💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 57 617
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 135
От ИГ на Гешев. Отговаря на въпроси на феновете. Няма какво повече да добавя. Сами можете да вържете 2+2 и защо Марти и Добри ги показват в такава светлина.

# 136
Да де, сега вижда цялата картинка, тогава не е било така ясно.

# 137
Хехе, познах за капитаните. Simple Smile
И за печата. Може би от продукцията са го накарали, защото реално нямаше нужда от печата или просто той си го е пазил за последната седмица, за да се изфука. Нямам идея. Но Мартин изтърва златен шанс да спечели Микяй докрай на своя страна. Казва на всички за черния печат и какво означава и че от продукцията са му казали да пази тайна и сега решава да го използва, НО решава капитан да си остане, Микяй. Амиии, липсва му зрялост и житейски опит. Лошо няма.

Битката беше добре познатата ни люлка. Мисля, че във всеки сезон я има. Но толкова лош синхрон като между Пелипенко и Деси почти не съм виждал. Имало е разбира се, но и силните жени се нареждат във фолклора. Мисля, че Пелипенко беше по-зле от двете, но като цяло кофти.
Маги и Добри бяха като добре смазана машина.
Браво на Анджи за пъзела, тя беше изненадата на елемента. За Мартин се знае, че уж е пъзелист.

Микяй впечатли със салтата, но борците ги умеят тези неща.
Личеше си, че най-накрая Храбрите се отпуснаха и се сплотиха като племе. По-добре късно отколкото никога са казали мъдрите хора...

Утре на капитанската битка побеждава Гешев!
А Раду побеждава Павел на Изолатора!

А, капитанската пленяване на капитан ли е?

# 138
  • София
Според мен ще си е обикновена капитанска.
Аз няколко пъти го пиша, не знам защо се очаква едва ли не всяка седмица да е елиминационна капитанска.
Това по-скоро беше аномалия важаща само за сезон 4, но пък той беше най-гледания и за това сега хората масово очакват едва ли не всяка капитанска да е елиминационна.

По принцип стандарта за Игри на волята е да са 2 на сезон.
Сезон 1 нямаше такива неща.
Сезон 2 имаше само една елиминационна капитанска на която беше отстранен Любо. От Лазаринов, ако си спомня някой.
Сезон 3 отново имаше само една капитанска елиминационна. Симеон отстрани Миленка.
Сезон 4 с рекордните 4 елиминационни капитански?! Скандално направо! Валери, Елица, Мирела и Генчо си заминаха така нелепо.
Сезон 5 се върнаха на нормалното с 2 елиминационни капитански. Заминаха си Радо овчицата и Теодора близначката си заминаха така.
Сезон 6 дотук имахме две такива битки и съм убеден, че така и ще си останат. Потърпевшите бяха Венци и Борисенко. Горките блатни.

Няма да има и пленяване, за какво? То останаха броени дни до обединението. А и вече имахме пленяване през сезона. Микяй беше пленен от Добрин.

Simple Smile

# 139
Не мисля, че Мартин щеше да има предимство пред Стан на сентенцията ако нямаше подсказки.
Видя се, че се забави дори и след чутовните подсказвания от Димо.
А какво оставаше без тях.

Изгледах всички възможни подкасти навсякъде.
В Надкаст, Ауткаст и Туньо ги разсипват буквално. И продукцията и опосомите.
Единствено в Чакалкаста няма критика към тях понеже са супер-пристрастни и са си приятелчета (Георги и Мартин визирам) и се чудят какво да измислят, за да ги оневинят, но дори и там със сто зора и набързо между редовете споменаха, че битката е била изцяло поставена за Мартин.

И не съм съгласен, че видиш ли битката била решена пред два дена и нямало значение кой ще е на нея. Хахаха, точно обратното. Стан беше подготвен от продукцията за номинация още от кимането с главата от предния цикъл и съвсем логично беше номиниран на първия съвет още.
След това дойде и саботажа на Добрин с топчето на 'сляпата баба' и сензационното самопредлагане на Мартин да ходи на битка. Само защото редактор му е казал какво ще включва битката. Какви елементи ще включва.
Много ми е любопитно дали Мартинчо щеше да вдигне ръчичка и толкова много да му се ходи да играе на Мад Макс арената с хамалските игри.
Мартин има по-добро плуване, по-пъргав е заради килограмите и да кажем, че има предимство на пъзелите (макар че за мен на този елемент Мартин си е зубър, не е натурален пъзелист).
Точност, сила, баланс, силова издръжливост и кардио са на страната на Стан.
Съгласна съм с теб, смятам, че беше възможно Стан да бие, ако не бяха тези неща!
Стан се справи много по-добре от него, като се замислим, че Маргарин имаше 3 минути преднина, а Стан му ги стопи и отделно бяха заедно на сентенцията, обаче Димо(продукцията) му подсказваше прекалено много на Мартин, имал три верни, Стан още не беше на пъзела подсказки, това си онова си…
Ако не му бяха подсказвали или бяха сложили някоя по-нормална сентенция, дали Стан нямаше да бие великият им император?

# 140
В новия подкаст на Ивайло Герасимов се загатва за нов водещ на Игрите:

# 141
В новия подкаст на Ивайло Герасимов се загатва за нов водещ на Игрите:

Надявам се няма да е този смотания от корицата на клипчето!

# 142
Eхаа, супер. Такива гласувания обичам Wink

# 143
Оле, само не и Филип Буков за водещ... такъв е лигльо този, че предаването ще се првевърне в цирк на цирковете. Не, че има някъде повече...

# 144
  • Sunshine state
Аз спрях да гледам до след като Мартин извади амулета и се засмя лукаво с едно звучно "хе-хе". Сакън да не пропусне да натърти колко той е по-по-най и има последната дума. Направо не мога да го гледам, честно. Кралев ми беше по-поносим и то в пъти от тоя плужек надменен.

# 145
Кралев беше забавен на моменти. Като гледам Мартин ме избива на агресия. Май и зрителите трябва да минем през психолог Joy

# 146
Като малка маймунка, вижте каква скорост (не е ускорявано видеото).

# 147
Между другото да, наистина в поведението си към околните Мартин много прилича на Кралев. Кралев беше една идея по-голяма драма Куийн. Иначе аз след 40-те минути пълнеж и тъпи синхрони вчера си легнах. Всъщност не смятам да доглеждам изобщо сезона. МиД ме избиват на агресия.

# 148
  • Sofia
Комплексираното човече отново в действие. Ей сърце не трае, не можа да се сдържи, комплексарщината взе връх и извади печата! Той трябва да им покаже, кой "кара влака". Смешко! Микяй правилно му го каза, че просто е трябвало да каже, че иска да е капитан и готово (е, вярно, че беше на синхрон, а не директно в очите), но Микяй си е мишка и с мишкуване стигна до тук. Колко комплексиран трябва да си, и колко ли обиди и подигравки си отнасял и отнасяш в реалния живот за да постъпваш така? Риторичен е въпросът!

# 149
Използването на печата беше тъпо и безинтересно. Чисто хабене.

Което доказва едно нещо - трябва да се дават тройно повече трофеи.
Така и така някои не влизат в употреба, неизбежно е, но поне ще има повече които са имали смисъл.

Димо:
-- аз съм чувал за "7 часа разлика"....
Аз:
-- Помня те в съответния сериал в ролята на близнаци.
Ама алкохола май ти е размил спомените.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт