💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 804
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 525
  • На Изток от Рая
Аз пък се радвам, че Пелипенко най - после ще си тръгва. Ами не и мястото там, цял сезон е между капките, съжалявам. Мартин голям отворко, Микяй бил страхливец. Ами отиди ти бе, императоре велик. Едва ги изтърпявам вече.
Колкото и да не го харесвам императора, той вече ходи, нагуши се с грошове. За какво да ходи пак? Всички се натискат да играят с него и Добрин, те определят правилата... Ако искаш е работата, за жалост.

# 526
Исках да напиша гъбки, а излязло гръцки и не ми дава да коригирам поста

# 527
  • На Изток от Рая
Исках да напиша гъбки, а излязло гръцки и не ми дава да коригирам поста
Да , от телефон явно не става и има проблем и на мен не ми дава

# 528
От официалната страница на ИВ във ФБ. Коментар на продукцията под единия пост от тази вечер... вече съм на 100% убедена, че продуцентите целят само и единствено провокация с тази нагла подкрепа към МиД...

# 529
  • На Изток от Рая
От официалната страница на ИВ във ФБ. Коментар на продукцията под единия пост от тази вечер... вече съм на 100% убедена, че продуцентите целят само и единствено провокация с тази нагла подкрепа към МиД...

Явно целят повече коментари, но не знам дали осъзнават, че така наистина могат да откажат и  малкото останали хора да гледат предаването. Ужасно нагли са, наистина. Чак не мога да повярвам какво чета

# 530
  • софия
Леле! Тия нямат мярка!
Нелепо
Горките момчета МиД.
Скрит текст:

# 531
Това не е провокация, а начукване на канчетата на зрителите. Наглост!!!
Тези се нервят, че хората не са глупаци и не им минава номера, та са решили да ни дадат наклон на мислите.
Нямат сметка да провокират, много хора и дори тук в темата се вижда се отказаха да гледат, а другите с омерзение гледаме тази пошлост.
За съвета днес. Ралица няма ли достойнство тази жена. То пари вярно плащат, ама...няма ли нещо жал, да и трепне нещо за тези хора дето толкова се раздадоха, надяваха, мечтаеха и да ги подиграят така. Съвсем нагло и професионално ги разчовърка да си кажат за плановете. Ама те само си говореха, не са правили саботажи досега никой от тях за разлика от онези двамата , където провалиха няколко битки умишлено и дума не обели, дори след края. Едно е да кроиш планове, ама може да го направиш, а може и да не го правиш. Обаче....сега те и да искат не биха направили нищо, защото са очернени , като предатели (другите са китки, невиждани играчи до сега се разбра) Така онези пак ще се окичат и парите на Поли. Чудя се как не са се сетили да им сложат и лихвичка така на тези парички докато са в тях с голям процент, бе направо 10 000  да ги направят с бонус за старанието.
Така всички ще са голи мишки, само тези двамата кат крезове ще  кършат кълки. Гадост.
Не , виждали сме такива играчи кат тези двамата, дори по-изпипани, пак от тяхната класа)) Добрин от първи сезон, него също величаеха по същия начин, че и по две кълбета можеше да прави, ама отнесе 200х пак да напиша, а тези само 100 и то за двамата, еми...да помисли ПР да вдигне нещо паричките за този сезон де, другите може и безплатно или да си плащат за участието "балъците"

# 532
Гледам назад.
Калоян пада и се удря, времето си върви, няма брейк, няма нищо… Добрин печели “спорната” точка, която иначе Калоян си беше спечелил още в редовното време…

# 533

Тоя съвет е поредното доказателство, че тая игра Мартин я мисли с няколко хода напред от останалите. Това, което обясни, че трябва да се направи, те нямат никакъв шанс да се сетят да го направят. А могат за изпратят хлъзгав играч като Калоян на битка. Ама нейсе- предвидимо гласуване, предвидими ходове. Скука....

И защо да го правят?Защото Мартин се е сетил?Той хубаво се е сетил, ама аз до сега не видях Мартин да е харчил свои пари за да спаси друг. От къде на къде Деси ще си харчи грошовете за Пелипенко?Това би било самоубийство за нея. Не стига, че ще остане без грошове, Ами остава сама във финалната седмица.А така си е сигурна финалистка без да прави нищо.Той Мартин хубаво ги мисли, ама само в негов интерес.Ако беше на Деси на мястото дали щеше да си изхарчи последните грошове за да играе срещу собствената си коалиция?

# 534
  • София
Това е най-безинтересния сезон на формата. Гледам ги двете племена и си викам е това ли са потенциалните финалисти, половината ме заслужават да са там, нямам любимец, никой не изпъква, много безлично и безонтересно. Има само двама дразнители и това е.

# 535
хахахаха това някой 12 годишен ли го е писал SatisfiedSatisfiedSatisfied

ПП Явно наистина е 12 годишен, тъй като явно това е просто фен профил. Макар, че няма да ме изненада и в официалния да го напишат това SatisfiedSatisfiedSatisfied

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 00:47 от outcast

# 536
Во веки веков ще се помнят! Предлагам паметник да им издигнем! И национален празник да им обявим. Обичай ще стане да се излъже някой, да се унижи, подиграе или в най-лошия случай да е задължен да слуша самохвалебствени речи чинно и покорно.
Игрите прерастват в култ, скоро ще основат секта официално. Искат не искат, само детската аудитория ще им остане Grinning

# 537

И защо да го правят?Защото Мартин се е сетил?Той хубаво се е сетил, ама аз до сега не видях Мартин да е харчил свои пари за да спаси друг. От къде на къде Деси ще си харчи грошовете за Пелипенко?Това би било самоубийство за нея. Не стига, че ще остане без грошове, Ами остава сама във финалната седмица.А така си е сигурна финалистка без да прави нищо.Той Мартин хубаво ги мисли, ама само в негов интерес.Ако беше на Деси на мястото дали щеше да си изхарчи последните грошове за да играе срещу собствената си коалиция?

Защото, ако на този етап не се гонят силни играчи, то кога? Деси колко шанс има накрая срещу Гешев и Калоян, и колко срещу Пелипенко? Като останат 7 не се ли провеждат само игри или бъркам? Тук изобщо не става въпрос за Мартин, неговите грошове и интереси. Мартин, та Мартин. А Деси като си остави Гешев и Калоян да си играят за финал колко шансове ще има самата тя? То вярно, че и те не са кооой знае колко силни играчи, ама все от нея ми се струва, че са по-силни.

# 538
На всички ни е ясно кои ще са на финал, оттук нататък ще зависи от игрите. И не толкова силните наглед могат да победят.

# 539

Явно целят повече коментари, но не знам дали осъзнават, че така наистина могат да откажат и  малкото останали хора да гледат предаването. Ужасно нагли са, наистина. Чак не мога да повярвам какво чета

Аз също!
Отвратена съм!

Общи условия

Активация на акаунт