ДЕКЕМВРИйски СПАМ 01.12-31.12.2024

• 4 671
  • 100
  •   1
Отговори
# 15
Я да се запиша, че в предната тема не успях. Прекарах една операцийка, мина ми като на кученце и сега безделнича в нас. Украсявам елха, паля си ароматни свещи, чета си... идилия. Christmas Tree

# 16
  • София
Лоре, бързо възстановяване, ама и си почини малко Heart

Джасте, Исе, бързо да минават котешките тревоги.
Брр, неприятно с тия бълхи.

У нас почнаха да се подвизават някакви единични хлебарки, още са мънички, ама се чудя дали да пръскам. Явно идват от някъде, но не ми се иска да заживеят и в нас.
Дебелчето снощи издебна две, аз ги убих. пълен ужас ми е...

Искам и да мрънкам, ма не мога да си структурирам изреченията. Уморена съм Sad , много.

# 17
  • На Марс
И подаръците почти са налице. С всяка година се увеличава броят им, което не е ок за пАтфейла ми Simple Smile

Пухи, ко ми купи Simple Smile

# 18
Я да се запиша, че в предната тема не успях. Прекарах една операцийка, мина ми като на кученце и сега безделнича в нас. Украсявам елха, паля си ароматни свещи, чета си... идилия. Christmas Tree
И аз тъй и сега ще лежа по гръб един месец.

Пънчи, не мога да ти кажа, защото иначе няма да е изненада! Grinning

# 19
  • На Марс
е ма Simple Smile

Скрит текст:

# 20
И звънят ли ти от службата, Реа? С моите се чуваме по два пъти дневно. Това малко ми нарушава дзена... Thinking

# 21
Лоре, по работа никой не ми звъни, но ние сме така обикновенно.
Ти как си? Възстановяваш ли се? До кога ще си си у дом?

# 22
Почти до Нова година. Гледай ти какво съвпадение, че и двете сме в едномесечни болнични. Ама аз гледам от хубавата страна - малко време за себе си. И да раздавам акъл у форума, очевидно. Laughing

# 23
О, аз съм на същото дередже като теб. Почивка, гледат ме, обгрижват ме, аз цъкам по телефона и само парЕ арча Simple Smile
Днес си купих две дантелени роклЕ за НГ. Трябва да съм убава, ще ода на ресторант.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 12:34 от Реа

# 24
Тихо, ще ни завидят! Close Joy

# 25
Рейче, пусни роклите, много обичам рокли. Grinning

Лори, аз няма да завидя. Не обичам седенето вкъщи макар, че все ще си намеря работа за цял ден. Joy Пък и навън ме чакат котки. Grinning

# 26
  • София
Ако ще съм болничен, 200 пъти предпочитам на работа.
Пу-пу!

Ама вие се глезете, така и така сте болничен. Важното е да минава. работата няма да се свърши.

# 27
Страшното беше преди операцията. Докторът ми се хилеше и казваше: "Айде бе, ти си с най-леката диагноза от всички жени тук!", а аз се страхувах сигурно повече и от най-тежките (защото съм си такъв човек, страхлив Rolling Eyes). Grinning Мисля, че целият персонал се изреди да ме успокоява - от жената на рецепцията до анестезиолога. Аз освен за секциото, от дете не бях влизала в болница и нервничех много. Grinning Обаче като мина операцията и вече приключих със страха, много бързо станах и се раздвижих и не съм се оплаквала нито от болки, нито от нищо.

# 28
То винаги страшното е преди операцията. Де да го нямаше този страх.

Рейче, чакам си роклите. Wink

# 29
Чекай ма Инче, че съм при любимия. Кат се прибера у дом и се накипря с токчета и тн ще се снимам да ма видиш, ако преценя, че ставам за бгмамата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт