Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 026
  • 527
  •   1
Отговори
# 465
Да сме здрави и да се съберем всички за празниците.

# 466
Да се събереш и общуваш с най-близките си хора на Коледа, да видиш щастието в очите на децата, когато разопаковат подаръците, да забравиш за малко стреса от забързаното ежедневие и да се насладиш на момента.

# 467
Да гледам как вали сняг, докато вкъщи цари домашен уют, мирише на нещо вкусно, което се пече и лампичките от елхата украсяват стените игриво и всичките ми любими хора да са около мен. ❤

# 468
  • Sofia
Моето бебе тази година е моя най-добър подарък и носи най-много топлина.

# 469
Семейството и приятелите.

# 470
  • Sofia
Малките радости са във времето прекарано с децата ни през ваканцията, изработката на коледни играчки, приготовления за коледната маса и веселият звънък смях на децата. Най-хубавото време от годината Рождество Христово 🙏🍀❤️

# 471
Усмивка,добре дума и уютна къща!

# 472
За мен Коледа винаги е била уюта у дома. Да се съберем цялото семейство, да си говорим и смеем, да си разказваме истории от изминалата година, да сме заедно сгушени пред камината. Баба да омеси питка, мама да направи сармички. Тате да запали камината..Тези малки радости ми пълнят сърцето, а единственото което искам е да бъдат всички здрави!❤

# 473
Коледното ухание - на прясно изпечен хляб с масло и чубрица, меденки с канела,  пуканки с масло. Всичко това ме връща в детството.

# 474
Коледа! Имам изменник на този ден и по традиция, всичко сме вкъщи. Цялата маса е пълна с различни ястие, шумно е, децата викат, ние се смеем.

# 475
Празничност, взаимност, споделеност, обич !🎄❤️🍀

# 476
Бих била щастлива, ако всички обичани хора от мен са живи. Няма значение колко е богата масата и скъпи подаръците. Уви. Това най-голямото щастие, но го разбираме по трудния начин.Нищо после не е същото и няма значение. Радвайте се да сте заедно и да имате близки, обичайте родителите си и ги поканете с вас на Коледа или отидете при тях. Светли празници.

# 477
Хубава храна и любими хора.

# 478
Всички в добро здраве, събрани около вкусните ястия на моята трапеза. Всеки да разкаже за победите и сбъднатите си мечти. Да споделим целите си за 2025 година. Да мечтаем заедно!

# 479
Да се съберем цялото семейство, да се веселим. Няма по-хубаво нещо от това

Общи условия

Активация на акаунт