На Празника на мама АВГУСТинчето е радост най-голяма!

• 10 061
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
Елиона, много е неприятно това с падането.НО - ве4е знаеш- никой не е застрахован Grinning.Май ние сме по-шашнатите  в слу4ая.А беб4овците поемат удара стои4ески.( абе- явно наистина не са толкова крехки,колкото си мислим).Ние снощи си бяхме вкъщи тримата.Татито дойде с огромен букет от любимите ми фрезии Heart Eyes.И за Дари имаше цвете Flutter-един гербер.А тя, милата като се размаха към него, иска да го хване и запо4на да го мята насам-натам, мислейки си 4е е дръннкалка може би hahaha.А ина4е и ние ядем бързо-бързо,но за щастие заедно с мъжа ми.И без друго това е единственото време , в което сме заедно, па макар и за кратко.Дари през това време седи до нас на шезлонга  и току подръпва нещо по масата Crazy.Спирам до тук, 4е нещ
о се размрънка.Май й седоспа.После- пак Hug

# 31
Ха добро утро   Hug

mmilena, да ти е жив и здрав мъжа! Много да ви слушка и обичка   loveuuu

pepejeans, успех днес при доктора!

Elionкa, това с падането много неприятно наистина  Confused

Elwing, spinki ти е казала - може злато да си сложиш без проблем снимка от снимка.бг за аватар  Peace

elia_gg, по някой път така става с бабите. Аз ако ми се наложи да я оставя на свеки, сигурно жената и супичка ще и даде – нали майка и я лишава от всичко  Crazy

Вчера решихме със систъра да ходим по женски на диско да празним, а мъжете да си гледат децата..Тъкмо си викнах такси и Алекс се събуди и разплака. Тръгнах със свита душа  Tired Пусках смс-и, обаждах се на мъжо и му казах ако има проблеми да се връщам (то и без това се скофтих), но той човека не ми се обади, викам явно всичко е наред. Прибирам се в 3 и кво да видя, Алекс  в шезлонга на леглото до него, а той гледа ТВ  Shocked...аууу викам ужас, кво става тука...била много зле, заспивала за по 5-10 минутки и се събуждала...мъркала, много неспокойна била цялата вечер Sad Но всичко си има причина Wink тая сутрин какво да видя имаме си второ зъбче. Та ние пак се озъбихме де  Laughing

blanc, MamaMargo, братчеда мина и тоя кръг  smile3521

Днес едно мрачно, май ще вали ли   Rolling Eyes

# 32
  • Sofia
Майка ми си призна, че от три- четири дни правела попара на Виктор. Няма лошо, ама да ме беше уведомила ли  newsm78 В такива случаи ми става чоглаво, че не аз си гледам детето и го гледа друг, па макар и най- добронамерената баба на света Sad
Много се надявам времето в събота и неделя да е хубаво и да излизаме по разходки. Спорен и усмихнат ден на всички ви!   bouquet
Ох, като се сетя, че и мен ме чака това с бабата. Дано само се разберем, че с възпитанието на  детето компромиси няма да правя.
Валка, честито ви второ зъбче!

# 33
Ха,добро утро и от мен,то май ден станало  Blush

Валка ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ! Mr. Green
 Браво и на твоя братовчед !Той се казва Искрен,нали или бъркам? newsm78
mmilena, ЧРД на съпруга!Да ти е жив и здрав мъжа! Много да ви обича и глези!  bouquet 

Elionа много е гадно наистина! SickНо на следващите вече се свиква Wink

elia_gg аз също се ядосах защото съм имала същия проблем с Ники,не може така ,на работа или не ти решавап как и с какво да се храните! Naughty

elen@ какво представляват тези дръжки?

nadinko нашия батко е на 9 и също още не го вълнува секса,явно изоставаме нещо   newsm78, разкарва се гол преди баня и се вълнува главно колко топчета за Бидаман има или ще събере ли новия албум с лепенки на Чипикао,ей такива.
Вижда ме как кърмя и не се притеснява аз също,той е ходил на море а там всичко се вижда.
Един път като беше с мен на море на Поморие(беше на 4г.)  ме попита на 3тия ден :"Мамо ти защо си слагаш това на гърдите?"(т.е горнището),и аз "Защо не,мамо?"
А той :"Ами виж всички други жени нямат !" Crazy

# 34
Здравейте
Аз пък да ви се оплача малко. Вчера бяхме на консултация. Това малкото неще да расте на килограми, само 150гр. е качило за един месец. На дължина расте, и главичката и гърдичките растат, но аз пак започвам да се шашкам. Хапва си добре според мен. Уж трябваше като почнем месцето да започне да качва повечко, но не. След това беше като почнем глутена, вчрно че само от седмица съм го захранила с глутен. Сега пък попарата трябва да помогне. Днес му направих попара с един сухар, като че ли му хареса. Дали пък аз не го храня както трябва, вече незнам какво да правя.
Елиона, това с падането е доста кофти, но тепърва започват тези приключения.
Забравих да ви кажа, като споменах на докторката, че отвреме на време го слагам за малко в проходилката, тя ми каза: "Все едно това не съм го чула. В бънджи ДА, но проходилка НЕ"
Нашата пишка вече е готова, отлепена е нацяло.

