"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 305
  • 413
  •   1
Отговори
# 210
Аз си мисля, че по-скоро е от походката и това, че като че ходи изгърбено … създава впечатление за тромавост Simple Smile

# 211
А бе нищо му няма на детето, дете, всички да не са еднакви, просто не е за артист.

# 212
Посмях се с поредния епизод. Е, не чакам с нетърпение следващия, но ме развлича сериала. И Христина Апостолова все повече ми харесва в ролята ѝ. Понеже още в началото питах на каква възраст трябва да е детето в сериала, за да я сравня с възрастта на детето в ролята, защото и на мен ми изглеждаше по-голямо, оказа се, че не е кой знае колко по-голямо. Просто е по-високо за възрастта си. И колкото и да има много какво да се желае от играта му, външността му се вписва в образа на дете гледано под похлупак, глезено и ограничавано от спорт от страх да не му се случи нещо.

# 213
… създава впечатление за тромавост Simple Smile
То си е тромаво. Просто конкурс или подбор за тази роля не е провеждан. Набутано е нашето дете, хем печалбата да отиде в сем. Милошеви, хем да има звезден старт на кариерата, със силно побутване, в ефира на националната телевизия.  Иван Ласкин на неговата възраст през колко ли прослушвания и конкурси е минал за също главна роля в отново сериал на същата национална телевизия. Да не говоря, че на Ласкин му се разбираше като говори, докато това момче има спешна нужда от логопед и уроци по правоговор (ако иска да става актьор и да се занимава с публична реч изобщо).

# 214
… създава впечатление за тромавост Simple Smile
То си е тромаво. Просто конкурс или подбор за тази роля не е провеждан. Набутано е нашето дете, хем печалбата да отиде в сем. Милошеви, хем да има звезден старт на кариерата, със силно побутване, в ефира на националната телевизия.  Иван Ласкин на неговата възраст през колко ли прослушвания и конкурси е минал за също главна роля в отново сериал на същата национална телевизия. Да не говоря, че на Ласкин му се разбираше като говори, докато това момче има спешна нужда от логопед и уроци по правоговор (ако иска да става актьор и да се занимава с публична реч изобщо).
То е ясно, че ако не бяха баща му и майка му да го уредят, няма как да мине през какъвто и да е кастинг.
Просто тук повечето актьори са си семейни приятели, повикани да правят нещо заедно Simple Smile

# 215
Противно на повечето мнения, актьорската игра на Янина Кашева и Рая Пеева са ми най-неубедителни тук. И детето и майка му играят чудесно и пасват на образите си добре.
Като цяло сериалът ми харесва, с все шурабаджанащината в екипа и всички обичайни проблеми при Бг сериалите. Свеж е, ще го следя с интерес.

# 216
На мен ми омръзна от бутане на този или онзи, защото е човек на еди кой си. Има много деца, които са по-подходящи за ролята на Ясен. Центърът на сериала е точно детето, а в случая на това дете изобщо не му се получава и отблъсква аудиторията.

Същата история като Наум Шопов, който играе ужасно зле, а го бутат навсякъде. Дори да има някакъв талант, той не го е развил и не е работил в тази насока, затова е пълна скръб като актьорска игра. Пък и да зареже такава хубава професия като лекарската, за да се прави на инфлуенсър…

# 217
Тоя сериал не е ли финансиран и от БНТ🤔  , не е все едно за какво и на кой дават нашите пари. Иначе по частните ТВ ако ще и за 5човека да пускат нещо, навили са си на масрафа както се казва 😏

# 218
  • Галифрей
Мен нещо ме мързи да го гледам, гледах един епизод и явно съм до там. Гледаше ми нещо приятно,смешно и семейно.

# 219
  • Бургас
..... Пък и да зареже такава хубава професия като лекарската, за да се прави на инфлуенсър…
То и лекар толкова щеше да стане....

# 220
След малко започва новия епизод. Да видим дали ще предизвика интерес и темата тук ще се раздвижи.
Имам спомени колко много се пишеше в темата на "Вина", имах по 60 известия от лягане до ставане. Но сериалът наистина беше страхотен.

# 221
"Вина" пък не заслужава толкова суперлативи, според мен де. Хубав сериал, но леко скучен не е уау.
Поредна лека и увлекателна серия. Ами много ми сладичък в лице този Петър. Аз и в ОЖ си го харесвах такъв бонбон е на видеата като малък. Сега е в трудна възраст детето ще се оправи.
Рачков беше много забавен с кучето и как се тюхкаше. 😁 Само малко нереалистично ми е как тази гледачка се ползва с такива права в едно семейство, кани гости и тн. И гостите и техните разговори ми бяха съвсем излишни. Но сближаването на Ема и Боян беше хубаво, това се и очаква де. Само не мога да разбера как и двамата родители виждат, че детето им страда(когато се счупи урната) и никой не му казва истината. Сърцето ме заболя като го видях как се разстрои. Ок, сложно е те двамата не са се изяснили и тн, но като виждат така детето кажете му. Дори и да си тръгне тя пак ще имат връзка, ще знае че има майка, а така.. Много ми стана тъжно.

# 222
  • Другата България
Сега го гледам, и веднага станах фен на кучето.
Фаворит ми е като справящ се най-добре персонаж за момента.

Как тя се върна и всички го приеха за нещо съвсем нормално......

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 23:53 от Merri_An

# 223
Приеха го, защото освен Боян никой не знае, че това е майката на Ясен.

# 224
  • Другата България
Още едно недоразумение - Боян пази камера със запис, на която е майка му на Ясен.
И тази камера може да я намери и детето.

Христина обаче наистина се справя добре с ролята.
И Рачков, не мога да си кривя душата.

“Ясене, затвори прозореца, че майка ти излетя!“ JoyJoyJoy

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 00:07 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт