Как се отразява липсата на пандемия на вашите СО и интимни запознанства? – 12-та коледна

• 8 778
  • 364
  •   1
Отговори
# 270
Действително добре изглежда! (И аз обичам шкембе.)

# 271
  • София
Действително добре изглежда! (И аз обичам шкембе.)
Уф, отдъхнах си. Simple Smile
Че вчера кат се явиха нелюбещи капама, реших че съм самичък на фронта на подобни гозби. Simple Smile
Базил, де го тва шкембе, че не съм участвал скоро и е добре да поправя тази грешка. Simple Smile

Щерката ме изненада яко. Dizzy Face
 Прави генерална репетиция за содена питка за Бъдни вечер. Simple Smile

П.П. А за Коледа капамата се отложи. Simple Smile Толко им ареса снощната манджа /днес, подобно, но с пиле/, че рекоха, че искат таквоз, не зеле. Simple Smile

# 272
  • Далечният изток
Аааа, аз не съм казала, че не обичам, а че не съм яла таквоз нещо.

Шкембе чорбата ми съм я показвала даже в тоя спам. Имахме крайпътно заведение, казвала съм. Нахранила съм цяла България. Сготвила съм хиляди казани с чорба.

# 273
  • Варна
Мойта щерка направо ме сразява напоследък. Станала е по-висока от мен, заслабна, отпра едни крака, не си е работа. Ходи на хандбал и е станала ужасно силна. Някакъв младеж от горния клас точи лиги след нея, та на взимане от училище го поизгледах предупредително, да  внимава какви ги върши. Нейния клас вече ми има респект, че след една родителска среща беше забавно в коридора, сега ще сплаша малко кандидат ухажора, че да спя спокойно. Засега.

# 274
  • София
Аааа, аз не съм казала, че не обичам, а че не съм яла таквоз нещо.

Шкембе чорбата ми съм я показвала даже в тоя спам. Имахме крайпътно заведение, казвала съм. Нахранила съм цяла България. Сготвила съм хиляди казани с чорба.
Хубава работа. Метам гювеча и ти нося, само кажи къде.
Бартер за шкембе. Simple Smile
Малкия си реже вените за шкембе. Simple Smile И кат го подлюти......даже аз трудно мога да го ям. Simple Smile

Хай, хандбала помпа краката яко. Да внимава да не се предОбри. Simple Smile
/Мойта маймуна се амбицирала да тъче на два стана сега. ЛА и плуване. Simple Smile Понякога трудно си казва заглавието вечер, ма тамън нема време за дивотии, че по едно време ме вадеше от обувките. Simple Smile/

Ей го леба:
Скрит текст:

# 275
Ох, ний още нямаме такива проблеми. Засега се оплакват, когато учителката ги подреди момче с момиче да вървят в редичка по двойки и/или да седят така смесено в стола. Всеки предпочита компанията на себеподобните. Rolling Eyes Опитите ми да й кажа, че това някой ден (скоро) ще се промени, се посрещат с възмущение. Както и да е.

Хайче, ти сигурна ли си, че ще ти се удаде сплашването, ми ти си душица?! Ето Допел се въоръжил до зъби, и пак не е страшен, че ти ли! Grinning

# 276
Много растат и се променят, много. Мойто /почти 18 годишно вече/ драпа за курс за шофьор. И се информирал, па вчера, ей така за проба, правил листовка с някой, който вече кара курс. Не можело да започнеш курс рано - 3 месеца преди да навършиш 18 години - тогаз най-рано. Чуди се и кола как да си купел. Щото нашта е автоматик, а той ще се учи на ръчка и баща му вика - ни стаа, ще я чупи. Весело е с тях /децата/, весело и никак скучно.
Скрит текст:
Посреща гости вчера, негови, ама кой да приготви сичко - мама. То и няма как иначе, той за повечето неща няма и да се сети. Та аз нервнича, че и това, и това, и това трябва, а той ми пее: "Какво ще кажат хората, а?" Joy

# 277
Не се оплаквай Иче, пак добре - мислел каква кола да си купи той ...

Дъщеря ми е на 16 - от сега върви пазарлъка каква кола да и купя аз Joy

# 278
Ох, те, момичетата са по-опасни сега. Grinning

Па иначе, не се оплаквам, то такъв е животът. С деца е по-шарен и весел. Grinning

# 279
Инче, имаш и деца и котки така че е още по забавно  Wink
Вън пак едно слънце пее и подухва южен вятър. Даммм ....

# 280
# 281
Когато мъжа прави и украсява меденки за Коледа:

# 282
Ха-ха, искам го този мъж-сладкар!

# 283
Ха-ха, искам го този мъж-сладкар!
Да знаеш само, че специалитета е пълнена поничка Mr. Green

# 284
  • Варна
Лори, мисля, че успях, защото бях с черния суичър с черепите (рекламен на пловдивския мотоклуб) и се опитах да гледам страшно. Младежа ме заобиколи отдалече, така че явно мисията е била успешна. Засега, както отбелязах Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт