"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 324
  • 413
  •   1
Отговори
# 225
Държанието към кучето беше ужасно.

# 226
  • На морето!
Актрисата, която играе Калина е много красива.
Надявам се малко да пораздвижат сюжета, че темпото е като на “Дързост и красота”, иначе има сладки моменти. Детето продължава да ми е неубедително, за следващ сериал да пробват с кастинг, има много талантливи малки актьори.

# 227
Сега го гледам, и веднага станах фен на кучето.
Фаворит ми е като справящ се най-добре персонаж за момента.

Как тя се върна и всички го приеха за нещо съвсем нормално......
Кучето сигурно е домашният любимец на продуцента … абе и то е с връзки и без кастинг … много е сладко, но аз съм пристрастна Simple Smile

# 228
Защо го вкараха това куче? Каква му е ролята не разбрах
Имаше забавни моменти, но имаше и недомислени неща. От счупената урна колко прах събраха, че това дете поне 5 пъти хвърля после. Вечерята с родителите на момиченцето беше абсолютно нелепа и излишна

# 229
Защо го вкараха това куче? Каква му е ролята не разбрах
Имаше забавни моменти, но имаше и недомислени неща. От счупената урна колко прах събраха, че това дете поне 5 пъти хвърля после. Вечерята с родителите на момиченцето беше абсолютно нелепа и излишна
Да покажат, че и те имат пудел Simple Smile

# 230
Скучен епизод.
Малко на лични сантименти го обърнаха с бебешките видеа на "Ясенчо".

# 231
Тя вечерята не би била нелепа, ако поканата идваше от майката или бащата, а не от детегледачката. В качеството на каква ги кани? Аз на тяхно място не бих приела, докато не дойде покана от родител.

# 232
Не ме грабва сериала, но има хубави сцени,  ще го догледам.

# 233
Сериалът е зле. Много повече ми харесваха  Денят на бащата, Аз и моите жени, Порталът и Вина. Че дори и с Тревожност свикнах. (От последните години само Войната на буквите не бих гледал).
Не се съмнявам, че през август ще повторят и двата сериала от този сезон (Тревожност и Всичко за сина ми), всяка вечер, примерно от 22.00, както направиха този август с двата сезона на Вина.

# 234
  • София
На мен този даже повече от "Тревожност" ми харесва. Толкова не го понасях него. Grinning

# 235
"Денят на бащата" е на светлинни години от този сериал. И актьорската игра, и сценарият бяха на много високо ниво. Тук търсеният ефект така и не го виждам. Самият факт, че от вчера до днес има около 10 коментара показва, че няма интерес към сериала.

# 236
След като не ви е интересен, защо сте в темата? Става досадно вече да влизате за да ни информирате, че не ви харесва

# 237
Айде стига вече с това даване на наклон какво да се пише. Ако всеки седне да обяснява какво му е досадно, ще имаме по 100+ мнения за денонощие. И на мен ми е досадно всеки да си дава мнението за мненията на другите.

# 238
  • Галифрей
След като не ви е интересен, защо сте в темата? Става досадно вече да влизате за да ни информирате, че не ви харесва

На нея й харесват някой моменти. Не виждам нищо лошо в това. Всеки има право на мнение.

# 239
Приятен е сериала, но май няма какво толкова да му се коментира.

Скрит текст:
Опитах да гледам "Денят на бащата" по предложение в темата за "Вина" от миналата година. Не помня колко изгледах, но се отказах заради студеното и мутренско излъчване и игра на Бахаров. Неочаквано и за мен, лиготиите на Рачков повече ми "спорят". И, да, темата предполага драма, рев и сълзи, на мен обаче в неделя вечер не ми се реве.

Общи условия

Активация на акаунт