На Празника на мама АВГУСТинчето е радост най-голяма!

• 10 051
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
Честит празник мами! Аз да се разпиша в новата тема, пожелавам ви приятно изкарване на вечерта.
 Днес баткото ме изненада с голяма възглавница във формата на сърце, която едва донесе скришно от училище в една торба, бях много обезпокоена за изследванията на Цветан, които имаха отклонения, но лекарката ни успокои, че постепенно ще се възстановят в норма, много се зарадвах на подаръците. Чао, че таткото се прибра и трябва да му обърна внимание.

# 16
Честит осми март мили мами и момиченца бебоци:)Да бъдете здрави и щастливи,обичани майки с топли сърца,весело детство и много усмивки!
Наденце,честит рожден ден!Да имаш много весели моменти и с най-добри пожелания!
Честито зъбче на бебо на мама juliana !Бели и здрави!
Днес и ние бяхме на разходка и беше вятър,но се хранихме навън с цица и пюре!
Правим изследвания и утре сме на специалист на Здравен център при военна болница,за да ни види главичката-по голяма ни е като диаметър,но и баща му е бил така и ако е расла равномерно през последните месеци докторката каза,че няма нищо обезпокоително. Дано всичко е наред да се успокоя. После ще даваме стерилна урина.Стискайте палци да са добри резултатите!
Днес празнувахме с още две мами в паркса с мезелъци и бира-беше хуббаво,бебоците спят,а ние поркаме бира.Ха-ха!Дали се вписах на първа страница на хубавата ни сладка темичка или отидох с толкова писане на втора?
Целувки на всички и весел празник!

# 17
  • гр.Добрич
Няма никой Cry Запихте ли вече?

# 18
  • гр.София
Я-здесь!
С биричка пред тв-то и компютъра едновременно. Таткото-на работа. Децата се въргалят в/у спалнята.
Днес се намръзнах зверски,добре че оставих Софийката на баба й,че мислех и нея да мъкна.
Купих една ябълкова каша Слънчо-помня,че бяха много хубави.  А са си без пари. Хареса й много и вече е "захранена " и с глутен.
Надявам се,че всички сте приятно заети Heart Eyes

# 19
  И аз съм тук за малко,че много ми се спии...Ние вече се напразнувахме с татито...Хапнахме, пийнахме и това е ..май трето нещо няма да има... Mr. Green
Чакам утре с нетърпение ...Таткото има рожден ден и ще си го празнуваме само двамата-на ресторант и после на кино...или боулинг...А Марти ще я гледа баба и........... Laughing

# 20
Честит 8ми март момичета!
Честит рожден ден Наденце!
    bouquet
 Нека на този двоен празник всички хубави неща,които ти се случват да са минимум по две!
Честити нови зъбчета на  Дани на Karim и на Пресияна на juliana!Да са ви белички и здравички!
Аз също получих моя най-скъп подарък от моето любимо момченце!Направило ми е детето картичка и цветенце от хартия,много са красиви! Heart Eyes

Днес наистина беше много студено ,ние с Еличка си подадохме носовете навън ,но само защото аз имах работа,сега се чудя дали не успях да я разболея  newsm78
От утре съм 3 дни сама с децата и ще е цирк,ама няма начин Rolling Eyes

Ех ,как ви завиждам за излизанията вечер и за бабите!Аз оставих 2 пъти Еличка с  изцедена кърма и резултата беше че след 2 часа точно когато сме поръчали ме привикват обратно,изяла си млякото но не могат да я приспят!Затова се отказах вече...
Ние  с мъжа ми все още ядем на смени,и всичко ни е набързо и някак претупано нямаме време и възможност да останем за малко без деца или други хора около себе си,чудя ес кога ли ще доживея и аз една нормална вечер в ресторант и после вкъщи,ех мечти...

Абе продължили братчеда на Валката в Music Idol?

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 22:14 от MamaMargo

# 21
  • гр.София
Бат` Бойко на мястото на Слави-по БТВ

# 22
Гледам го!Отива му,а  Wink
А сещам се да ви питам нещо,тези от вас които ползват кошари от плат за спане и игра,махнахте ли вече горното ниво?
Аз го махнах ,защото Елица се изправя и се надвесва опасно,но сега ми се вижда някак прекалено ниско  newsm78 ,а и вече няма къде да   се хване да се изправи...при вас как е положението?

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 22:52 от MamaMargo

# 23
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ НА ВСИЧКИ МАМИ!!!   smile3525 newsm51
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА БЪДЕТЕ МНОГО ОБИЧАНИ ОТ ВАШИТЕ МАЛКИ И ГОЛЕМИ МЪЖЕ, И ГОСПОЖИЧКИ ЕСТЕСТВЕНО

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НАДЕНЦЕ!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ НА ТЕБ И ВСИЧКИ ОКОЛО ТЕБ, ЛЮБОВ И ДА СЕ РАДВАШ НА ЖИВОТ ИЗПЪЛНЕН СЪС ЩАСТИЕ
А бе бате Бойко пак се прави на мъж, този му  образ нещо взе да се изтърква.
Ние днес получихме подаръци и двете с Надя от нашите мъже. На мен чанта и портфейл , а за беболина дънкен сукман с блузка и боди. Е естествено аз избрах подаръците, защото татито не рискува сам, но какво да се прави, от мен да  мине не ми омръзва да избирам и посочвам, пък той е от там нататък. Това се казва разпределение на зъдълженията  newsm03
Тази вечер излизах за три часа до вечерната доза кърма, но за сметка на това утре отново съм на купон с новите ми колеги, дано да не са някои сухари.
Blanc нашия батко е на осем години. В училище говори за секс, пишат си такива бележки, дори го хванахме да гледа медицински филми във Велинград /те в къщи тези канали са кодирани/, но за нищо на света не мога да  му вида пишката, голямо криене пада. Най-вероятно и твоето малко съкровище като стане на осем години ще го гони срама.
Май нещо много се разписах, дано не оттегчавам някой. Лека нощ

