"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 246
  • 413
  •   1
Отговори
# 300
Донякъде ми е интересен. Просто констатирам, че е слаба реализация. И не "следя" къде го обсъждат, лайкнал съм страницата на БНТ и ми излиза, когато пускат публикация за сериала Wink И помня, че бяха положителни коментари за Вина, Порталът и др, но за този сериал е обратното.

# 301
Е, по-ситни субтитри едва ли можеха да сложат. Разчитах повече на собствените ми познания, отколкото на тях.

# 302
И аз така. Супер дървен италиански вади тази жена, ни интонация, ни произношение.  Но мъжа, с когото разговаряше много добър италиански извади.
Тия от Расмус Груп ме накефиха. Водичка газирана с краставичка и едно двойно макиато със стевия, половин бучка Grinning

# 303
Той си е италианец. Дъщеря ми, като го чу и възкликна, че говорел иделно Другият, който играеше с детето е българин, но говори много добре. Според щерката има малък акцент, но не допуска грешки.

# 304
Изглежда, че Надето ще приюти Ема и тя ще продължи да бъде в живота им, дори и да не е в апартамента на Боян. Беше ясно, че тя няма да замине, но ми се изгуби връзката с италианските наследници на нейния Джузепе, защото не бях пред телевизора.
Те взеха Ема и Ясен, за да я накарат да сключи споразумение, че повече няма да се връща в Италия и да има претенции към наследството ли?

# 305
# 306
  • Другата България
Това бяха синовете на Джузепе, с когото Ема е имала брак в Италия и който е починал.
Имали са подписано споразумение или нещо подобно парите му да останат за Ема, само при условие, че тя няма жив наследник.
Синовете са разбрали, че има дете, и я изнудиха, че ще кажат на Ясен за това, че е негова майка, ако не подпише.
И че ще оспорват това, че тя иска парите на баща им заради факта, че има дете.

# 307
Хареса ми много сцената, в която Боян беше побеснял и каза на Диди, Моню и героят на Христо Пъдев как наистина стоят нещата в това заведение. Как всеки използва другия и са си взаимно удобни, но и каква е реалността. Мисля, че това беше единствената сцена от епизода снощи, която наистина ми хареса.

# 308
Мен Д.Рачков в тази сцена не успя да ме убеди, защото очаквах всеки момент да се разсмее. Не му се получи ядосания образ .

# 309
Не му се, обаче нещата, които каза ми харесаха. Иначе Рачков като цяло не мога да го приема в тази роля. Единствено ми е автентичен, когато е себе си и играе стенд ъп комик.

# 310
На мен много силно впечатление ми направи близкият план на лицето на Ема. Неприятно за гледане и този крив нос, пори, бръчки.....явно операторът много я мрази

# 311
И този изпечен тъмен тен съвсем не ѝ прави услуга

# 312
Изобщо не съм обърнала внимание в такива детайли, дори бих казала, че Христина Апостолова е доста симпатична на фона на Рачков, Милошев и двете деца.

# 313
На мен много силно впечатление ми направи близкият план на лицето на Ема. Неприятно за гледане и този крив нос, пори, бръчки.....явно операторът много я мрази

И аз още в началните епизоди го забелязах. Повечето от актьорите изглеждат с изпотени, мазни лица - Ема, Рачков, Диди. И особено при жените си личат доста порите на лицето. Очевидно е било горещо, когато са снимани сцените, вероятно и затова Ема все е с изрязани блузки, за да не си личат петна от пот.

# 314
По- скоро да демонстрира перфектно тяло

Общи условия

Активация на акаунт