Проблем с парното

• 522
  • 8
  •   1
Отговори
Здравей те имаме проблем с парното водата не преминава през радиаторите. Запалваме котлето топли търбата три метра след котлето на пред не продължава ако пуснем водата да върви непрекъснато топли навсякъде пари но като спрем водата не циколира

# 1
Oбезвъздушете и може да почне да 'циколира' Simple Smile

# 2
Обезваздушено е и помпата и радиатори те майстора казва че котлето не е в ред възможно ли е

# 3
Това е следващата опция. Ако с тръбите всичко е наред значи няма налягане за да циркулира водата.

# 4
Извинете за въпроса но не съм компетентна  но налягането и циркулацията на водата от котела ли идва

# 5
И аз нямам опит, но или от него или има помпа, пак някъде около него или в него.

# 6
Помпата си работи нова е нз на майстора нямам доверие два пъти гърми на третия харчи вода за страх и постоянно трябва да върви за това питам

# 7
При изправни котел и помпа и обезвъздушени тръби как да кажем? Викнете друг майстор. Някой кран да е затворен?

# 8
Според мен помпата не е сложена както трябва след като е нова и не се връща водата нито преминава без да е пуснат крана за течящата вода ще викнем друг майстор да види

Общи условия

Активация на акаунт