Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 13 021
  • 527
  •   1
Отговори
# 480
#краве_масълце
С краве масълце, много е добре!
Всяка вкусотийка хапвам с моята комшийка!
С питка, карабийки и соленки черпя всички гостенки,
а децата мили от сърце, хапват филийки с мед и масълце!
Весели празници!

# 481
Да има сняг,цялото семейство да сме заедно ,да сме усмихнати и да ухае на Коледа!

# 482
Обич, време, внимание. Да сме заедно.

# 483
  • София
Усмивката на моето дете! Щастливите емоции със семейството ми. 🥰

# 484
  • Варна
"Малките" неща, които ме правят истински щастлива са близките ми хора да бъдат покрай мен, да са здрави и усмихнати! Вкусната трапеза ,което ни сплотява по празниците и не само тогава!

# 485
здраве и споделини мигове с любимите хора на празниците

# 486
Здраве, щастие и споделеност. Цялото ми семейство да се чувства уютно край вкусната трапеза, с продукти President!

# 487
Блясъка в очите на синът ми. Да сме заедно цялото семейство. Да си приказваме и да се смеем от сърце.

# 488
Усмивка, споделеност, уважение!

# 489
  • Бургас
С мъжът ми да сме си в къщи двамата, без да бърза е за никъде , да се гушкаме , той да направи мляко с ориз за закуска 😍 Ей такива дребни и обикновени неща ☺️

# 490
Малките неща-здраве, детска усмивка, добра дума.

# 491
Тази година ви предизвикваме да се включите в нашето по-различно предизвикателство. Споделете ни кои са вашите "малки неща" и радости, които правят празника истински значим? Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви?
Празниците са страхотно нещо, събира се цялото семейство, играят се настолни игри, говори се и всички са усмихнати 😁🍀🎄🎁

# 492
  • София
Малко нещо, което ме прави щастлива е усмивка от непознат, радостта на кучето вечер като се прибера, гласът на близък човек.

# 493
Домашният уют в къщи покрай празниците вкъщи създаваме и като приготвяме храната заедно. Карам децата да вършат лесните неща при приготвянето на масата и да я подреждат. Така всички сме много щастливи. Simple Smile

# 494
Добра дума, малък жест на внимание, усмивка, прегръдка...

Общи условия

Активация на акаунт