"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 273
  • 413
  •   1
Отговори
# 180
Нито с книгата, нито с актьорската игра може да се прави паралел

Смятам, че може да се прави паралел. Дори Рачков и Апостолова са се опитали да ги наподобят на Хофман и Стрийп. И Хофман е грозноват, работи в издателство доколкото помня, нещо май с реклами беше преди да го уволнят и Стрийп е по-висока от него, слаба, красива, тръгнала да си търси щастието по света. Много са сходни нещата, но както казваш, доста не им достига, за да се сравняват с кино-шедьовъра.

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 22:49 от Janelle

# 181
Сериалът не успява да ме грабне. Гледам го докато си върша нещо друго. Христина размахва крака през цялото време. Докато говореше италиански, дъщеря ми ме попита, защо тази жена говори толкова зле. Не става дума за акцент или богатство на езика. Тя бъркаше елементарни думи.
Да караш тийн да се държи, като 4-5 годишен е абсурдно. А на него видимо му личи, че е на повече от 11 години.
Трябва обаче са похваля Моню и партньорката му. Много са реалистични. Тя кудкудяка, а той я баламосва и си прави каквото иска.

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 21:56 от Monza

# 182
О, да и аз смятам, че Моньо и жена му Калина си играят супер ролите. Също смятам, че Янина Кашева в ролята на самотната съседка, която помага със съседското дете и е любопитна, е достоверна. Невротичната влюбена учителка Рая Пеева също бих казала, че се справя добре с ролята и я възприемам, макар и не чак дотам като предните изброени. Обаче при главните герои нещата много куцат. Като не мога да определя дали причината е в това, че са слаби в тези роли и просто не е тяхното, или причината е в това, че не мога да се абстрахирам от шуробаджанащината и простотията на Рачков.

# 183
  • Stockholm
Най-зле според мен, се справя Христина Апостолова. Все още следя сериала,може би защото го дават в неделя, но не мога да обещая, че ще е задълго.

# 184
Психоложката, при която ходи Боян, приятелка ли е на Руми (учителката на Ясен)?

# 185
Психоложката, при която ходи Боян, приятелка ли е на Руми (учителката на Ясен)?

Явно да, защото й изкара акъла ,че чука на прозореца. И я попита -Ти следиш ли го?

# 186
Дразни ме, че музиката в сериала е на английски. Толкова ли нямаше кой да напише една хубава музика за сериала ? И то някакви депресарски мелодии ...

# 187
  • На морето!
А според мен най-зле се справя детето. Децата в “Татковци” бяха страхотни. Синът на Христина и Милошев е … неубедителен и му липсва актьорска харизма.
Рачков и Христина са ми Ок, Монев е страхотен, както винаги, Рая Пеева е интересна в тази роля, добре й се получава.
Музиката също ми харесва, не робувам на разни шовинистични принципи.

# 188
  • Берлин
Детето е много далеч от актьор.
А иначе филмът е толкова добър,че 5 коментара не може да събере след излъчване на епизод.

# 189
  • Другата България
В това училище само една паралелка и само една госпожа ли има? Joy
И аз много харесвам Моньо Монев.
Страхотно се справя и с тази роля, и противно на повечето мнения, за мен Христина е топ до момента в ролята си. Доста добре се справя.
Чак не го очаквах.
Рая Пеева обаче много преиграва.

/Друго си е когато актьорите играят себе си, така искрено Ясен прегърна Ема, с такава искрена физиономия и поглед, точно както дете прегръща майка си. Изигра себе си, определено, точно в тази сцена./

Добре, че ще разкарат урната в следващия епизод, че ми идва прекалено.

Финалната песен е на български, иначе и мен музиката не ме дразни.

Не се задълбочавам и аз, гледам го основно за развлечение, ще вземе да ми хареса накрая.
Така с по един епизод седмично става.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 08:15 от Merri_An

# 190
След като гледах по cinemax Уроците на Блага и Ели Скорчева не мога да си причиня Рачков, бившата му и отрочето и набедени за артисти ,а да не говорим за простоватия безмислен сценарий.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 06:07 от araselia

# 191
Детето е много далеч от актьор.
А и не е зле да отслабне. Много актьори за конкретна роля имат задача да отслабнат или качат килограми. Като се каже, че след 3 месеца започват снимките и трябва да се отслабне с 10 кг и се захваща с това, намалява му се храната, ограничава се. Много артисти го правят. Ама нали тук е с връзки, наше момче, слагаме го него, независимо дали става или не.

# 192

Музиката също ми харесва, не робувам на разни шовинистични принципи.
Не твърдя, че всички мелодии към български филми са добри, но в случая музиката не се връзва по никакъв начин със случващото се. Лично мнение.

# 193
  • София
Е, конкретно за сериала се ядва. Метнал се е на баща си, той си трътлест (сори Рачков), а от майка си явно е взел височината. И още ще расте момчето. Да е жив и здрав!

Иначе този епизод сякаш беше най-добрия в сезона, но за съжаление сериалът все още ми стои неубедителен и ми е под чертата.

Но гледам, българщина, какво да правиш. 😊

# 194
  • Враца
Е, конкретно за сериала се ядва. Метнал се е на баща си, той си трътлест (сори Рачков), а от майка си явно е взел височината. И още ще расте момчето. Да е жив и здрав!
...

Той не е син на Рачков, а на Милошев.

Общи условия

Активация на акаунт