💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 770
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Доста е спаднал интересът съвсем преди финалите. В пика на Игрите през сезон 4 се изписваха около 200-250 страници за една седмица. Сега около 70-80. Предполагам и по другите социални мрежи е същото. Ще трябва коренна промяна за догодина.

# 151
  • Sofia
Доста е спаднал интересът съвсем преди финалите. В пика на Игрите през сезон 4 се изписваха около 200-250 страници за една седмица. Сега около 70-80. Предполагам и по другите социални мрежи е същото. Ще трябва коренна промяна за догодина.
Мдааа! Нали знаеш, че се дължи на злобните лелки и епитетите, които използват за двамата "герои". 😂 Лоши лелки, лоши! 😂

# 152
Eхаа, супер. Такива гласувания обичам Wink

Това потвърждава, че темата се чете, но не се пише в нея.

# 153
Аз също като много от вас започвам да се настройвам, че няма да го гледам догодина. Не вярвах че ще го кажа.

Сега ще  добутам, че ако се откажа преди финала, ще излезе, че цялото време дотук ми е загубено. Има шанс да ме върнат ако излязат с официално обръщение какво ще променят в сезон 7, ама конкретно, а не глупости "най-силния, най-вълнуващия".   И ако в тези промени има поне зрънце от това което сме писали като препоръки.

Досега никога не съм го признавала, но аз нямам нито една приятелка или приятел който да гледа Игрите.
Някои въобще не са ги чували, други директно казват - "а тва са глупости", а вчера една приятелка ми каза че го гледала "само понякога като фонче докато готвя".

И да - ежедневното пускане на анкетите за оценка на епизода ми коства сумарно не един и два часа.  Благодаря на всички които вземат участие. Нека довършим и тази работа докрай.

# 154
От ИГ на Гешев. Отговаря на въпроси на феновете. Няма какво повече да добавя. Сами можете да вържете 2+2 и защо Марти и Добри ги показват в такава светлина.

Не знам защо постоянно се търси оправдание за поведението на МиД.  Не е нужно, те постоянно показват какви са, а продукцията просто го използва.
Един Венци защо не го показаха такъв подмолен, надменен и самозабравил се? Ами просто е - той не е такъв по принцип и затова го победиха две момичета.
И е нормално Гешев да вижда по различен начин нещата сега, след като е бил с тях една две седмици в едно племе и не е успял да ги "опознае и обикне".
Интересно ми е само дали се чувства леко употребен и изхвърлен.

# 155
  • Be realistic - plan for a miracle.
Микяй правилно му го каза, че просто е трябвало да каже, че иска да е капитан и готово (е, вярно, че беше на синхрон, а не директно в очите), но Микяй си е мишка и с мишкуване стигна до тук. Колко комплексиран трябва да си, и колко ли обиди и подигравки си отнасял и отнасяш в реалния живот за да постъпваш така? Риторичен е въпросът!
Микяй го каза още на масата, директно на него. Да, измънка го под носа си, но го каза.

# 156
За инфантилния комплексар не си струва да добавям много към написаното в предишните на моя пост, освен това за подигравателното представяне на печата, който мишока беше набутал в мръсните си чорапи като "зимнина" за "черни дни" ( мноооого "хитро", сакън някой да не го види и да пропусне една възможност да се покаже колко е велик и всемогъщ 😁).
Второто отвратително и унизително отношение беше, когато Добрин свирна с уста на Микяй да излиза на моравата да им прави шОО. Останалите го повикаха по име, а тоя мляскащия и преживящия му подсвирна като на куче, което чака знак от господаря си.
Ей по такива дребни елементи можеш да получиш представа, що за човек стои пред теб!

# 157
Раду:
-- Навън е тъмно!
Аз:
-- А вътре квази-магически е светло.  Егати реалити-то!

# 158
Това потвърждава, че темата се чете, но не се пише в нея.
E да, а това са само регистрирани юзъри. Да не говорим още колко четат като "гости", без профили.

# 159
Видеото на Стан беше толкова празно и безсмислено, колкото и участието му.

При зелените в крайна сметка отново се разделиха на мъже и жени, след цялата предходна драма😆

Маги дано не отиде там, където си помисли.
Мартин разказва историята на тоя печат, все едно реч в парламента декларира.

Микяй все още си мисли, че е част от някаква коалиция. Общо взето цирка продължава😆

Стан и за артист не става, толкова нескопосано играе

Мартин като го чуя и превъртам или сменям канала

# 160
Ей по такива дребни елементи можеш да получиш представа, що за човек стои пред теб!

Така е. Но го има и обратното. Виждаме и Микяй колко е безгръбначен. А ми беше фаворит в началото. Не е лошо момче, но не може просто така да мълчи на всички. Понякога трябва да удариш по масата и да се заявиш. И снощния му коментар, че не бил обиден за поредния нож в гърба. Ама как така оставяш да ти се качват на главата Сульо и Пульо. Пък иначе си спортист и би трябвало да си борбен и на терена, и извън него. Голямо разочарование ми е Микяй.

# 161
Да пораздвижим групата малко Laughing

https://www.instagram.com/p/Cn9v1sQDKk3/

# 162

Уф, ужас. Това май не е за коментар, че ще е твърде грубо 😆🫢🫣

# 163
Ужасна прическа има Стан в тоя клип.

# 164
Много са ми анти 99% от участниците.
Ако и Раду отпадне, няма да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт