Какво искам за Коледа, Нова година, рождения си ден и въобще за 2025-та!

• 2 119
  • 31
  •   1
Отговори
  • По света и у нас
Да си пожелаем да си помечтаем пък белким се получи Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 07:33 от PriMadonna

# 1
Здраве, спокойствие и повече усмивки!

# 2
Искам отношенията в семейството ми да са точно толкова топли и пълни с любов, каквито са в момента. Искам да купя ново жилище. Искам здраве за всички, искам спокойствие, сигурност и уют. Искам да получа едно признание. Искам да спечеля от тотото и да спра да работя. Искам круиз. И сафари. Коктейли на карибски плаж.
Искам да се преместя да живея в къща и да имам кокошки и едно френчи.
Искам да продължа да заспивам с чиста съвест и удовлетворение от себе си. Искам децата ми да ме обичат и занапред. Искам мъжът ми да реши тежък проблем, който го трови жестоко. Искам мама да е здрава и да е добре.

# 3
  • По света и у нас
Супер!!!
Искам да си запазя корема плосък и малко да се стегна 😉. Искам кожата ми да се подмладява от самосебе си цяла година, никакви нови бръчки. Искам бившето гадже (това по-по- предното с което имахме по дълга авантюра) да ми се обади и да ми каже че му липсвам.

# 4
  • При семейството си
Искам само да сме здрави и да имам още години със семейството ми (останаха ми само съпруг и дете). Искам хубави поводи, не загуби. Искам най-накрая да празнувам рождения си ден, както и този на детето си…с шумно парти, купон.
Искам съпругът ми да постигне малко спокойствие в работата, защото му се отразява здравословно.
Искам борбата ми за развитието на детето ми да даде малки или по-големи резултати. Искам да го видя ученик.
Искам една спокойна почивка тримата, искам и една с голяма, шумна, весела компания.
Искам 2-3 дни само за мен, без мисъл, емоция, грижи, телефон, без никой и нищо.

# 5
Да си купя мотор.
Да отида в далечна страна на почивка.
Да намеря работа, която ме удовлетворява.
Да срещна Човека за мен.

# 6
Да се събудя и да е отново 2019-а.
И да се прескочат всички събития от следващите пет години.
Знам, че първото ми желание няма как да стане затова искам най-вече да са здрави всичи в семейството ми. Останалото ще се нареди някак си.

# 7
  • Далечният изток
Догодина живот и здраве имам юбилей. Искам да съм здрава дотогава, да събера всички мои най-близки и любими хора и да го отпразнуваме подобаващо.
Да имам работа и съответното финансово изражение. Да имам пари за пътувания. Да пътувам из интересни места поне толкова, колкото и тази година. И да съм щастлива и обичана точно толкова много, колкото и в този момент Blush

# 8
  • София
За всички близки искам  здраве и живот, щастие, разбирателство и любов в семействата. В допълнение:
За по-младите - стабилна и добре платена работа
За учениците - да се справят с лекота в училище, да им е интересно, да имат добри учители и много приятели
За бебчетата - щастливо детство и място в държавна детска градина Grinning
за пенсионерите(като мен) още дълги години да се радват на всички изброени по-горе
А, бе - всичко да ни е на шест, с една дума Grinning

# 9
  • у нас
Да има мир, здраве и благоденствие.

# 10
  • Козлодуй
За Коледа и Нова година си пожелавам здраве за мен и моето семейство за всички хора и животни. Да няма гладни и бездомни животинки, хората да обичат всички деца и животни и беззащитни същества. Да взема шофьорска книжка Simple Smile

# 11
  • SF
Искам здраве, щастие, късмет, нова, удовлетворяваща ме работа и заплата, и много да пътувам!

# 12
Светът да продължава да се движи към своето унищожение. Една от малкото радости е да гледам как всичко наоколо се скапва. И за това сме виновни ние, никой друг. Как беше тази теория - не сме срещали извънземна цивилизация защото просто интелигентия живот унищожава своята планета преди да стигне нивото на междузвездно пътуване.

# 13
  • Далечният изток
Нищо не се скапва. Всичко си е прекрасно!
Като гледаш с негативизъм, ти е скапано и черно. Що не пробваш да видиш и нещо хубаво...

# 14
  • София
Искам здраве, никой нищо да не ми взима през 2025 година  - близките ми да са до мен.

Самолетни билети до желани дестинации.. са също моят размер. Innocent

Общи условия

Активация на акаунт