Какво направих днес за себе си? тема 21

• 38 052
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Трилогията на Бастан и Долорес Редондо.
В момента гледам ,,Невидимият пазител,,.
Другите са ,,Наследство в костите,, и ,,Предлагане на бурята,,

Не знам къде гледаш сериала, но имената на сериите/ книгите не са така. На български са Зовът на костите и Дар за бурята.

Аз прекарах прекрасни мигове с децата си.

Трета част не я откривам да я гледам.

ДНес се ровичках  из цветята си. ПОчиствах ги, набучках това, което накърших от старите растения. Имам и още работа по тях, но утре и другиден.

# 691
  • При децата ми
Разходка, фрапе и после седнахме да пием бира. Е, аз изпих две-три глътки! Smile

# 692
Нов шал на котки и една тунико - рокля. Доволна съм.

# 693
  • София
Най- после се добрах до бг мамата! Днес малко почивка след ужасната седмица! Довечера ще направя пържени картофки и ще се радваме на компанията си с майка Simple Smile Днес има имен ден! Не е до празнуване,но ни трябва отдушник! Revolving Hearts

# 694
Първо обяд и после едно ненужно, но много приятно кафе в дъждовния следобяд, в тихо и уютно хипстърско кафене

# 695
  • Mediterraneo
Снощи приключихме деня в страхотен ресторант за бургери.
Днес водих децата на закуска навън. Ще почиваме.

# 696
тихо и уютно хипстърско кафене
Къде се намира?
Ние дремнахме по обяд

# 697
Две бързи гостувания на приятели за по един чай, изнесох китките на терасата и почистих сухите листа. Сега чакам дъщеря ми да дойде на гости и после си лягам рано с книгата. Хубав уикенд беше и даже утре ще отида на работа, без много да ми се повдига Sunglasses

# 698
  • София
Станах сутринта и потренирах.
Отидох на протеста в защита на животните, смятам го за граждански дълг. После се видяхме с една приятелка, разходихме се, седнахме в едно приятно заведение. Минаха часове, усетихме го като минути. Направихме плановете за следващите екскурзии. После са разходихме из магазините, поглезих се с козметика и други нужни за дома неща. След малко съм се настроила да гледам филми и да си почивам.

# 699
Две бързи гостувания на приятели за по един чай, изнесох китките на терасата и почистих сухите листа. Сега чакам дъщеря ми да дойде на гости и после си лягам рано с книгата. Хубав уикенд беше и даже утре ще отида на работа, без много да ми се повдига Sunglasses
Олеее, кога успя?
Аз след пътуване успях салата да направя и да си налея ракия.

# 700
  • Бургас
И аз днес си почистих терасите и си изкарах цветята навън! Имам още малко работа по тях, но ще е утре и вдругиден! Обичам да се ровичкам из китките!

# 701
тихо и уютно хипстърско кафене
Къде се намира?
Ние дремнахме по обяд
Ноа в Милениума

# 702
Хубав уикенд беше и даже утре ще отида на работа, без много да ми се повдига Sunglasses
Ще внимавам какво пиша вече...не успях да отида на работа, защото неочаквано се разболях през нощта. Лежа и пия лекарства, тялото ми си взема нужната му пълна почивка.

# 703
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Взех си ден отпуска. Не, че ще успея да си почина, защото до сега търчах по лекари и аптеки. После ще готвя. Но поне няма да се наложи и да работя докато правя всичко останало...
Много искам да поспре вече боледувнето... Много! Hands Pray

# 704
Отбелязвам месец без захар. 😇

Общи условия

Активация на акаунт