💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 881
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 210
Не разбрах какъв талант имат тия левенти според Мартин 🤔 -умря циганката дето го хвали

# 211
Леле за Калоян нивгаш не бих се сетила да го имам за секси , виждам едни щръкнали ушички и нос. Куклата на куку малко ми напомня.Joy
Деса , какво мрънка , веднъж му сърба попарата на Гешев , и знае че е безгласна буква . Да беше поела подадената ръка от Анджи
Маги , силна и страхлива, няма грам характер в това момиче. С Микяй са си лика прилика . Добряци, без много претенции за интелект.

# 212
Странно- къде изчезнаха колички, дънери, кубове, чували, варели с въжета за дърпане, шейни? Има нещо интересно- за поредна битка на Мартин- кардио, пъргавина … силовите битки са за клетия Павел, за жените, за разни там второстепенни състезатели😉

# 213
Струва ми се,че Гешев доста е напълнял

# 214
  • София
Направо ми иде да перна телевизора като почне Мартин да се хвали колко е хитър! Стан бил налапал въдицата даже без примамка... Голяма гордост!

# 215
Стан се подлъга ,че са коалиция с М и Д и очакваше всички по Мики или Маги да стрелят ,ама го изненадаха да се отърват от него.

# 216
В един момент рекламите са по-интересни. 15 обиколки......
Едно хубаво нещо - Павката стана романтик Heart Eyes

# 217
Пак игра за маргарин, гъбки, подскоци на зайо Байо ,тухлички, жилетки няма, тежести няма, варели за теглене няма, сила не се изисква за нищо

# 218
Тоя мазнин изобщо не е силен. Само в игри с търчане и то щото е гърджав и е срещу по-едър опонент.

# 219
  • Варна
Пак гледам със закъснение, пак няма варели за дърпане, синджири, жилетки, кубове.
То голямо тикане на тоя Мартин, голямо чудо.

# 220
Калоян поне в една преценка беше прав - Мартин не е нищо особено, да не му се плаши Гешев много. А Димо "мрежата направо стене под неговите килограми", не то целия ви инвентар стене под всеки, който не е под 40кг... Unamused

# 221
Силовите игри и вагонетките си заминаха с Виктория. Ти да видиш...

А за Калоян, и аз да кажа, че не ми харесва. Спа 1 месец при силните, спа 1 месец при дръзките, после като остана 1 мъж при силните реши да се прави на Раду 2.0, но изобщо не му се получи. Сега го виждам малко по-утихнал.

# 222
Гешев е станал наистина дундьо .

# 223
Странно- къде изчезнаха колички, дънери, кубове, чували, варели с въжета за дърпане, шейни? Има нещо интересно- за поредна битка на Мартин- кардио, пъргавина … силовите битки са за клетия Павел, за жените, за разни там второстепенни състезатели😉
Даваха ги на Светльо, Наталия , на Силвия. За Мартинка плуване, плочки и повторение на пъзели с жокер Димо.

# 224
Ами обидно ми е това саркастично самодоволно бърборене на Мартин. Не само защото е към играчите, то е и към нас- зрителите. Какво си е мислел говорейки пред редактор и камера, че са за домашно ползване?😵💫🤔Абсолютен непукизъм, самодоволен ухилен сардонично Мартинчо ни се сервира обилно полят със сос от комплименти и суперлативи.

И нека не ме четат блюстителите на Мартиновата и Добринова чест. За тях тонът му може и да е ромон на планински поток, но за мен е обиден, а думите- пошли и смятам че заради това Той заслужава моите епитети.

Общи условия

Активация на акаунт