# 24
Хей здравейте и от нас!

baloniЧестит осми март! Нека да бъдем обичани майки и желани жени! baloni

bdbaloniЧестит Рожден ден Наденце! Да си ни жива и здрава! Пожелавам ти най-вече много, много любов! hbday

Ние успешно се завърнахме от Рила планина, по точно Говедарци. Страхотно си изкарахме. А и въздуха там добре ни се отрази на храненето - определено вече папаме по повечко пюретата.
А и да се отчетем 9200 гр./73 см.
Май засега това е от нас.
Трябва да допрочитам доста темички.
Айде цунки по голите дупета.

P.S. Забравих да споделя днес получих най-хубавия подарък от моето слънчице - първото ни мама и то доста ясно. Направо се разтопих.

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 00:16 от Мама Дидка на бебе Влади

# 25
  • гр.София
nadinko,синът след 3 седмици става на 8. Ама в техния клас са още на вълна детски щуротии-футбол, някакви капачки,бой с чанти... Вкъщи безпроблемно си се разхожда гол преди къпане,не го е срам ,аз пък не се взирам в него,най-много,ако прекали да му кажа "Хайде,стига си се голещил". Той пък ме е виждал,как кърмя ( по-лошо ще е ако се крия) и първия път хихикаше нещо,но сега сам обяснява,как бебетата и на животните сучат и колко е естествено и не ме притеснява. То и не се вижда кой-знае колко,щото не съм от най-надарените Crossing Arms.
За забелването-в момента има нова тема в "Бъд. и настоящи майки".

Извинете,че се отклоних от бебешката тема,но тъкмо да побутна и утре да се намерим по-лесно Hug
 надинко в "Нашите деца" има първолашка тема; заповядай,ако ти е интересно

Ей,страхотно е в Говедарци! Ние често ходим на Мала църква-на станцията на НЕК.А оттам до Боровец е съвсем близо!

# 26
Здравейте отново от нас! Ние тази вечер празнувахме с нашто слънчице - бяхме на ресторант и Лори беше много щастлива.  Аз исках само да се разпиша, че да следя какво пишете, защото ми е страшно интересно при вас. Аз бавно, но славно започвам да напредвам са технологиите и май успях да включа някои снимки в албумчето. Другата седмица и ние ще ходим на консултация и нямам търпение да разбера колко е пораснало нашето мишле Grinning.
Малко се притеснявам защото последния път педито ни се скара малко, че Лори не се преобръща, каза да я държа по-дълго по-корем, въпреки че обясних че пищи неистово. Просто това дете не иска да е по корем и това е Thinking Като чета тук как вашите прекрасни бебоци вече се изправят и слизат сами от леглото започвам още повече да се притеснявам - явно нещо не   е наред при нас
Е то май пак се отплеснах и не стана само разпис Crazy

# 27
Вчера нещо нямах муза за празнуване. Да си призная честно най- големият ми подарък е, че заспах в 21,30 и се събудих окончателно около 5,50ч. Не броя 3-те събуждания по нощите - напоследък започнах дори да им се радвам, защото само тогава яде сравнително спокойно. Иначе като е буден когато се опитвам да го кърмя  крещи и се опъва на дъга- сякаш ще го коля  Sick Сега дремя на работа и съм пред сериозната дилема да ида ли да пия кафе или да... че като ме нападнет паплачите тук няма мърдане  Thinking
Майка ми си призна, че от три- четири дни правела попара на Виктор. Няма лошо, ама да ме беше уведомила ли  newsm78 В такива случаи ми става чоглаво, че не аз си гледам детето и го гледа друг, па макар и най- добронамерената баба на света Sad
Много се надявам времето в събота и неделя да е хубаво и да излизаме по разходки. Спорен и усмихнат ден на всички ви!   bouquet

# 28
  • София
Здравейте  Hug
Ние също махнахме, преди около месец, горните нива и на леглото и на кошарката. Чувала съм за някакви дръжки, ако намеря, мисля да взема такива.  Peace
marulka s, наистина е невероятен   smile3556
elia gg, аз от началото съм въвела правила- преди да направят нещо да ме питат, все пак аз съм майка на това дете и аз решавам.
Това, че ходиш на работа и се налага друг да го гледа, не намалява ролята ти на майка. Извинявай, но се ядосах.  smile3554

Момичета, искам да ви питам нещо, тази вечер ще излизаме и трябва да оставя майка ми да храни Марти, не мога да изцедя достатъчно количество кърма и мисля да купя АМ. Понеже ще му е за първи път, не знам какво мляко да избера.   helpuu

# 29
  • Sofia
Вчера Димана направи подарък на мама, първото падане. И аз като Бланк си мислих, че това няма да ми се случи или поне тайно се надявах. Най тъпото е, че аз седях на леглото, а баща й беше до мен, и както гледахме една картичка в нета, се  чу "Туп". Аз съответно извиках и Димана се разплака. Всичко щеше да мине много спокойно ако не повърна половин час по-късно, и то доста обилно. Направо ми прилоша и като я гушнахне исках да я пускам и се разплаках. А бе, доста гадничко. Мислих да ходим до Пирогов, обаче след като се консултирахме, се отказахме и само я наблюдавахме дали няма да загуби съзнание, мъжо й провери реакцията на зениците. Слава богу вчера всичко беше ОК. Това повръщане направо си ме стресна здраво!

Общи условия

Активация на акаунт