💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 781
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 240
Еми радвай се, то това ще ти остане Joy

# 241
Ееее пълно дъно

# 242
За мен Мартин се държи точно като едно типично посредствено програмистче със самочувствие до небесата. Момченце си е още.

# 243
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Те Павел и Раду като са сега само двама може и да не им дадат игра.
Чак в последната седмица може би
Не, че знам кога ще. Май казаха другата седмица,че свършват
Може и така. Днес и без това не остана време за втора игра.
На Гешев му беше трудно по трасето, определено му беше тежко, беше тромавичък и допусна доста грешки. А и на доминото не се справи никак добре. Нали уж имаше някаква успешна тактика, а Мартин го би дори със супер тъпото си лаишко нареждане.
Сега да видим какво ще предложат на Мартин. Сигурно има нещо по-специално като за свои хора.

# 244
Кой спечели, че не гледам?

# 245
Маги е ужасно простовато момиче. Не мога да слушам дори обясненията й. Жалко . Харесвах я. А Анджи е толкова мила...

# 246
Браво бе Императоре ,добре измислено ,ами Калата е до тук.

# 247
Гешев май  го гъбарка мазния , но той глуповатия не може да се усети. Викове , криене на тактика , на доминото бил върнал Гешев  в първи клас Simple Smile На пародия го обърнаха това предаване. Императорът е Бог на арената -плочки, летвички , нинджаго. Наистина се подиграват с момчето , но то кълве ли кълве, увлича се в монолозите.

# 248
Какви са тези глупости на капитанска битка да месят и останали участници и да им вземат грошовете?

# 249
  • Русе
За Императора всичко може.

# 250
  • София
Печели си битките момчето. Може да е дечко в социално отношение, но си играе играта.

# 251
Що за идиотска награда? Такъв фарс никога не е било

# 252
Поредната пародия. Ще вземеш ли петдесет гроша или ще откраднеш от другото племе сто.
А ние ядем доматите с колците...

# 253
  • София
Пълен потрес!Пълен!Актьорска игра или не, в което съм почти убедена, вече минават границите!Да може да "обере" играч от другия отбор...просто да приключват сезона, затварят кепенците, връчват чека и кой откъде е!Защо мъчат другите играчи до края, който е предрешен?!

# 254
Ако напиша каквото ми е на устата  за тоя посредствен очилат комар ще получа  доживотен бан Grinning

Общи условия

Активация на акаунт