VIP АГ варна

• 97 812
  • 803
  •   1
Отговори
# 30
аз раждах нормално с д-р Кателия Александров.
Доволна съм  Peace

# 31
Аз раждах пре д-р Мичев и съм много доволна.Трябва да уточня, че моето раждане беше секцио по мое желание, но ми го препоръча моя близка която беше раждала нормално при него.Препоръчвам ти го и на теб, Peace той е човек с много опит и имам само добри отзиви за него

# 32
Здрасти!
Аз раждах на 16 февруари при др. Георги Георгиев. Много съм доволна. Влязох за нормално райдане и след 6 часа напъни ме преместиха в операционна. Доктора, а и целия персонал на ВИП етажа е изключителен. Благодарение на тях сега си имам едномесечен юнак.
Аз на Георгиев нищо допълнително не съм му плащала, той сам не си поиска човека, но така и не мога да се отърва от мисълта, че може би очакваше "почерпка".
Желая ти успех и здрава рожба!

# 33
На мен също ми бяха препоръчали д-р Танев, но по времето когато трябваше да се роди дъщеричката ми щеше да бъде в отпуск и избрах д-р Георгиев (той замества д-р Танев като началник на ВИП-а). Щях да раждам нормално, но в последния момент се наложи секцио. Много съм доволна.
Аз на Георгиев нищо допълнително не съм му плащала, той сам не си поиска човека, но така и не мога да се отърва от мисълта, че може би очакваше "почерпка".
Аз също смятах да дадем нещо да се почерпи, но 3-4 дена след операцията замина за София, после беше в отпуск и така нищо не дадохме.
Пожелавам ти леко раждане.

# 34
Аз родих на 14.01. при д-р Г.Георгиев. Въпреки неговото мнение, че съм за секцио, направихме опит за нормално раждане (каквото беше моето желание), но след като не се получи приключих на операционната маса. Сега се радвам на прекрасно съкровище.
Много съм доволна от доктора - много е внимателен, добър специалист и изключителен човек. Той ми следи и бременността от самото начало. Препоръчвам го на всички. Живот и здраве след след някоя друга година, отново ще родя при него без да се замислям.

# 35
  • Варна
И аз ще се присъединя с препоръките за д-р Георгиев. Също родих със секцио защото беба беше седалищно-крачно предлежание, но по негова препоръка чакахме до последно да се обърне за да родя нормално. Уви не стана и ме оперира, но мисълта ми е, че не ме е агитирал за секцио, а го направи защото имаше необходимост.

# 36
  • Варна
Д-р Георги Георгиев!  Peace За мен е повече от прекрасен лекар. Сама ще се убедиш ако го видиш. Simple Smile Има едно излъчване, което ти действа като упойка. Simple Smile Отидох при него по препоръка на моя гинеколог в първите дни на 9-я месец. Прегледа ме абсолютно безплатно и след като му казах, че искам той да ми води раждането 2 седмици през ден бях при него. Много е мил и не е комерсиален както повечето. 6 часа ме мъчи да родя нормално и въпреки че бях с пълно разкритие и че е второ раждане, заради големината на беба (4,300кг) с голяма неохота ме оперира. Много добър специалист е. Горещо ти го препоръчвам! Роден е за лекар този човек! Simple Smile

P.S. Пари не е искал никога, а когато на изписването го попитах дали ще е удобно да му благодаря в частния кабинет имах чувството че му стана неудобно. Занесох му разбира се почерпка и още нещо с огромно мое удоволствие. Simple Smile

# 37
Аз раждах при д-р Мичев на VIP етажа и съм изключително доволна.Беше със секцио,поради медицински показания.

# 38
доктор Цанко Мичев Peace

# 39
  • Варна
Искам да попитам нещо?
Колко ви струваше раждането на VIP етажа?

# 40
Аз родих със секцио при др.Алексиева и съм доволна от нея.Платих 600лв=300лв.за избор на лекар+по 50лв.на нощувка/6*50лв/Предварително се разбрахме, че няма да и дължа нищо за самото раждане /разбирай - почерпка или в брой/ защото от тези пари им превеждали като част от заплата-е естествено, че почерпих после.По принцип съм против тези неща, но като става ддума за моя живот и за живота на детето ми-не ми се рискува.То не,че има някаква гаранция, но все пак Thinking

# 41
Аз разждах преди 6 месеца и нормалното раждане беше 400лв, а секциото - 720лв.

# 42
Родих секцио с д-р Г.Георгиев.Доволна съм от него.Платихме 720лв. за престоя-6 нощувки.Естествено,че се черпеше Hug.

# 43
Момичета, благодаря Ви за бързите отговори!
Вече говорих с Георгиев, действително е много приятен човек. Надявам се всичко да мине наред с раждането и бебето ми да е добре.
Видях тарифите-нормално 420 лв.; секцио-720 лв. Това е за осигурени лица. За неосигурените мисля, че беше с 100 лв. по- скъпо.
Желая късмет на всички!

# 44
  • Варна
Благодаря и от мое име!
Аз още не съм се ориентирала - има повече от два месеца, а и ми предстои да се уточни дали
трябва да е задължително секцио. Все повече се ориентирам към АГ  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт