Педиатър

• 477
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,
Моля да ми препопъчате добър педиатър в района на Младост 3-4, Витоша, Студентски град.
Сега посещаваме лекар в 25ДКЦ, но сме крайно недоволни.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 14:54 от Mmarianikova

# 1
Съжалявам ама Детски педиатър? Е, не успях да се сдържа. Педиатърът е детски лекар. Няма педиатър за възрастни. Оправете си заглавието.

# 2
Съжалявам ама Детски педиатър? Е, не успях да се сдържа. Педиатърът е детски лекар. Няма педиатър за възрастни. Оправете си заглавието.
Случва се човек да обърка, не е нужно веднага да хапете. Поправих го. Сега ще изкажете ли мнение по темата?

# 3
Случва се човек да обърка, не е нужно веднага да хапете. Поправих го. Сега ще изкажете ли мнение по темата?
Поздрави и успехи! Wink

# 4
И аз търся за студентски град или района. Да отговаря на обаждания или поне вайбър при нужда, както и да не се чака с часове пред вратата с болно дете.

# 5
Здравейте,
Моля да ми препопъчате добър педиатър в района на Младост 3-4, Витоша, Студентски град.

Кой посещавате в 25-то ДКЦ?

# 6
Здравейте,

Кой посещавате в 25-то ДКЦ?
Били сме и при 2те педиатърки там и за съжаление, каквито и симптоми да е имало детето (на 2г) винаги "диагнозата" е "зъби".

Общи условия

Активация на акаунт