💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 804
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 180
И какъв е проблемът, ако някой си направи регистрация, за да коментира любим играч , още повече, ако е недолюбван във форума. Аз имам отдавна такава, но не влизах в бг-мама, защото нямам време или пък не съм се сещала. Тази година само четях, без да влизам с потребителското си име, докато не прочетох нещо, с което съм несъгласна. Тогава доста се постарах да възстановя профила си. Само за да "похваля" някой.
Иначе - да. Малко попресилена е хвалбата за Калоян...
Определено бих си направила регистрация /ако нямам/ заради Фифо, примерно.  Hug

То тук стана като при Храбрите, с изискване за уседналост Laughing

Да си направиш акаунт само за да похвалиш Калоян (без да го подценявам, на мен ми е симпатичен) и да напишеш тези неща буди много логични съмнения за мотивите на потребителя.

# 181
И какъв е проблемът, ако някой си направи регистрация, за да коментира любим играч, още повече, ако е недолюбван във форума. Аз имам отдавна такава, но не влизах в бг-мама, защото нямам време или пък не съм се сещала.
То тук стана като при Храбрите, с изискване за уседналост Laughing

Да си направиш акаунт само за да похвалиш Калоян (без да го подценявам, на мен ми е симпатичен) и да напишеш тези неща буди много логични съмнения за мотивите на потребителя.

Приеми го, че тези които влизаме по-често имаме богат опит с такива случки.Като не влизаш често няма как да ги знаеш тези неща.

# 182
  • София
Mnenie2024,
Добре дошъл в Бг мама и в темата! 😊

# 183
Леле, бях забравила, но и Гатьо ги редеше по уседналост, Рълев и Радо бяха в немилост. И това явно са записвали в тефтерите новите тартори Grinning

# 184
Калоян далеч не е перфектен и си има трески за дялане, но и не е толкова крив и черен, колкото се опитват да го изкарат някои хора.

Половината неща, които чета като критика за него са или пресилени или напълно неверни.

Има участници, които са се отмятали от думи далеч повече от него и въпреки това са яростно подкрепяни тук в темите. А, и да не говорим, че така и не заиграха с Пелипенко и най-вероятно ще я махнат. Промото от преди няколко седмици просто се прие за факт и някои нямаха търпение да му се нахвърлят. Smiley

И лично аз не съм видял къде толкова се е скрил и мишкувал Калоян, даже е прекалено самонадеян.

# 185
Благодаря за новата тема на двамата автори!
Вчера не успях да гледам епизода, но като чета какво се е случило, вече нямам и желание. Да приключва вече този сезон, защото отново го опорочиха от продукцията с тия подпирания на дуо опосуми. Не мисля, че който и да е от двамата може да стане пример, за разлика от Фифо, Гого, Момчил и още други достойни хора. Ето такъв трябва да е победителят тук, не тия двамата, дето се чувстват богопомазани. Дано променят и нещо друго, освен Димо, за да може да се гледа предаването и другата година. Иначе рискуват да изтекат в канала.

# 186
  • София
Добро си е момчето (за Калоян иде реч) - и на терен,и мисли,и претегля нещата.
Да не забравяме,че той дръпна спусъка за разпада на женската коалиция.
Единствено,то преди ме дразнеше,но сега ми е по-скоро забавно,как като черна станция се включва да мърмори кой как не се е справил.
За довечера какво ще дават цели два часа при положение,че е само една капитанска?
Много лошо се извика Гешев на люлката,дано не е нещо сериозно на крачка от финалите.
Ама боговете колко пъти му казаха,че е дебел,нали Simple Smile

# 187
Мартин не пропуска епизод,в които да се покаже колко отблъскващ недораслък е.
И за какво извади печата? За чиста гавра,защото реална причина нямаше.
Ако искаше капитанство,то щеше да му се даде и без въпросния печат,ама нали трябва ОТНОВО да унижим съотборниците и да се покажем,че сме над тях и струваме повече.

ИВ или трябва фундаментално да си променят концепта за другия сезон, или приключват. С този феноменален провал сезон 6 не знам как ще се измъкнат.
Имаше една потребителка,която лятото каза,че мн иска предаването на фалират и да го няма.Аз бях потресена и дори я блокирах.Не мога да повярвам,че само 4-5м по-късно и аз започвам да мисля същото.

# 188
  • София-Младост
Припомнете ми, когато се съберат къде живееха, всички в резиденцията ли?

# 189
Припомнете ми, когато се съберат къде живееха, всички в резиденцията ли?
Да, когато се разпаднат племената всички финалисти отиват в резиденцията!

# 190
Моралният победител в това предаване е Калоян! Това момче, въпреки годините си, изпъква с невероятна ценностна система, мъжкарско поведение и справедливо отношение! Адмирации за родителите възпитали такъв млад мъж и човек! Умерен в изказа си, говорещ само, когато има какво да каже, без празни приказки и комплексарски изхвърляния!

Не знам за вас, но този обзор лъха от такава ирония, че не мисля някой да го е писал сериозно и общо взето си е доста забавен.

# 191
Моралният победител в това предаване е Калоян! Това момче, въпреки годините си, изпъква с невероятна ценностна система, мъжкарско поведение и справедливо отношение! Адмирации за родителите възпитали такъв млад мъж и човек! Умерен в изказа си, говорещ само, когато има какво да каже, без празни приказки и комплексарски изхвърляния!

Не знам за вас, но този обзор лъха от такава ирония, че не мисля някой да го е писал сериозно и общо взето си е доста забавен.
Безкрайна е майчината любов!

# 192
  • Sunshine state
На мен Калоян ми е безличен.
И аз съм на мнение, че Микяй тръгна силно и после се загуби тотално и стана и той безгласна буква. Жалко..

# 193
Калоян бил бесен,от вчерашната битка Grinning

# 194
На мен лично Калоян изобщо не ми допада. Не е чак толкова впечатляващ на терен или в социалната игра. Единствено се включва в синхрони, за да мрънка, НО разбирам, че очевидно и от продукцията само това ни показват. Не означава задължително, че е мрънкало наистина, но това виждам, и не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт