"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 292
  • 413
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Хех, знам много добре чий син е. Майтапех се, защото баща му в сериала е закръглен, а майка му в сериала е висока.
Та изобщо не съм правил паралел със света извън шоуто.

# 196
Всичко съм очаквала, но да искате дете да отслабне за роля...не ви ли беше неудобно да го напишете? Не се справя детето, но не са му килограмите проблем.
Изумява ме този форум! Все по-често се среща недопустимо отношение към деца!

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 09:01 от Г-жа Рамацоти

# 197
Да,това вече са пълни глупости.Стига влизали да ръсите плювки като не ви харесва не го гледайте.Има нов отговор и влизам да прочета,а то пак хейт дайте нещо по същество, по сюжета..Разбрахме ,че не се справят,че е шуробаджинащина и бг продукциите не струват.Сори,по принцип не обичам да се дава уклон какво да се пише,но е досадно едно и също,че не ставал.
Така си и мислех,че майката ще остане все ще се намери причина.Иначе нямаше да има сериал.WinkНо някак изобщо не ми се нрави,че иска пари от детето и още малко ще го накара да лъже и краде заради нея.Изобщо ли не се е променила за толкоз години.Рая на мен изобщо не ми харесва как играе,не говори ,а направо ги изстрелва тези думички, много нервна.Има някакъв хаос,все още не са случките последователни,но аз вече го гледам като комедия и ми е ок.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 09:24 от *Амбър*

# 198
Снощи, в предаването "Моят плейлист "  на Васил Върбанов, гост беше Христина Апостолова. Много добро впечатление ми направи. И като държание, и като изказ. Да не говорим за избора на произведения, който беше сходен с моя вкус. Не знаех, че е завършила балетно училище. Твърде е висока за балерина.
А сега за сериала. И аз му намирам недостатъци, но на кой ли филм не могат да се намерят такива. Гледа се.

# 199
Всичко съм очаквала, но да искате дете да отслабне за роля...не ви ли беше неудобно да го напишете? Не се справя детето, но не са му килограмите проблем.
Изумява ме този форум! Все по-често се среща недопустимо отношение към деца!

И мен това ме изуми! Чак се чудя какъв отговор да дам на такова абсурдно мнение.
А иначе друга потребителка пише защо нямало коментари след последния епизод...
Аз лично губя всяко желание да пиша каквото и да е.

Не харесах Тревожност, спрях да коментирам и следя съответната тема. Даже не ме интересува.

Надявам се и тук да се случи същото с тези, които не харесват Всичко за сина ми.

# 200
  • София
Аз не разбрах тази Ема защо е напуснала мъжа си и детето си. Каза, че е избрала по-надеждния родител. Нещо такова ми се чу.

# 201
  • гр.София
W, , понеже много харесвам и следя предаването, и на мен ми допадна интервюто с Хр Апостолова. ( Само бих предпочела друго изпълнение на номер 1 в листата й).
Та ,не е била балерина , в хореографското има различни специалности.

# 202
Аз не разбрах тази Ема защо е напуснала мъжа си и детето си. Каза, че е избрала по-надеждния родител. Нещо такова ми се чу.
Ами един вид си признава,че е меркантилна и вятърничава и не е добър пример за отглеждане на дете.На мен поне на такава ми прилича.А защо го е напуснала предстои да разберем.

# 203
Каза, че е оставила Ясен на надеждния родител. Тоест, признава си, че Бобката е по-добър от нея, а тя е гонела някакви си нейни интереси.
Сега тя продължава с тази линия - посяга дори на парите на детето си. После е ясно, че ще претърпи трансформация и явно се търси контраста.

# 204
Мен ме разтоварва сериалчето. Хресва ми. Чак дълбокомислие и кой знае какво не очаквам.

# 205
W, , понеже много харесвам и следя предаването, и на мен ми допадна интервюто с Хр Апостолова. ( Само бих предпочела друго изпълнение на номер 1 в листата й).
Та ,не е била балерина , в хореографското има различни специалности.

Вярно. Май спомена народни танци.

# 206
Аз съм разочарована, понеже очаквах драма тип "Крамър срещу Крамър" (аналогията е съвсем директна, това беше първата ми асоциация, когато разбрах каква е темата), или "Денят на бащата". Сценарият е много нескопосан и като че ли не са имали конкретен замисъл, а каквото се получи. Не е ясно като комедия ли е мислен, като драма ли, или целта е да разгледа в комедиен план иначе драматичната засега фабула.
Относно артистите, Рачков го намирам за много талантлив способен, Рая Пеева е супер зле, както обикновено, Янина Кашева много гримасничи и се кокори, слага странни логически ударения на фразите. Другите - горе-долу. Момчето се справя в общи линии, но самата роля издиша. Повечето проблеми на актьорите идват от сценария и режисурата.  Като не са много ясни актьорските задачи, те какво да направят.

# 207
Напълно съм съгласна, че проблемът не е толкова до уменията на актьорите, а до сценария и режисурата.

# 208
  • ту тук, ту там
На мен сериалът ми харесва много. Може би защото не съм очаквала някакъв шедьовър. Разплаква ме и ме разсмива.
Не се вторачвам в детайлите - как била изговорена дадена дума на чужд език, как се ококорил даден персонаж и какво там още беше. Героите имат и своите физически и характерни несъвършенства, точно както е и в реалния живот.

# 209
Аз се разписвам под думите на elleni, смятам абсолютно същото.
Не мисля, че детето е дебело. То си личи, че е тинейджър. Има по - пухкаво лице и косата може би заблуждава, че е пълно.
На снимките от представянето на филма детето е с къса коса и изглежда различно.

Общи условия

Активация на акаунт