💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 57 617
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Някой от другите изми ли си ръцете? Или се вглеждаме само в Мартин и Добрин?

# 121
Аз не виждам някой да се вглежда само в двамата.  Оригиналният коментар споменава цялото племе Joy

# 122
  • На Изток от Рая
Мартин не пропусна да спомене за великата стратегия дето измислил, ама дума не продума, че Анджи му нареди пъзела, тя ако беше по-висока и повече щеше да нареди. Поне Добрин отбеляза

# 123
Липсата на хигиена е за всичките - първо прашни и мръсни в басейна, после неизмитите ръце, накрая и с краката по плота - няма особено значение за игрите, но на мен ми стига, за да нямам добро впечатление. И радостта от победата не е оправдание, това са си основни неща.

# 124
  • На Изток от Рая
Е, те нали се измиха в басейна😂

# 125
Силните си загубиха сами. Но, няма нужда маргарин да обяснява, че защото ала, бала. Нямаха синхрон, не се случи до края и се забавиха много.

Очаквам утре Гешев да вземе играта.

# 126
Отдавна не гледам предаването, ама ми попадна коментара в YouTube на Ауткаст и явно неприятните са станали още по-неприятни. Малко им сипваше Кралев.

# 127
  • Sofia
Тези двамата с всеки следващ епизод стават все по-нагли, а похвалите и поклоните от страна на Димо и Ралица все по-дълбоки. Започвам да се притеснявам захарен диабет да не хванат!

# 128
  • Stockholm
Продължавам да се чудя какво накара целия Червен отбор така рязко да се обърне и да започне да се мазни на Мартин. Довчера Анджи протестираше и търсеше начин да прави преврат, но днес и тя, и Маги, за Микай да не говорим, станаха като агънца. Държат се, сякаш някой им е промивал мозъците.

# 129
  • Sofia
Продължавам да се чудя какво накара целия Червен отбор така рязко да се обърне и да започне да се мазни на Мартин. Довчера Анджи протестираше и търсеше начин да прави преврат, но днес и тя, и Маги, за Микай да не говорим, станаха като агънца. Държат се, сякаш някой им е промивал мозъците.
Направо са като лоботомирани! А този "някой" се нарича продукция.
То вече си е мъка за гледане! Две пишлеменца се гаврят с участници и зрители, с любезното съдействие, и безрезервната подкрепа от продукцията. Двамата водещи от зор да не пропуснат да похвалят някое от пишлеметата, забравят да коментират играта. То вярно, че дистанционното е близо, ама като съм се хванала на хорото..ще гледам.. и се лееее една захар от екрана.. Мед и масло!

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 23:06 от Crystal_Noir

# 130
  • На Изток от Рая
Не знам дали е продукцията, но при толкова богати като Крез съотборници/противници, нямаш голям избор. Ако искаш да оцелееш до финалите и малко след това, ще клякаш. Анджи има едни 30 гроша, ама не виждам за какво ще и послужат, освен че не е на 0.

# 131
Харесвам определено, Мартин и Добрин. Тук ги обаждат,наричат ги как ли не,но според мен играят играта много добри
Но моят любимец е Павката. И не за друго,а защото изцяло си промених мнението да тагуираният рапър.И искам той да иде на финал от изолатора
Знам,че няма шанс през Раду, но определено го харесвам повече

Ако продукцията реши, всеки има шанс.Един пъзел на края и Радо няма шанс.

# 132
  • София
Хехе, познах за капитаните. Simple Smile
И за печата. Може би от продукцията са го накарали, защото реално нямаше нужда от печата или просто той си го е пазил за последната седмица, за да се изфука. Нямам идея. Но Мартин изтърва златен шанс да спечели Микяй докрай на своя страна. Казва на всички за черния печат и какво означава и че от продукцията са му казали да пази тайна и сега решава да го използва, НО решава капитан да си остане, Микяй. Амиии, липсва му зрялост и житейски опит. Лошо няма.

Битката беше добре познатата ни люлка. Мисля, че във всеки сезон я има. Но толкова лош синхрон като между Пелипенко и Деси почти не съм виждал. Имало е разбира се, но и силните жени се нареждат във фолклора. Мисля, че Пелипенко беше по-зле от двете, но като цяло кофти.
Маги и Добри бяха като добре смазана машина.
Браво на Анджи за пъзела, тя беше изненадата на елемента. За Мартин се знае, че уж е пъзелист.

Микяй впечатли със салтата, но борците ги умеят тези неща.
Личеше си, че най-накрая Храбрите се отпуснаха и се сплотиха като племе. По-добре късно отколкото никога са казали мъдрите хора...

Утре на капитанската битка побеждава Гешев!
А Раду побеждава Павел на Изолатора!

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 23:53 от Diavolo

# 133
  • София
Е,как защо.Маги и Микяй бяха избрани от господарите за анти-Геш коалиция.Дори мед и маргарин изказа своята възхита от Маги,богато илюстрирана с кадри-как удря по масата и как завъртя очи на съвета.
Стан от лаптопа също й напомни за заръката си към нея.
Микяй по дефолт ги дразни,но няма как.Той още помни как 1830г. Гешев им е казал в очите,че повече няма да е с тях.Все пак мед и маргарин успя да си го изгаври с печата,но Мики колко неща преглътна,та един печат няма го бутне да забрави какво му стори Гешев нали.
Анджи е една лисана.Утре,вдругиден като паднат,друга песен ще запее.

# 134
  • София
Микяй ШОУ

Общи условия

Активация на акаунт