Какво искам за Коледа, Нова година, рождения си ден и въобще за 2025-та!

• 2 161
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
  • Банско
Най-много здраве и здраве за всички от семейството! В очакване на най-новия член на семейството сме и дано всичко да е наред!

Пожелавам си да няма повече воини световно и да има повече разбирателство и мир между хората и нациите.

# 16
Мислих,мислих и нищо не искам за себе си, изминалата година беше добра във финансов и личен план  и нищо не ни липсва. Наистина нищо не ми трябва повече и колкото и клиширано да е ,единственото  ми желание е близките ми да са здрави.

# 17
  • Враца
Да сме здрави, да си имаме къща с двор, да няма войни !

# 18
Искам да сме здрави и да не живеем на ръба на мизерията.

# 19
Искам най-после нашата родина  България да излезне от тази постоянна криза,политиците да се стегнат и да се  замислят повече за сънародниците си,да няма болни,бедни и нещастни хора,най-вече дечицата да са здрави и да изживеят своето детство щастливо и безгрижно.Да има повече мир и разбирателство.Всеки да успее да сбъдне своите мечти.Хората да станат по-добри,по-милостиви,по-сърдечни.Доброто да побеждава,злото,злобата,алчноста и зависта да изчезнат.И нека Новата 2025 да е благодатна,благословена,здрава,весела,успешна и щастлива за всяко едно семейство.

# 20
Изкам само аз и семейството ми да сме здрави!

# 21
Здраве, спокойствие, любов и удовлетворяваща работа

# 22
Аз не искам материални неща. Освен здраве, искам хората да са по-добродетелни, искам да има повече мир, свят без насилие и без катастрофи.

# 23
Искам да сме здрави. Децата ми да са добре. И всички животни на улицата да намерят домове и да не гладуват.

# 24
Искам най-сетне да отслабна 🙂

# 25
Искам единствено здраве за мен и близките ми хора! И за кученцата ми! 💗💗

# 26
Пожелавам си здраве, на мен, на семейството ми, на всички. За да можем да се наслаждаваме на живота.
Пожелавам си много почивки, забавления, купони с приятели, и здраве, за да им се наслаждаваме.

# 27
Обичайните клишета първо - здраве, щастие, пари, любов, успехи по много за всички Grinning

На себе си пожелавам да се науча на здравословен егоизъм Joy

# 28
Да е мирен света, да съм здрава аз и близките ми хора и да имам повече възможности за приятни изживявания.

# 29
Искам спокойствие за мен, здрави и щастливи деца, както и цялото семейство. И повече пътувания до нови дестинации.

Общи условия

Активация на акаунт