Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 092
  • 527
  •   2
Отговори
# 405
Малките ни семейни традиции - четем коледни книжки всеки ден, правим заедно меденки, коледни сладки и всякакви такива други споделени моменти.

# 406
Вълнението на детето ми, когато украсява дома.

# 407
Малкото нещо, което прави празниците вълшебни за мен винаги е била топлината, която струи от близките ми, смехът и радостта от това да сме заедно. И направата на коледни джинджифилови сладки.

# 408
Всички да сме здрави и благословенни! Да се радваме на малките неща, които имаме и сме щастливи!

# 409
Да сме здрави цялото семейство ,  хубава храна, лека музика,уюта на дома!

# 410
  • София
Да сме вкъщи с единствената ни жива баба, свекървата Simple Smile да се хванем с нея и приготвим за сина й Simple Smile и двете ни деца вкусни неща за хапване… да остане и за котарака и кучето да намажат както и за котаците на двора. Да седнем на масата и да слушаме нейните истории докато камината бумка и нежна музика звучи.

# 411
Малките неща, които правят всеки празник значим в моя дом са просто да се съберем всички заедно и да си говорим. Пускаме си тиха музика, стопляме стаята и се отдаваме на сладки приказки. Дори не е нужно трапезата да е отрупана с храна или да има празнична украса. Самият факт, че сме всички заедно, прави деня празник!

# 412
  • София
Споделете ни кои са вашите "малки неща" и радости, които правят празника истински значим?  - Simple Smile Малките неща са големите неща! Времето и хармонията лично за мен, в душата ми, усмивката на детето ми при получаването на подаръка, молитвата на трапезата.
Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви? - Добротата и любовта, а къде ги откривам всекидневно - в моето семейство.

# 413
Най-важно е да сме всички заедно на празниците!
Да се съберем, да хапнем вкусна храна, да играем забавни игри.
Снегът навън би бил бонус, че напоследък хич го няма...

# 414
Подаръците, приятната атмосфера със семейството и коледната вечеря.

# 415
Споделете ни кои са вашите "малки неща" и радости, които правят празника истински значим?  -

Малките неща са всички моменти, в които сме заедно, радваме се и се смеем! КОгато си говорим, когато си разменяме подаръците и дори когато прибираме масата заедно.

Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви? - Усещането, че съм сред любимите хора!

# 416
Коледата е времето , в което минало, настояще и бъдеще се срещат. Време ,в което родовата памет ни стопля, преповтаряме традиции научени от нашите предци, които да предадем на следващите поколения. Пълното спазване на ритуалите, вкусът на храната, която и другите в рода ни са вкусвали, празничното и тържественото настроение, което имаме в тези дни. Цялата амалгама от духа на тези дни ни стопля и ни обзема оптимизъм за бъдещето, което предстои.

# 417
Малките неща ме правят щастлива - да съм с близките си хора, да се разхождаме по празнично украсените улици, да гледам коледни филми.

# 418
  • Бургас
За сме всички заедно и здрави!

# 419
Сняг, курабийки, мандарини и сармички хих.

Общи условия

Активация на акаунт