VIP АГ варна

• 97 815
  • 803
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, не знам дали тук е удачно да попитам, но някой раждал ли е във ВИП на АГ бплница на разноските на допълнителното здравно осигуряване към Женерали на Закрила и какво точно изписват във фактурата ( само раждане или има отделни компоненти, примерно: избор екип.......лв., престой........лв.)? Разбрах, че Закрила покрива в Майчин дом разходите за раждане, но аз съм се спряла на АГ и ще съм благодарна ако някой сподели опита си.

# 616
  • Варна
Може ли някой да ми обясни какви точно изследвания правят когато отидеш на предходния ден за планово секцио? ТРябва ли да бъда на гладно/жадно?
Благодаря предварително за информацията Simple Smile

Да, трябва да си гладна и жадна  Peace
Вземат ти кръв, правят едно изследване за алергии /мажат ръката с едни неща и ти казват да не се мокриш/ и ти мерят тоновете. Отнема не повече от час. Аз се уговорих с лекаря да не оставам в болницата този ден, цял ден какво да правя...но официално се водих хоспитализирана  Laughing

# 617
  • Варна
Каква е точно разликата м/у 4ти и 7ми етаж освен цените?Можеш да си избереш един и същ екип и за 2та етажа,диференцирани стаи с тв има и на 2те места също(май на 4ти няма климатици и стаите са по-старички) и това ли е цялата разликата?Таткото може ли да остане при теб и на 2те места или от 4ти етаж го гонят?Помагайте милиииички ,че съм объркана ?

# 618
Raniya, много ще съм ти благодарна, ако ме насочиш малко Simple Smile искам да попитам има ли твърдо определени цени за ВИП-а в АГ и колко е хонорарът на д-р Танев, имали си определена цена да родиш при него или е строго индивидуално? Ако не можеш да кажеш точно цени, поне приблизително да знам за какво трябва да се подготвям, пиши ми на лично ,ако искаш, че твоята кутия  е пълна Много ти благодаря предварително!   bouquet

# 619
  • Варна
Малко над 1000лв за секцио и над 700 за нормално раждане на Вип-а(инфо от четвъртък),като това вкл.престой,избор на екип,за консумативите не съм сигурна и май май това е:)

# 620
А вярно ли е,че избор на екип е само за секцио, защото е с определена дата, а естественото е без избор на екип, понеже е непредсказуемо???? Аз бих искала да си имам лекар и той да отговаря за мен, а не да ида без уговорка и да ме гледат лошо... и тези 700лв. за естествено раждане вкл лекаря, престоя и т.н нали?  Hug

# 621
Съжалявам, но се сетих още нещо, а ако не съм на ВИП етажа, а на обикновения  Laughing , но искам точно определен лекар да ме изражда, това колко струва или си е до лична уговорка със съответния лекар.
Аз бих искала д-р Танев, но той е завеждащ на ВИП-а, това задължава ли ме да родя на ВИП етаж, ако желая за израждащ д-р Танев?
Благодаря!   bouquet

# 622
Танев не е завеждащ на ВИП вече Peace
Най добре се свържи с него и се уговорете. Той ще ти изясни всички възможности за раждане. Според мен можеш най-спокойно да си избереш доктор при нормално раждане и да родиш където искаш - на 4 или 7 етаж Peace

# 623
На мен ми е доста рано Simple Smile рибата в морето,а аз слагам тигана ... но много ми се иска да съм подготвена за всичко, да няма неприятни изненади, че съм чувала за ужасни истории за раждащи момичета без предварителна уговорка с лекар Sad
Надявам се да успея да подготвя всичко и да не ме е страх... Иска ми се един и същ лекар да ми следи бременноста и да ме изражда, но в повечето случаи едните следят , др израждат.
Също така исках да питам д-рКрумовски изражда ли и къде? За него също чувам мн хубави отзиви, но знам само,че има кабинет в МЦ "Санита" и се помещава в един к-т с моята гинеколожка от студентските ми години д-р Христова, но май не израждал,а само следял бременност?!?
Пак мн благодаря на всички ви ,че ви има и помагате на такива неориентирани, млади кандидат мами като мен Simple Smile   bouquet

# 624
За д-р Крумовски не мога да дам съвет. не съм го чувала даже Peace
Според мен Танев от АГ е добър избор за лекар, при който да родиш. А и може да ходиш при него на частно да ти следи бременността през цялото време, не само накрая да се уговаряте за раждането. Така той ще има поглед, ще прецени какво раждане да ти препоръча - нормално или секцио и т.н. Няма никаква пречка нормалното раждане също да е планирано и да имаш уговорка с лекаря, стига той да се отзове навреме и да е поел ангажимент. Танев е такъв човек.
а и след като имаш време - наистина можеш да провериш различните варианти и да се спреш на това, което мислиш че е най-добре за теб и бебето ти Hug

# 625
Здравейте момичета! Аз съм в началото на 6 месец и искам да се ориентирам за доктор който да ме изражда, преди ходех на преглед при д-р Танев , но веднъж ме прегледа д-р Георгиев беше с катинарче, висок ... аз не му взех данните и след като наближи следващия преглед почнах да го търся , но намерих друг Георгиев , който преглежда частно на ул. Ивайло и се оказа, че не е този Георгиев който търся, можете ли да ми дадете някаква информация , за другият доктор който изражда в АГ кога къде или телефон..... и дали е добър ако някой  има отзиви Simple Smile. Благодаря предварително!

# 626
  • Варна
Доктор Георгиев от АГ Варна преглежда в частния си кабинет на ул. Ивайло 1 исках да раждам при него но точно тогава беше в отпуск.

# 627
  • Варна
Аника  , аз съм на ЖК при д-р Крумовски , но той не изражда никъде, само следи бременноста ми.И не дели кабинета си с д-р Христова ,а са през една врата. Аз  също се насочих към д-р Танев и ходя при него всеки месец по един път, а относно раждането той препоръчва раждане на 4-ия , а не на 7-ия .По принцип ако раждаш на 7-ия си плащаш официално по ценоразпис и нищо допълнително на лекаря , а ако раждаш на 4-ия се плаща на ръка ,но не мога да ти кажа колко взема т.к първия път раждах при Танев на 7-ия и сега смятам там да родя независимо от препоръките му.

# 628
Здравейте момичета! Аз съм в началото на 6 месец и искам да се ориентирам за доктор който да ме изражда, преди ходех на преглед при д-р Танев , но веднъж ме прегледа д-р Георгиев беше с катинарче, висок ... аз не му взех данните и след като наближи следващия преглед почнах да го търся , но намерих друг Георгиев , който преглежда частно на ул. Ивайло и се оказа, че не е този Георгиев който търся, можете ли да ми дадете някаква информация , за другият доктор който изражда в АГ кога къде или телефон..... и дали е добър ако някой  има отзиви Simple Smile. Благодаря предварително!
Аз знам за един д-р Георгиев с катинарче  от АГ Варна и неговият частен кабинет е на ул."Ивайло"!

# 629
  • Варна
И аз така знам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт