💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 782
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 600
Сега за пръв път в ИВ ще има двама победители - Мартин и Добрин! Все пак трябва да си останат заедно мамините любимци Joy Joy Joy
Е, как така двама, те са си двойка отдавна. То... като други предавания не могат да възпроизведат двойка, е ИВ ще успеят.😆

# 601
Сега за пръв път в ИВ ще има двама победители - Мартин и Добрин! Все пак трябва да си останат заедно мамините любимци Joy Joy Joy
Е, как така двама, те са си двойка отдавна. То... като други предавания не могат да възпроизведат двойка, е ИВ ще успеят.😆
Не се получиха плановете с Малвина и Димитър, затова на хората от продукцията им се наложи да мислят в движение. Видимо това е резултатът Joy

# 602
Защо Императорът върви с балетна стъпка по въжето, а не както другите по правила?

# 603
Добри,пускай коша и без това не сте застрашени с Императора

# 604
  • София
И защо гредата на зелените е по-далеч от тази на червените?
Вероятно са я бутнали без да искат, ама не е зле някой да следи тия неща... Smirk

# 605
Бобри , и той видя колко е приятно, когато елементите в играта не те фаворитизират на 99 процента Joy

# 606
За мен май Поли ще остане като най-готин играч за този сезон. Желязно момиче.

# 607
Браво на Калоян. Не се спря за момент. Не забави.
Браво на всички силни.

# 608
Е дадоха им битка на Силните с важен елемент-силата.То е ясно ,че ще я вземат

# 609
  • София
Доволна съм, последната отборна победа е за зелените. Вероятно защото и при червените се прокрадва желание да вземат грошовете на Пелипенко, та им позволиха да загубят.

Оф, с това "Императоре" направо ме побъркват!

# 610
  • На Изток от Рая
И аз да отлича Калоян, не се задъха това момче, ако беше на капитанската вместо Гешев, кой знае... Очаквах победа за Силните като видях битката, няма кой да бутне Гешев на тази игра, само Стан щеше да му е конкурент

# 611
Е дадоха им битка на Силните със важен елемент-силата.То е ясно ,че ще я вземат
Е не може все императорът да припка, като планинска коза по тея гъбки. Нека има малко баланс и силови игри

# 612
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Калоян се раздаде на тази битка, не спря нито за миг.
Смятам, че някой с шизофрения пише репликите на водещите, Ралица е направо смешна. Снощи: "Силни, вие сте дебели, смотани и бедни, не можете да стъпите на малкото пръстче на Императора."
Тази вечер: "Силни, вие никога не се отказвате, вие наистина сте силни, вие сте страхотни." Joy

# 613
Това Поли днес ми стана много симпатично. Ама как "мъжки" прие премазаните си пръсти. Браво! Ако беше Добринчо II - ри, то щеше да - Аааах, оооох, болииии, как си, имаш ли нужда от лекар. Пък Полчето - до довечера ще съм добре. Душичка!

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 21:53 от Баба Роса

# 614
Силните какво хитруват, ей сега на съвета Ралица ще ги изпорти пред храбрите Joy

Общи условия

Активация на акаунт