Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 12 854
  • 527
  •   1
Отговори
# 495
  • софия
Цялото семейство да сме заедно  и  да се съберем край масата изпълнени с любов и щастие!

# 496
Здраве, щастие и любов!

# 497
Да съм само и единствено с момиченцето си!

# 498
Най-голямата ми радост е никой да не липсва на масата. Топлина и усещане за истински празник ми носят любимите хора, малко мирис на портокал, шум и шарена украса, свещи и ей такива неща.

# 499
  • София
Здравейте!
Събирането на цялото семейство около коледната трапеза, коледната украса, коледните сладки, отварянето на подаръците, идването на Дядо Коледа и малките изненади. Светли празници!

# 500
Времето с любимите хора, коледните ястия. Няма по-хубаво нещо от това

# 501
Малките неща са изборът на коледна елха за празника.Украсяването семейно ,приготвяне на коледни сладки и онези вкусни вечери през този така магичечен сезон.Уютно да ни е🎄

# 502
Усмивката на моето дете, времето прекарано с любимите хора и вкусната храна от празничната трапеза!

# 503
Времето прекарано със семейството, коледната украса, усмивките и щастието в очите на децата.

# 504
Времето, прекарано с близките, игри на Монополи и Диксит, радостта в очите на дъщеря ми, когато отваря подаръците си (част от които дори сама е избрала).

# 505
Малките неща не правят празника значим. Нито сладките са важни, нито сармите и пържолите, нито пищната украса. И без тях може!
 Без големите неща, без хората и отношението между тях не  е хубаво.

# 506
  • до най-прекрасния мъж
Радостта и трепетното очакване на Дядо Коледа от дъщеричката ми (това е първата й осъзната Коледа) и събирането на цялото семейство вкъщи, това са малките, но най-истински нещата, които ме усмихват и радват по празниците.

# 507
Споделете ни кои са вашите "малки неща" и радости, които правят празника истински значим? Какво добавя топлина, щастие и уют в сърцата ви?

Истински значимите неща за мен са, моите клиенти на корта да са доволни и да спортуват, за да правя животът им лек и приятен в хубавите им спортни тела, както и да съм с най-скъпото ми нещо в живота мъжът ми и моите и неговите родители. Сега очакваме и другите 2 щастия в живота, двете ни деца близнаци!

# 508
Топлината на домът, смехът на близките хора, ароматът на вкусната храна, ясъкът в очите на децата - това прави.празникът истински

# 509
  • Плевен
Да сме заедно,  да приготвим красива украса и вкусна трапеза, да очакваме с нетърпение  подаръците и да им се радваме.

Общи условия

Активация на акаунт