ДЕКЕМВРИйски СПАМ 01.12-31.12.2024

• 4 050
  • 100
  •   1
Отговори
# 30
Ти ли няма да ставаш, Рейче ... ще чакам. Kissing Heart

# 31
Кажете сега честно ли е? В тоя разгонен град постоянно ме спират по улици, барове, влака и т.н. разни момчета/мъже (обикновено холандци) и аз много се дразня. Обаче днеска така един красив, красив, ама слънце. Висок, слаб, рус, синеок, скулест, леле-мале отвсякъде. Викам си, ай тоя ще го изслушам. Дрънци, не говори английски, засрами се и си тръгна:joy:

# 32
  • София
Ах, бе, Нори 🤣🤣

# 33
спряха тока
оценявам колко е хубаво да имам четвърт магазин за свещи върху секцията

# 34
И аз много обичам, все си паля по някоя. Сегашната е с аромат на ананас и лайм. Опитвам се да релаксирам след междусъседска разправия. Вярно, аз я инициирах, ама тва са детайли. Joy Беше необходимо да решим един проблем.

# 35
  • над кукувичето гнездо
спряха тока
оценявам колко е хубаво да имам четвърт магазин за свещи върху секцията
Тъкмо си мислех колко би ми се понравил 1 час без ток, ама ако първо съм успяла да свърша всичкото домакинстване, дето край няма.

# 36
Откъде си взимате читави свещи, дето не са на цената на вечеря за двама?

# 37
  • над кукувичето гнездо
На патриарха до ендекатонакултурата има един магазин...

Скрит текст:

# 38
В Пепко много хвалят свещите, но не знам от кой модел. Ако искаш питай в темата, цената им е прилична.

# 39
Ароматните на Пепко са много добри и са без пари, да.
От Кауфланд купувам винаги един и същ вид – огромните чаши с 2 фитила – лавандула (мирише на сапун, слава Богу не на лавандула). Божественярска е и трае много време.

# 40
  • На Марс
Нищо не разбирате от свещи Simple Smile

# 41
Кажете сега честно ли е? В тоя разгонен град постоянно ме спират по улици, барове, влака и т.н. разни момчета/мъже (обикновено холандци) и аз много се дразня. Обаче днеска така един красив, красив, ама слънце. Висок, слаб, рус, синеок, скулест, леле-мале отвсякъде. Викам си, ай тоя ще го изслушам. Дрънци, не говори английски, засрами се и си тръгна:joy:
Норче, да минаваш пак оттам и по същото време. И да си подготвиш визитка ли, що ли, нещо си там, та белким се разберете - въпреки езиците. Grinning

Бяхме със синьо небе, после се спусна мъгла, сега пак се мъчи да се показва небето. А и валя ... хубаво време. Grinning

# 42
  • На Марс
Соншонжмон Simple Smile

# 43
Пънчи кат дода следващия път в столицата искам да ми го доведеш тоа Бири да го мачкам, мачкам, мачкам.
Бергичка сигурно няма да я искате за снаха с уменията си които притежава перфектно.

# 44
  • над кукувичето гнездо
Мастърче, май си намерил кръшма, де пускат с куче?

Общи условия

Активация на акаунт