Аромат на празник: потопете се в коледно настроение с парфюмите на ZAG Zodiak

• 8 880
  • 626
  •   1
Отговори
# 540
Любими аромати през това време на годината са ми цитруси и канела.

# 541
Канела и портокал, класика.
Предпочитам ги и през останалото време от годината, но ги свързвам с празниците.

# 542
Канела и джинджифил, шоколад и портокал, ванилия.

# 543
Джинджифил ,ванилия, канела.

# 544
Обожавам по празниците да мирише на портокал, канела, ванилия, джинджифил. Имам някакъв спомен от детството свързан с аромат на карамфил при баба ми през зимата.

# 545
  • София
Любимите ми  зимни ухания са портокал, канела, кедър, кехлибар.

# 546
  • някъде
Портокал и канела с ябълки.

# 547
В празничния сезон не мога да устоя на топлите и уютни нотки на канела и ванилия. Те ми напомнят за домашния уют и мирис на печива, които мама приготвяше, докато навън вали сняг.
Обичам също така и аромата на портокалови кори и карамфил. За мен празниците не са завършени без любимия ми парфюм с нотки на смирна и сандалово дърво. Тези съставки ми дават чувство за спокойствие и топлина, което е толкова важно през зимата. Когато ги нося, чувствам, че съм обгърната от духа на Коледа. Всяка Коледа носи нови спомени, но тези аромати завинаги ще останат свързани с празника и радостта от събиранията с любимите ми хора. Именно те правят сезона толкова специален и незабравим

# 548
Обичам аромати на бял мускус, тамян, дървесни нотки. По коледните празници цитрусови, канела и малко ванилия.

# 549
През зимата обичам аромата на горещ шоколад, канела и джинджифил, ванилия и... ябълков пай. Любимият ми спомен от  като дете е именно времето, прекарано с близките и невероятния ябълков пай на мама, който тя печеше винаги на Коледа и цялата къща ухаеше с дни!

# 550
Обичам цитрусови нотки и аромат на канела.

# 551
Обичам аромата  на ванилия, цитруси и сандалово дърво.

# 552
Обичам аромата на жасмин, портокал и тубероза. А Коледа винаги я свързвам с аромата на канела и ванилия.

# 553
Обожавам ванилия,  канела, кардамон, шоколад и сняг...

# 554
Коледа обожавам да ми мирише на портокал, канела, ванилия, шоколад и мандарини.

Общи условия

Активация на акаунт