Как се отразява липсата на пандемия на вашите СО и интимни запознанства? – 12-та коледна

• 8 813
  • 364
  •   1
Отговори
# 180
Пробвайте Simple Smile

# 181
Снощи, докато украсявах, си пуснах за фон коледни песни.
И... за малко самата аз да си тръгна от дома. Joy
Не.
//

# 182
Добро утро
Аз мисля да не украсявам тази година.
Нещо не го усещам празника. За капак съм затънал в работа, така че си имам занимавка.
Обаче това няма да попречи да отида до мол-а и да си купя някоя книга.

# 183
Като почнах да украсявам и сега ми се ще и още, и още да украсявам. Та, апетитът идва с йеденето. Grinning

# 184
Инче, как да ти секна апетита?! Я, ела и у дома да украсиш Simple Smile

Лане, не до мола, до София трябваше да отскочиш. Панаир на книгата, нещо като маслини за котките.

Освен Коледно, не забравяйте да се настроите и любовно. Или въобще не сте се разстройствали?

# 185
Хич не ми е либоФно. Работата е много а няма време. В мол-а има Ориндж и затова ще трябва да ида там. Иначе онлайн си купувам книги, но вече нямам и място.

# 186
С тия книги, сетих се за един приятел, дето казваше: "Майка ми ми забранява да си купувам още книги, но аз все пак си купувам! А вие ми казвате, че съм мамино синче!" JoyJoyJoy

# 187
Ако имаше телепортация, веднага бих дошла, Елифче. Grinning

# 188
И ние имаме елха. Въпреки двата ѝ метра, я забелязах, когато исках да поставя нещо в същия ъгъл. Аа, и после, когато се гъзурчих зад нея да ѝ включа лампичките.

"Мъжка му работа!", би казала рожденичката ми ...

# 189
Допел, да ти е жива и здрава рожденичката, много да се обичате, слушате и уважавате!

# 190
Честита да ти е рожденичката, Допел! Не уточняваш коя от двете, обаче. Силната, която е купила елхата или взелата твоите гени.

# 191
Честита да ти е рожденичката, Допел! Не уточняваш коя от двете, обаче. Силната, която е купила елхата или взелата твоите гени.

Благодаря ви!

Наборката, Елиф, наборката.

# 192
  • София
Добро утро
Аз мисля да не украсявам тази година.
Нещо не го усещам празника. За капак съм затънал в работа, така че си имам занимавка.

Ай, усети го, те ти фотки за размърдване. Simple Smile
Скрит текст:

Наборката, Елиф, наборката.
Да ти е жива и здрава. Simple Smile

# 193
  • София
Да е здрава и щастлива рожденичката! Весел празник!

# 194
  • Далечният изток
Да е жива, здрава и безкрайно щастлива рожденичката! Весел празник на цялото семейство!

Общи условия

Активация на акаунт