💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 57 584
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 105
  • На Изток от Рая
Не спряха да натякват на Гешев, че има нужда да погладува, а сякаш не виждат как лети този човек по арената, с нищо не е показал, че килограмите му пречат.

# 106
Не спряха да натякват на Гешев, че има нужда да погладува, а сякаш не виждат как лети този човек по арената, с нищо не е показал, че килограмите му пречат.

Основното мото на предаването е "Важно е да се подиграваме и унижаваме!"

Във ФБ се подиграват на Добри, че се бил напишкал и операторите са акцентирали на обекта. Аз съм пропуснала този момент.

# 107
Честно спечелиха битката, ама те за територия никога не бойкотират двамата-разбираемо.
Иначе сега като ги гледам и се сещам колко подло и нагло унижаваха Стан и го тъпчеха хилейки се. Не искам да си представя този човек, като ги гледа сега какво са правили и как са го унижавали, колко битки загубиха , за да го бутнат , накрая и да му вземат грошовете как се чувства.
Но...пак да напиша, ТЕ височайшите никога не саботират териториални битки, щото ...резиденцията им се полага по право, но...
Двама ...ще почна и аз да използвам епитети , то се не търпи с любезното съдействие на продукцията ни правят на луди калинки. Поне за хората вътре дето  им е било мечта, отделяли са време, средства, това направо трябва по психолози да тръгнат сега като гледат какво е ставало и чуват Димо и Ралица.

# 108
  • София
Мартин се самопохвали 5-6 пъти, но не виждам никой да е на 5-6 питиета 🤣 ...
Вий мен уважавъте ли мъ?? 😆

# 109

Основното мото на предаването е "Важно е да се подиграваме и унижаваме!"

Във ФБ се подиграват на Добри, че се бил напишкал и операторите са акцентирали на обекта. Аз съм пропуснала този момент.
Ето го Добри и "мокрото "  Joy

# 110
Тази реклама на JUMBO ме вбесява вече Expressionless

# 111
  • На Изток от Рая
То само при Добри да беше, на Павката клина, точно там... не е добре положението

# 112
  • София
Countess_M, don domat, разбира се, че зелените сами са си виновни за загубата, Деси и Пелипенко бяха много слаби на люлките. Имах предвид, че до момента продукцията осигури всякакви средства, с които любимците да се бетонират в играта - грошове, печати, огърлици, брадви и какво ли още не. Сега и ще са нахранени и няма да има кой да ги събори.
Пооправих си предния пост, защото явно съм го написала така, все едно продукцията е осигурила победа на зелените.

Сега се замислих, че всъщност има шанс утре битката да е елиминационна, защото с този от Изолатора ще са 9 финалистите. Т.е. има мегдан да отпадне още един утре и един на елиминация, да останат 7+1 от големия варел. Освен ако нямат проблем да са им 9 финалистите този сезон. Не помня в предишните колко най-много са били.

# 113
И двете бяха зле, но Пелипенко беше по-зле. Което всъщност обрича и Деси да изглежда зле.

# 114
  • София
Какви са тия глупости, сега Гешев ще се контузва ли? Дано е подвеждащо промо!

И пак няма вагонетки и дънери, виж ти...

# 115
Браво! Марто и екипът му се справиха чудесно. Така е като всеки си знае мястото и е научен кога да говори и кога не!☝️

# 116
Само мен ли ме дразни как се храни тоя Добрин!? То, ако седиш срещу него, ще ти се доповръща 🤮

# 117
  • На Изток от Рая
Reinа, помня, че в С4 бяха 9 човек, нали Жорката спеше на дивана😀. За миналия не помня, но според мен ще с 8+1. Не вярвам елиминационна м/у Мартин и Гешев, ако беше Микяй, щях да се замисля.

# 118
  • Sofia
Тези храбрите никой ли не ги е учил, че ръцете се мият преди хранене? Мръсни от битка, цопнаха в басейна, после мръсни и мокри, като гладни хиени нападнаха храната. Двамата маргаринчовци с голямо самочувствие и претенции, но хигиената за нищо я нямат.🙄 Под достойнството им е. Мърльовци!

# 119
Естествено, че ще печелят, когато император и пълководец им носят такова победно настроение с личните се грошове и талисмани. Добре ще е и един ден останалите членове на Храбрите да си намерят достойнството, че са си загубили по плажовете.
Дълбоко се впечатлих, когато Добрин реши да спомене, че представянето на Анджи компенсира за топчетата от миналата игра. Радвам се, че помни и драска чертички за изпълнение, и аз помня как някой се носеше из Черно море. Само Гешев да не го контузят, че почти няма да ми останат любимци в играта.

П.с. Хигиена нулева Joy

Общи условия

Активация на акаунт