Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 087
  • 527
  •   1
Отговори
# 375
Семейството ❤

# 376
Вкъщи на топло, гледаме коледни филми, пием горещ шоколад.
Да правим коледни меденки с децата.
Цялото семейство около коледната трапеза.

# 377
Всички близки да са здрави и да сме заедно

# 378
Детския смях, игрите, забавните разговори и уюта на дома, споделен със семейството

# 379
Вкусна храна, споделена с любими хора.

# 380
Картинка като от картичка, но на живо - всички заедно, детски смях, пухкав сняг, меденки-елхички ход елхата, и завеса от лампички в топла жълта светлина. Аромат на сладки. Снежна свежест. Подаръци под елхата. Може и малко запалени свещи за разкош. Heart

# 381
Всички близки да са здрави и да сме заедно.

# 382
Да съм заедно с близките ми хора, да си споделяме, да си приготвяме нещо вкусно за хапване заедно- тези моменти ми създават юут и ме правят истински щастлива.

# 383
Да сме здрави и заедно с близките хора, да споделяме хубавите мигове с вкусна храна и да създаваме у нас спомени и добро настроение.

# 384
Да празнуваме цялото семейство заедно,усмихнати щастливи и смирени
Заедно с вкусна домашно приготвена храна и ако има сняг супер!

# 385
Това което прави празника значим е семейството!Всички да са здрави и в хармония.

# 386
Малките неща, всъщност са големи за мен! Да избера и сложа в коледната нощ под елхата подаръци за децата, така че те да решат, че са от Дядо Коледа. Искам да вярват в чудесата до последно! Искам да са усмихнати и щастливи, така както съм била аз, или може би не съм...
Най-важното ми е, да са живи и здрави!

# 387
Елха, коледни бисквити, огън в печката, печена тиква, печени орехи.

# 388
  • София
Да съм с близките хора и да забравя поне за  няколко дни за битовизмите. А домът ни да ухае на горещ шоколад и канелени курабийки.

# 389
  • София
Уюта на дома, вкусната храна.

Общи условия

Активация на акаунт