На Празника на мама АВГУСТинчето е радост най-голяма!

• 10 051
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,мами!
Ние снощи си бяхме в къщи,хапнахме,пийнахме и айде по леглата...
И на мен ми се иска да отидем някъде на ресторант или даже за уикенда,но ще изчакаме още малко да се стопли хубаво,защото искаме да сме с Вики.Не ми се остава на някой да я гледа.И без това по цял ден съм на работа,поне вечер и почивните дни да й се радвам.
elia_gg,и при нас имаше такива опити от страна на свекърва ми - тя гледа Вики.Тя дори ми казваше трябва вече да й даваме примерно сол,захар,сирене,мед (това като беше на 4 месеца),слагайте сол във водата за къпане и т.н.Поговорихме си с моя мъж и след това двамата й заявихме,че ние сме родителите и ние ще решаваме кога какво.Сега вече пита - не е ли време да даваме еди какво си.Ако не съм съгласна директно и казвам и то с аргументи защо не и така...
mmilena,честит ти рожденник!Много да ви обича и слуша!
А за сухарите аз купувам едни с нарисувано бебе на тях,пише че са с витамини,но не помня как се казват Embarassed.
val_stef,честито второ зъбче!
eliona,много гадно това с падането.Забелязала съм че като стане нещо,ако аз се стресна Вики започва да плаче,но ако аз не реагирам - минава незабелязано.Поне едно предимство имат тези каишки,скоро няма да ни се случи да падне Crossing Arms.
Айде че стана дълго Simple Smile

# 46
Много благодаря на всички ви! Моята майка наистина е много добронамерена и до момента не  ми е противоречила за всичките изисквания, които имам по отношение храненето на Виктор. Подкрепи ме за късното захранване, за това, че не давам вода /не че той я пие като давам/, за първите стъпки със захранването. Аз самата мислех на навършени 7 месеца лека- полека да въведем глутена... ама все пак се издразних с тая попара Crossing Arms При това взех да се замислям дали зад гърба ми не е опитал още нещичко  ooooh! Да не говорим, че моята баба също е у тях... един ден... преди около 2 месеца я излових да му тика бульон от рибена чорба #Cussing out
Бебешко- бабешки неволи... какво да се прави  Hug

# 47
  • варненка от София
Здравейте и от нас!
Днес може би ще съм една от малкото снахи, която с радост ще почерпи за рожденния ден на свекърва си, но смея да твърдя, че тази жена е достойна за уважение и се разбираме много, така че почерпете се за нейно здраве!

Днес беше поредното ни падане, но този път от дивана, правех пюренце в кухнята и изведнъж чух едно тряс и после тишина, докато отида да видя какво става направо полудях. Детето не можа да си вземе дъх няколко минути, седеше с отворена уста и трепереше, веднага ревнах преди нея. Дълго плака милото, мих му оченцата, сложих студен компрес на челцето, давах водичка. Успокои се и видимо се чувства добре, но голямата синина на челото ми напомня.
Аз явно съм най-безотговорната майка, чието дете вече е тупвало 3 пъти на пода Sad.
За капак открих, че на палчетата на крачетата и двете нокътчета са забрали и растат на вътре. Опитах се да ги изрежа и почистя, успях, но ще я водя на доктор.
Иначе в понеделник поемаме към София, чакайте ни!
Отивам да стягам багаж, че всичко мен чака.
Две седмици няма да ни има, да се надявам, че поне мъничко ще ви липсваме, ако ли не, опъвайте масите и хайде на банкет, спокойствието от нашето присъствие идва.
 Hug

# 48
  • Някъде там...
Здравейте и от нас.
Направо вчера не ми остана време за форума от скитане в студа и вечерта празнуване в един ресторант. И днес съм болна Crazy, махмурлука ме гони..... Подаръка ми беше една снимка в рамка на Вики и отдолу пише"Честит 8-ми март мила Мамо!" Направо много се изкефих Simple Smile

Честит празник маменца със закъснение. Бъдете най-желаните, най-красивите и обичани жени и мами!

Честит рожден ден на татито на Мартина. Да е жив и здрав.

Абе момичета на вас ви излезоха по 2-3 зъба вече , а ние нито един си нямаме Thinking

Айде ставам , че мрънка.

# 49
MimSss-и Дани е от беззъбите  Simple Smile

# 50
Мами аз само да кажа, че днес за втори ден давах на Али картофи с извара и сега има ситни пъпчици отзад по вратлето  Cry и малко от пред....явно алергия ми прави Sad Странно ми е че вчера нямаше,  а пак бях дала мъничко, но днес явно напук, защото се зарадвах че за пъв път ми отваря на първите лъжици уста и бях щастлива, че изяде половинка (Ганчевско) тя взе че ми се обрина  Rolling Eyes

MamaMargo, точно така Искрен се казва  Peace

marulka_s, не си безотговорна бе скъпа, това май ни чака вече и трябва да сме подготвени и да не се обвиняваме...макар да е супер неприятно  Confused М/у другото за да не стане цицина съм чувала да се маже мястото с олио - нямам идея колко е вярно, но когато се случи с Алекс и бях омазала цялата глава с олио, защото не разбрах и аз от уплаха къде точно се удари.  Дали е съвпадение или в действителност помага не знам, но после нямаше никакви синини и отоци  Peace

И споко всички бебоци ще се озъбят, няма къде да идат  Heart Eyes

# 51
Валка, ако няма по телцето( в смисъл- по гръб4ето или гърди4ките) не е алергия.Най-вероятно е претопляне. Аз постоянно се взирам в Дари за такива неща, а и неведнъж съм япретопляла, така 4е- това е моето мнение.Не се притеснявай
А относно зъбките- ние всеки момент си 4акаме нашето първо зъб4е Laughing.И педито в4ера погледна какво е положението. Та- така

# 52
Олеее velmar, дано да си права миличка   love001
Че така се зарадвах, че и хареса пюрето  Rolling Eyes

# 53
Привет и от нас!   bouquet
Да се запиша и аз! Мнооого готини снимки качвате във форума. Stuck Out Tongue Бравос, всеки път ми се хапва нещичко като отворя нета.
Днес в Бургас определено беше хладно, ветровито, но пък   Nature Sunny. Направихме си разходката с малкия принц... След разходката хукнах по солариуми и т.н  car003, но остана време и да погледна магазини с детски (летни) колички... Ужас. Още нищо не съм избрала. newsm78 Пак съм с претенции. Този път знам какво искам, че първата я купих без да съм проучила....
Айде скачам....до утре! Flowers Rose

# 54
Уф, да ви се оппла4а малко  може ли... Rolling Eyes В момента съм на работа, но като идвах насам, нямаши никакви места за паркиране и аз спрях( както казва мъжът ми), като "арабин в пустиня Crazy".Та- заклещих няколко  коли, препрре4их малко пътя и хукнах  към работа, 4е закъснявах.Оставих си телефона на таблото( така процедираме).Идва един колега и казва 4е един паяк се намества около мен ShockedАЗ не мога д амръдна от ефир, и един колега ми предложи да ми премести колата.Та- преместил ми колата той , но понеже я ка4ил на бордюра, дръпнал  ръ4ната9 която не работи, щото мъжът ми продава....пасти #Cussing out".Сега ръ4ната не може да се освободи  а аз съм на работа до 1ч ooooh!.Мъжо замина за Кюстендил да си оправя някакви  документи свързани с хобито му( лов #2gunfire). На мен сега ми е притеснено хем 4е го няма да ми помогне, хем 4е ни постави пресд свършен факт с това неговото пътуване( уж ненадейно Naughty), и бава4ката тррябва да седи...не знам до кога Rolling Eyes.А и на вси4кото отгоре като се 4уем ще запо4не да дудне що така се е слу4ило с колата и т.н. и т.н....Ох- нощес ще се прибирам със служебните коли явно .Извозват ни  по 1 час Sad.А сутринта някакси трябва да оправя положението и да си я прибера.Много ми е криво и тъпо и ме е яд, щото  ето 4е пак изско4и повод да се скараме с него.И сега се 4увствам- без вина -виновна....ОПлаках ви се. Съжалявам 4е ви занимавам с моите глупости , ама само за това си мисля Confused

# 55
  • София
   Напоследък все не ми остава време и да отговоря, а само ви чета  Simple Smile
   Първо да се похваля, в събота бяхме на преглед малките са пораснали с 300-400 грама и с по 2 см . Все още сме да не кажа само на кърма и затова съм много доволна че са си пораснали нормално.
   Ники от месец и нещо си стои само на въртене, докато Ваня вече почти пълзи и се изправя засега само на колене в кошарката. Определено е много по подвижна от Ники, но заразлика от нея Ваня все още си няма зъбче, може би на Ники ще избият и вторите две преди неините да се появят.
    А сега и аз да се оплача малко със задна дата. Майка ми ми беше на гости преди два дни. В 12 през ноща ме извика от другата стая защото и беше станало много лошо. Цялата се тресеше и наистина се уплаших и аз. Тя е на 65 години.. Звъннахме на Бърза помощ и те ни отговориха че няма да дойдат, сутринта да си се обади на личния лекар, който е в Пазарджик и да пие едно валерианче да се успокои.... Закарахме я ние в най-близката поликлиника където се оказа че е с 39,6 градуса, биха и нещо, но казал лекаря който я прегледал че гърдите са и чисти. Прегледа се плаща разбира се нищо че е осигурена защото Джипито е в Пазарджик. За капак на всичко днес майка  ми се обади от Пазаржик да ми каже че са я приели в болницата с бронхоплевмония.  Направо за какво ги плащам тези осигуровки не мога да разбера  #Cussing out #Cussing out
    Добре дошла на новата мама  Simple Smile
    Велмар не се ядосвай !!
    Валка наистина ако са само там пъпчиците и аз смятам че не е алергия.

# 56
AIla,ама нямам думи просто за тия "лекари" #2gunfire Та нали спешната помощ е неотложна и т.н...... CloseТУк въобще не става дума за осигуровки.Ох- то се е свършило ве4е, но наистина  е ужасно това ,което се е слу4ило на май4ето ти Sad.ПОне изкарахте ли си добре докато беше тук?Сигурно си се зарадвала на малко помощ, а тя на внучките Simple Smile
Ох- а моето са си бели кахъри направо Rolling Eyes.АМа- много ме доядя.Мъжо дойде и оправил положението тихомълком без да се обади.Преди малко се 4ухме- той си е ве4е вкъщи с Дари, но определено е доста намусен май от факта 4е си раздавам колата на други #Cussing out.МИ - нямам излишни пари за паяци..Още пове4е като не мога дори и да ми я вдигнат да си я взема днес, а ще трябва да нощува до утре.Както и да е . СПирам по темата. PeaceАз съм на работа до 1ч, както ве4е казах, така 4е ,моми4ета, раз4итам на виртуалната ви компания , 4е ще умра от скука Praynig.Хайде, пък може и да сипя по едно Wink.Отивайте да приспивате бебоците, а аз ще заредя масат- все пак=- петък ве4ер е  Grinning

# 57
  • София
Мда,като заспят децата вече може да му сипем по едно Grinning

# 58
  • София
Здравейте момичета!
Едва сега се добрах до компа...Ама тепърва ме чака приспиване. От няколко дни Калоян отказва да спи след баня. Изпива си млякото, заспива за около половин час и се ококорва в 21.30 ч. след това играе, ходи из кревата или просто пищи до 23 часа, че и по-късно и вече не знам какво да го правя newsm78
Снощи е заспал в 23.20 ч., миналата вечер в 23. 50 ч., а сутрин става в 7 най-късно. Вече едвам гледам.
Ох, оплаках се...
А сега и да се похваля - снощи хубаво се повеселихме с още няколко мами в една пицария. Отдавна не бях излизала без малкото.  Laughing
Хайде алармата пак се включи...а съм сама тази вечер, таткото е нощна смяна. Май ще откарам до никое време Sad

# 59
Нана, дайте снимки от купона де Wink.Само пускаш мухата  Naughty И Дари прави бойкот на ве4ерното мляко напосследък( тя и дневното много не го яде по принцип).ДА не е зъб4е newsm78.Ей сега ми се обади мъжо д ами каже 4е не искала да  яд пове4е от 60гр #Cussing out и той не мислел да настоява.Как оък при мен си изяжда вси4ко - не знам.Тя само ве4ер склонява да яде 150гр. понякога, но ако се събуди преди 8ч- ще го изритам той да я обслужва сутринта Twisted Evil.

Общи условия

Активация на акаунт