# 35
Вася, какви са му мерките на Ангел4о?МОята доки в4ера каза 4е и 200 гр. са добре от тук нататък.Ти при 4астната ли го води?И ние ще по4ваме споро попарите, но се ще още малко глутен да дам с каши преди да по4нем сухарите.
И аз се замислям за проходилка 4е ръце не ми останаха Crazy.ПО-скоро имам си ,ама станаха като на татко барба..А за бънджи- не сме взели - пак мен ползва за ткова ooooh!
Ммилена, 4естит ти рожденник HugДА ти е жив и здрав и много да глези своите дами Laughing

# 36
Добро утро и от мен!
И ние снощи не излизахме,а  си бяхме семейно в къщи. Ходихме до метро и купих столче за хранене на Тони - дървено. На обедното хранене ще го снимам. Все още не стои стабилен седнал и килва на една страна и за сега го подпирам с възглавнички от страни.
Vasia не се шашкай толкова. Щом расте на дължина,а и обиколките на главата и гърдите също не е проблем. Не е много хубаво и да се прекалено пълни бебчетата.
А за проходилката и на мен ми казаха да изчакам да започне да стъпва на цяло краче и тогава да я ползвам. Но няма как да сложа бънджи в къщи.
val_stef честито ви второ зъбче! Все пак татито те е оставил да празнуваш. Аз Тони съм го оставяла на баща му само през деня и то за няколко часа докато заспи.
Браво за братовчеда.
Elionа наистина ние се чувстваме по-кофти когато паднат децата и сме по-уплашени. Но пък вече са толкова чевръсти, че ни изненадват какво могат да направят.
elia_gg и аз ще се подразня ако стане нещо такова. Все пак ти трябва да кажеш как ще се храни детето.
Спирам че стана дълго. Отивам да проверя дали пералнята е спряла и да проскам прането.
Лек ден на всички. Hug

# 37
Velmar, сега сме 7240 и 73см, според докторката това си е в норма, но и на мен ми се иска да понамачкам малко по-дебело дупе. А пък като правя сравнение с другите деца, наистина той ми се виж да много по-слабичък.

# 38
  • София
Добър ден! Hug
ЧРД на таткото на Мартина! Честити месечинки на празнуващите днес! Специални целувки за София от нас с Ивчо! Heart Eyes Wink
Валка, честито зъбче на Али!  Peace
elen@, аз давам Аптамил, но съм чувала добри отзиви и за Нутрилон, Милумил. Последното даже го препоръчват за злояди деца, че миришело на ванилия и им харесвало.
Vasia, ние както знаеш имаме обратния проблем и мен пък ме тревожи именно бързото качване. Важното е да са здравички! Нали иначе всичко му е наред! Не си търси само поводи за притеснение. Peace Не че аз не го правя Blush
vst_80 , не се притеснявай и ти - Ивчо съвсем отскоро започна да се обръща от гръб по корем и то не изцяло - още не се сеща да си извади ръчичката изпод него и лежи и пъшка. Другото упражнение - от корем на гръб май още не го владее. Мисля, че имаше и други сред нас. Явно са ни по-мързеливи децата. Не я насилвай, когото й дойде времето ще се врътка като пумпал и няма и за минутка да можем да ги оставим сами! Wink
elia_gg , и аз много бих се ядосала в този случай. Преди имах съмнения, че свеки му дава мед и направо  #Cussing out
Я да ви питам някой гледа ли "Нашествие" по Нова. Нещо много ме привлече тоя сериал и проявавам мазохизъм, гледайки го до 23.30ч, при условие че си имам едно често мрънкащо нощем човече Crazy

# 39
  • варна/виена
             Здравейте на мамите и малките бебовци.
   Отдавна не сме се включвали,но все не остава време.Аз се върнах на работа, а малкия се гледат с баба му.На майка си имам пълно доверие и в някой случай тя се справя по добре и от мен,все пак опита си казва думата.
   Имаме си вече две  долни зъбчета  и чакаме съвсем  скоро горните две да поникнат.
   Стойме стабилно седнали,но не искаме да се обращаме ,и на нас не ни е удобно по корем и това е.
  vst_ 80 не мисля ,4е имаш повод за претеснения ,просто има деца ,който са по бързи в развитието си от другите,пак и момчетата са винаги по назад от момите.
  Хапваме си добре 5 пъти на ден ,като на обед са пюретата ,а след обед кашите. Обезсолявам и сирене и всеки ден му давам по малко,много го обича LaughingЗахраних ме се и с глутен и понякога си хапваме и от бишкотите на Милупа,но ни е наи-вкусно от това което мама хапва,за негово съжаление обаче не получава често, за сега е получил само няколко зрънца ориз и картофче от мусака,а и трохички хляб,голямо облизване пада след това.
  Спиме спокойно цяла нощ,но това е така от 2рия месец.
  Тук днес времето  е супер,така че се каниме да излезем на дълга разходка.
     Хубав ден на всички от вас.

