ДЕКЕМВРИйски СПАМ 01.12-31.12.2024

• 4 046
  • 100
  •   1
Отговори
# 90
За много години, момичета и момчета!

# 91
  • София
За много години! Живи, здрави и много успешни!
При нас беше 3 дни, яли, пили. Имахме чудесна програма. И ние допринесохме за нея с песни и танци. Днес е четвъртата. Утре вече се прибираме към София.

# 92
Ние се олежахме и оядохме.
За Коледа бяхме при свекървата на режим "бебе" - ядене, пиене, спане...И като цяло голяма скука, щото времето беше гадно и не ставаше за разходки, та като цяло мерехме диваните и го играехме фигурно търкаляне на диван и тенис на маса с нож и вилица.
За НГ си бяхме у дома, събрахме се по роднински, но то голяма хамалогия - добре, че бях подготвила къщата предварително - чистене, украса, та само яденето приготвях - сарми, пържоли, баница, предястия, каталясах.
На всичко отгоре Джастев го нападна някакъв стомашен вирус - разстройство, втрисане, гадене, чудо. При мен пък се активира кашлицата, която току мине и пак се връща, запушен нос, отмала, абе, бяха празници за чудо и приказ.
Но, както се казва - да сме живи и здрави, другото ще го наредим.

# 93
  • На Марс
За ноу гадини дица, коледа кат коледа - месих пак пита стана да си е.. м.., заклахме прасе изедохме го Simple Smile

# 94
Eе, Пънчи, снимка с прасето немаш ли? Grinning

Верно, Джасте, за времето. Тук 25 и 26-ти валя дъжд, та запълвахме 26-ти с кино. Да се разхождаш не беше далавера. Grinning

# 95
  • София
Ние пък сега чакаме някакъв див заек да ни докарат и да потегляме към вкъщи.

# 96
  • София
Аз отивам на последна разходка в Брюксел.
Малко ми домъчня за плюшковците.
Иначе са добре, миличките ми. Майка добре се грижи за тях.

# 97
Ние пък сега чакаме някакъв див заек да ни докарат и да потегляме към вкъщи.
Родивче, къде празнувахте вий? Grinning

Ей, тоз единия склад като почнат да закъсняват ... ужас начи. От сутринта съм ги зачакала.

# 98
  • София
Ний, бяхме на Златни пясъци. Grinning
Нагледахме се на всякакви силиконизирани образи и вече се завръщаме в реалността.

# 99
Не се обади значи!?

# 100
Нова година - нов късмет, Нова тема - за десерт!
Айде, да местим катуна в новата година с новата тема! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт