💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 780
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 165

1:1 със представянето му в игрите... Не е от таз планета и е с американско мислене.

# 166
Очаквам обрат в отношенията между Раду и ПацУ.
Прекалено много подкрепа ще му дойде на Павел. Не стига, че продукцията го кътка, ами и съкилийникът с блаженство го наблюдава как се кефи на богатата вечеря. Поне малко беше се обрал откъм..оргазмуване, че беше нелеп за гледане с тая торта.

# 167

Така е. Но го има и обратното. Виждаме и Микяй колко е безгръбначен. А ми беше фаворит в началото. Не е лошо момче, но не може просто така да мълчи на всички. Понякога трябва да удариш по масата и да се заявиш. И снощния му коментар, че не бил обиден за поредния нож в гърба. Ама как така оставяш да ти се качват на главата Сульо и Пульо. Пък иначе си спортист и би трябвало да си борбен и на терена, и извън него. Голямо разочарование ми е Микяй.

Напълно съм съгласна с теб. И аз имах някакви очаквания от страна на Микяй, да е по-борбен, да покаже твърд характер. Разбирам, че е от хората, които не искат с никой да са в конфликт ( изключение прави само Гешев 😄), но то един път унижение и предателство, втори път... ами накрая трябва да вземе очилата на '"големия стратег" и да му ги завре...
Даже в синхрона си, каза че очаквал за вбъдеще да му се реваншират 😄. Кой!?!?!? Точно сиамските близнаци ли 😄😄😄. Те затова и така се държат с него, защото им позволява.
Ти си световна шампион, човече! А тия двамата са нищопостигнали нули до момента в живота! Респектирай ги, не позволявай да се гаврят с теб!
Изобщо не ме интересува Микяй кога  ще отпадне. Стана ми безинтересен!

# 168

По прическа ми заприлича на Шварценегер на младини

# 169
Моралният победител в това предаване е Калоян! Това момче, въпреки годините си, изпъква с невероятна ценностна система, мъжкарско поведение и справедливо отношение! Адмирации за родителите възпитали такъв млад мъж и човек! Умерен в изказа си, говорещ само, когато има какво да каже, без празни приказки и комплексарски изхвърляния! (Това, че мълчиш и не играеш по свирката на продукцията и не им правиш рейтинга с циркаджийски изявления, изказвания и интриги, не означава, че не си наблюдателен и нямаш мение и позиция и че не си достатъчно разумен да се усетиш, че е кауза пердута да се впускаш в тази изгубена битка с продукцията само за едната илюзорна чест и слава и безпочвена популярност!) За разлика от 90% от останалите, които не се спряха да се държат незряло, да се държат инфантилно, правейки детински постъпки и впрягайки се на всичко, което се подаде насреща им, само и само да изпъкнат... да изпъкнат с какво и къде всъщност? Загубиха връзка с реалността и с това, което е важно наистина в живота поне 90% от останалите! Докато всичко, което демонстрира това момче, според мен е признак за зрялост! Харесвам такива хора!
Също така, да покажеш, че можеш да губиш с достойнство, дори когато усещаш, че те поставят в неизгодна позиция и те прецакват, е много високо качество присъщо единствено на големи спортисти и големи хора!Няма значение кого ще избута продукцията на финала и ще му постели червената пътека към победата, по-голямата победа е да запазиш себе си в тази мръсна игра, която наблюдаваме и да спечелиш уважанието на зрителите с поведението, възпитанието и ценностите си, а съдейки по масовото мнение и коментари, които чета навсякъде другаде в интернет- Калоян успя!

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 16:21 от Mnenie2024

# 170
  • гр.София
Не споделям за Калоян. Използва всяка възможност да оплюе момичетата в племето си. А и обича твърде да философства. Гешев го понахрани правилно в един синхрон. Разбирам,че му се иска да е с по- главна роля , ама не му се получава.

# 171
Не споделям за Калоян. Използва всяка възможност да оплюе момичетата в племето си. А и обича твърде да философства. Гешев го понахрани правилно в един синхрон. Разбирам,че му се иска да е с по- главна роля , ама не му се получава.