# 40

Честит 8 Март!История има всеки човек написана с обич и мъка горчива и нека в историята на твоя живот пише бях и ще бъда щастлива!
Приемете едно закъсняло поздравление за празника .
От празнуване вчера не ми остана време да ви поздравя и да ви благодаря че толкова време сме заедно и все едно сме едно семейство.Аз бях цял ден по купони първо от работа по обяд и след това се събирахме с едни приятели.Дани се гледаха с тати от 13 -18 ,хранили са се ,разхождали се ,а вечерта беше при баба си .
Поздравявамвсички който имат повод за празник,бъдете много ,много щастливи.
Днес се отдавам на почивка стига Дани да ме остави

# 41

Eто за закуска нещичко от таткото на Марти... Laughing Иблагодарим за пожеланията  :hughttp:
Васия и ние сме от по-слабичките-около 7200 не мисля да се притеснявам........
Днес сутринта Мартина ми отказа категорично да яде.....Нито мляко,нито млако с бисквитки,нито плодово пюренце.......Ами не я мъчих,предполагам на обяд ще си хапне екстра.... Mr. Green
vst_80 и ние мразим по корем ине се обръщаме..
elia_gg Моята майка също нонстоп си мисли,че лишавам детето от разни ПОЛЕЗНИ неща,и непрекъснато иска да му сложи нещо в устата-ей така да пробвало...........И аз само ходя и нареждам-това не,това е алерген и т.н.........Добре че е майка ми ,а не свекито ,че щеше да е страшно....... #2gunfire #2gunfire
Честито  на Вал за зъбетата......
И последно щях да ви питам какви сухари слагате в попарката?Някакви специални ли  newsm78

# 42
Момичета, благодаря Ви! Успокоихте ме малко, защото всички сладки бебоци около нас се въртят като пумпали, а й педито като ми се накара си се шашнах. А не ми се иска да си мъча така детенцето и да го тормозя с това стоене по корем, защото много   й е неприятно. Тя досега се е обръщала 1-2 пъти ама само като се усети че е по корем Shocked и започва да пищи неистово. Даже почвам да си мисля newsm78, че затова не иска да се обърне Simple Smile Честито на всички зъбатковци - нас все още ни мъчат тез пусти зъби, но нищо Cry

# 43
Здравейте мамчета!
пиша набързо,че ей сега зверчето ще викне Mr. Green
mmilenaда ви е жив и здрав таткото и много да ви слуша  bouquet
Честити зъбчета на малките слънца smile3521все по лесно да избиват зъбките Peace
И ние се разписахме скоро с падане CloseУж го гледах и само докато се обърна се чу туп...Той искал да докопа дистан цьонното и като падна си го стискаше в ръцете,не пуска.аз така се уплаших #Crazyповече от него.
velmarи на мен фрезиите са ми любимите цветя Laughing
Апък за килцата мисля,че е нормално да не наддават по много ThinkingСега имат доста повече движение и изразходват енергия.Така,че няма място за притеснения Peace
vst_80и връткането си е до детето Whistlingто моето от много въртене тупна EmbarassedНо не е нищо обезпокоително.Както накои пълзят ,а други тръгват направо да ходят,то детето си прави това което ву харесва Peace
  ставам,че имам да правя обяд  Simple SmileМного Hugот нас  bouquet

# 44
  • гр.Добрич
Здравейте мамчета.

Ние снощи си стояхме в къщи с бебо и чакахме татито да си дойде, че той по празници много работи. Казах му да не ми купува букети, че с тия цени по-добре да си купя някаква дреха. Обикновенно се отчита, но този път ме е послушал, пък на мен ми стана кофти. Женска работа – хем да има, хем да няма.

Елфче и аз съм от мазохистките. Всички сериали гледам и по принцип си лягаме късно. Къпем Ивайло след 23ч. И винаги си лягаме към 01ч. най-рано.
Валка честито второ зъбче.
Ивчо също се обръща само от гръб по корем. Обратно не може да си извади ръчиката. Засега не съм го забелязала да се вдига в коша. От 2 вечери го намирам легнал върху възглавницата в много шантава поза и се кокори, явно наспал се и иска игри.
За стоенето по корем си спомням, че го беше казал ортопеда. Хубаво било да стои по коремче, а ние да им подпираме крачетата и по този начин да им помагаме да лазят.

Чували ли сте като започе зъбоникненето, да се мажат венците с Вит. С и някой правил ли го е?

За храенето и аз нямам вяра на майка си ама хич. 
Миленка - честит ти рожденик. ще си взема от почерпката, да му мислят тезки, които са на диета. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт