Коледа с аромат на масло: вкусно вдъхновение за празниците

• 12 854
  • 527
  •   1
Отговори
# 510
Да сме заедно и да сме усмихнати и здрави ,другото само се наглася според мен

# 511
На вън да има сняг, да ухае на коледни курабийки от кухнята и да се чува веселият смях на близките ми.

# 512
  • Плевен
Единственото нещо, което искам да сме здрави и заедно цялото семейство.
Втора поредна година едно от децата ми е болно точно на Коледа и магията изчезва, няма я, не ми е празнично и весело.
Затова само ЗДРАВЕ!

# 513
Семейството и приятелите.

# 514
Без децата ми, внуците и приятелите празникът няма да е празник! Когато остаряваш оценяваш , че всичко друго е само суета.

# 515
Моите малки неща - прегръдка от детето и съпруга ми, хубава книга

# 516
Целият месец Декември е уют и топлина за мен!Просто магия !
Моят син се роди след Коледа и още повече.ми стана любим месец от годината!!! 🤩🎅🤶🤩
Весели празници

# 517
Да сме здрави и да сме заедно!

# 518
Да сме заедно сами със сина, мъжа и кучето ми по празниците и да си починем от ежедневието, което ни натоварва през другото време.

# 519
Да сме заедно цялото семейство и да сме здрави.

# 520
Хората около мен да са здрави и да имам очи да видя малките и хубави неща около мен....

# 521
  • Sofia
Да бъдем на празниците заедно на вкусна питка с аромат на масло, всички от семейството

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 09:23 от Ani Ka

# 522
Моите малки тайни са да подготвим повечето неща всички заедно - като се започне от Коледното почистване, елхата, коледните сладки и сладкиши, подаръците, сурвачките...Друго, което спазвам е, че на 24.12 се събираме със семейството на брат ми и родителите ни, на 25.12 сме си у дома с децата, после идват вечерите с приятелките ми и любимите разходки и концерти. Винаги се наслаждавам на всяка минута от празниците 💃🎊🥳🥂🎄

# 523
Нашите "малки неща" и радости, които правят празника истински значим са заедно, цялото семейство, за Коледните и новогодишни празници.
 Празниците не минават без задължителните ванилови Коледни сладки, приготвени с масло President.
 Както и домашно приготвена баклава- с орехи, които сами начупваме, за да е вкусен сладкишът и отново масло President- с него баклавата е ммммм- чудесна 🥰
Заедно украсяваме елхата, подреждаме Коледната трапеза, отваряме коледните подаръци, посрещаме Нова година с фойерверки 🎉
А закуската заедно - с баница с късмети, ванилови бисквитки и баклава, приготвени с масло President 😊 за отличен резултат.

# 524
Винаги прекарваме деня с родителите ни за мен това е най- ценното

Общи условия

Активация на акаунт