Мисля, че трябва да се гледа общата картина. На фона на това, което наблюдаваме в играта на повечето там, такива личностни особености, че някой философствал понякога или че когато човек се изнерви се изпуска и може да прекали с критичността си по адрес на другите, не са крайно негативни черти и не са част от моралния му профил. Всички сме хора, това се случва на всеки. Аз говоря за линията на поведение на играчите по повод изборите, които взимат, принципите и възпитанието, които демонстрират и ценностите, които притежават. В това отношение можем категорично да избягаме от уатабаутизма тип "да, ама той видиш ли казал така за момичетата като се издънят...", защото фокуса за недостойни постъпки и поведение не може да бъде изместван от играчи като фаворизираното от продукцията дуо или други, които наблюдавахме до сега. Подобна недостойна линия на поведение не видях нито веднъж у това момче. От това е продиктувано мнението ми, чисто човешки.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 15:03 от Mnenie2024

# 172
Ауу,много пластичен Капитан Стан ,то чупки ,то стойки  ,прическата е гадна наистина .Силвее ,гледай и се наслаждавай Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 173
Каква възхвала на Калоян , прясно регистрирана Smirk

Калояне ,ти ли си People EyesJoy

# 174
  • София
По-скоро майка му. Grinning
Честно казано, ако Калоян спечели при настоящите обстоятелства, ще го аплодирам и ще съм доволна. Но чак такъв рицар в блестящи доспехи не е. Simple Smile

# 175
Да си направиш акаунт само за да похвалиш Калоян (без да го подценявам, на мен ми е симпатичен) и да напишеш тези неща буди много логични съмнения за мотивите на потребителя.

Не че моите мотиви са много чисти де, особено ако съдим по някои коментари, които твърдят, че влизам тук само за да преписвам чужди мнения SatisfiedSatisfiedSatisfied

Иначе по темата: вчерашния епизод ми беше най-празния и безсмислен до тук в сезона, но поне съм благодарен, че продукцията не измисли поредната глупост, за да направи интрига. Предпочитам така!

# 176
Аз също харесвам Калоян.

Каква възхвала на Калоян , прясно регистрирана Smirk

Калояне ,ти ли си People EyesJoy

# 177
Да си направиш акаунт само за да похвалиш Калоян (без да го подценявам, на мен ми е симпатичен) и да напишеш тези неща буди много логични съмнения за мотивите на потребителя.

Не че моите мотиви са много чисти де, особено ако съдим по някои коментари, които твърдят, че влизам тук само за да преписвам чужди мнения SatisfiedSatisfiedSatisfied

Иначе по темата: вчерашния епизод ми беше най-празния и безсмислен до тук в сезона, но поне съм благодарен, че продукцията не измисли поредната глупост, за да направи интрига. Предпочитам така!

За да не оставям подобни съмнения, но без да искам да и да имам потребност да се обяснявам,
 а само защото смятам, че съм длъжен да поясня, за да няма безпочвени спекулации, ще кажа- фен съм на игрите от сезон 3 насам. Нов съм тук да, но защото до сега не съм бил ангажиран до толкова със следене на подкастите, които коментират игрите и форумите по темата. За първа година се интересувам от тях (подкастите и форума тук имам предвид ) от 2-3 седмици насам и реших и аз да се регистрирам тук, за да мога да споделям мнението, което имам по различни теми. Не търсете под вола теле, ако обичате. Всеки има право на мнение и гледна точка, а моето не намирам за толкова "революционно", защото го припознавам и откривам масово в коментарите из фейсбук, инстаграм или други социални мрежи, така че не смятам за толкова маргинално съдържанието на коментара ми. Благодаря!

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 15:31 от Mnenie2024

# 178
Изобщо не съм съгласна с възхвалата за Калоян. Не само тук, но и по принцип в социалките. Абсолютно фалшив герой за мен е Калоян. Приказки и действия- нищо общо. На терена- нищо интересно. Извън терена- приказки, ама само на синхрони и критики към всички останали, но не и към себе си. А трябва.
До половината на сезона- гласа не му се чу. Стана силен и започна да се прави на тежкар, ама като попадна сред жените. Иначе си мишкува предимно. Другите поне правят нещо и разбираш защо го правят, дори и да не ти хареса. Този човек какво прави, какво говори и как действа...не е ясно.
Забелязала съм обаче, че голяма част от зрителите обичат такива фалшиви герои. Стига да не настъпят техните любимци. Обичат ги само, когато играят срещу тези, които зрителите не харесват. Дори и да са толкова фалшиви като Калоян. Той рева за чест и достойнство по синхрони, а след това прави същото, заради, които плюе останалите. Не спечели нито една индивидуална битка. Дори не знам какво му харесват хората. Освен че предимно мълчеше в по-голямата част от сезона🤷‍♀️

# 179

Какви съмнения, по ясно от това накъде?Wink

Общи условия

Активация на акаунт