с Насето!Пу-Пу!

# 65
  • София
Добро утро момичета!

Ей това дете ще ме побърка окончателно - след като се бях настроила за будуване и носене цяла нощ, Калоян заспа в 22.30 и стана в 6! Joy Яде и после поспа до 7.15 ч.  - направо се наспах! Wink
Велмар - за снимките чакам да ми ги прати мамата, която носеше фото и веднага ще кача!
След като току що си изяде кашата, дечко се кротна, а за мен е време за домакинстване Laughing
Като гледам днес разходка няма да има, ще отидем на гости на баба!

# 66
Вчера бяхме на гости- пу- пу- Виктор беше най- кроткото бебе. Ама на връщане в колата- а-у-у-у  ooooh! А после в къщи- РЕ-Е-ЕВ. Заспа към 11ч. , посреднощ - в 1.00 ч. се събуждам от още по- истерично изпълнение... Час разнасяне, друскане... #Cussing out Доста тежки думи му казах на това мое пуйче... Не че ме разбра, ама...
Тая сутрин пак ни надигна в 6- рев-в-в-в. Нещо пак ни стана  Thinking
Завиждам на мамчетата, чиито бебета са се озъбили. Ние още не, но това не му пречи да ме хапе  newsm78

# 67
Добро утро и от мен!

Снощи Тони заспа след храненето в 9,но към 12 се размърда пак. Дадох му да суче, но не заспиваше и накрая си го гушнах при нас на спалнята. Така си спахме до 8 сутринта,когато той вече почна да ми пее да се събуждам. Сега си играе в леглото, а аз закусвам пред компютъра. Тати спи все още и да видим колко време ще му даде Тони преди да се развика. Mr. Green
СЕга ще кача малко снимки на Тони в албумчето.
Аз се надявам да излезем на разходка поне с кенгурото да обиколим някой магазин.
Лек ден на всички!

# 68
  • София
Здравейте  Hug
Благодаря за съветите за АМ. Мислех да взема Аптамил, но кутиите са много големи и в крайна сметка взех Celia (казаха ми, че не запича и било много хубаво), и може би се успокоих и успях да изцедя 130 г кърма  Party , която му е стигнала и е заспал.
eila gg, да става въпрос за доверие, дано да нямаш повече проблеми  Peace
Aila, дано майка ти се оправи по-бързо, Важното е, че е с диагноза и я лекуват.
А за докторите не ми се говори, в края на 2005 год. имаме трагичен случай по тяхна вина  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Пожелавам ви приятен ден   bouquet

# 69
Добро утро ,. ммомичета Hug.АЗ едва гледам Tired.Дали защото снощи сама пих Whistling.Ей- изложихте се в петк ве4ер- срамота Crossing Arms.Прибрах се към 1ч. и като се ококорих Shocked-няма заспиване. И така до към 3 ooooh!.Сутринта към 6 и нещо 4увам Дари да мрънка, но най-демонстративно се обърнах на другата страна- да му мисли мъжо- хайде един път и той да стане да я нахрани- още пове4е 4е  по негова вина се разбуди толкова рано( нали снощи  е изпила само 60 гр мляко преди ядене).Та- усетих го 4е стана и нещо взе да й говори и ...съм заспала отново.Станах окон4ателно  в 9ч, ДАри на кеф- абе - идилия.И по едно време към 9,30 много свирепо по4ва да хапе това дете каквото намери.Гледа зъб4ето- още не е избило съвсем newsm78.Звъннах на моя да го питам кога я е хранил , а той вика- ами не съм Shocked.Леле- дететнцето гладно а аз  4акам зъби Crazy.Изяде 150гр за норматив. Направих й зелен4уковото пюре за обед , след малко ще предреме , 4акаме бава4ката и  аз из4езвам на работа Rolling EyesКка ще изкарам - не знам .Хайде- отивам да я приспивам. Ще пиша по-късно .

# 70
  • София
Привет! Hug
Какво му стана на това време? Crossing Arms Уж пролет иде, а все по-кофти е Rolling Eyes
blanc, не си единствената с изостанала домакинска работа! На справящите се с това, че и готвещи, мога само да се възхищавам! Peace
Kabiv, много ти е сладък 1/2 рожденика! А от какви страхотни мадами е заобиколен - трудно ще избере Wink
Aila, бързо оздравяване на майка ти! Peace За съжаление това е положението с нашата Бърза помощ. Нито е бърза, нито помагат. И въобще за цялото здравеопазване не ми се говори...
Аз също излизах на 8ми по женски, но на обяд. Ивчо, естествено, се държал чудесно - как да ми вярват после, че е киселяк - знае детето още от сега на чия глава трябва да се качва, че и хоро да играе отгоре, и кога да прави поведение Thinking Mr. Green
Хайде, ще използвам че заспа да посвърша нещо.
 Heart Eyes

# 71
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=76811&photo=160

Ето малко снимки на Тони.

Искам да попитам Ралка Балка от къде си взехте вашето столче люлка. Една приятелка е харесала този модел, но не може да го намери.

# 72
Здравейте мами!
Напоследък хич не ми остава време за писане ConfusedТова дете вкъщи спи по половин час и се ококорва Shockedнищо не мога да свърша Close
Като чета какви ревливи Cry стават бебоците от тези зъби чак не ми се мисли и нашите като тръгнат ooooh!Сега се мъча да го оставям в кревата цяла нощ,е поне до5ч.издържам да ставам и след това го вземам при мен,че и аз да поспя Rolling EyesОт две вечери обаче спи с биберон baby_neutral,а той хич не го искаше  Sickдали не го почват зъби newsm78
Aila,бързо оздравяване на майчето Peace
Kabivголям купон сте заформили
  Kailiи нашето столче е същото,даже вечер го ползвам за масичка да си слагам шишетата на дребосъка Grinning
               Лек ден от нас  bouquet

# 73
  • софия

А това е един датски сайт с невероятни идеи и декорации. За съжаление нямат връзка на английски, но може да се поръча и от БГ. Стените се боядисват в желан цвят и после само се лепят животните, цветята, феите и т.н.

http://www.signmyroom.dk/subpage.asp?PageID=80
http://www.signmyroom.dk/subpage.asp?PageID=73
http://www.signmyroom.dk/subpage.asp?PageID=74
http://www.signmyroom.dk/subpage.asp?PageID=76
http://www.signmyroom.dk/subpage.asp?PageID=77

# 74
Привет отново. До сега бяхме навън.Замръзна ми... Sick.Дари оба4е поспа един 4ас на завет в коли4ката.сложих й и дъждобрана и й беше екстра. PeaceсЕГА  вилнее Crazy.Аз отско4их до къщи  4 еимах малка дупка в програмата и след малко ще бягам обратно на ба4кане, а ДАри отново остава с бава4ката.Мисля днес да й дам към кашата малко пресен плод- ябълка или круша Thinking.Ще видим дали ще й хареса.Нашето зъб4е не е пробило още, така 4е си оставаме с мрънкащи хлапенце  Crazy.Четох за Хамомила, която дйства успокояващо при зъбоникненето, но забравих онзи ден д апитам педито за нея ooooh!.Както и да  е. За сега се справяме без мазила( или инцидентно калгел).
Дани , много е готин тоя сайт с детските стаи.Ех- как завиждам на хората ,които си имат детски  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт