"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 274
  • 413
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Някакви от Италия отвличат Ема и Ясен с кола.
Надето ги вижда и звъни на Рачков.

# 286
Епизодът вчера беше лежерен. Журналистката и да мен е тотален минус като игра, но ми се струва позната, дали не е играла и в един от сезоните на "All inclusive"?
Рая Пееева си играе много добре ролята на невротична и обсебено влюбена даскалица. Направо е неприятна.
В Татковци играе, коментирахме го по-назад.
Рая Пеева ми е супер неприятна и без да е в роля Sad

# 287
Рая още от Ягодова луна ми е доста неприятна . Има нещо злобно и арогантно в самото и поведение и като актриса ми е никаква та чак главна роля да има . Също толкава неприятен ми е и човека със който има връзка но краставите магарета са се надушили . Еднакво ароганти са и Явор и тя . UnamusedUnamused

# 288
Рая я харесвах в “Скъпи наследници”.

# 289
Рая Пеева визуално напомня много на младата Искра Радева.

Силвия преиграва, наистина.

Сценарият е като съвкупност от парчета без спойка. Сцените нахвърляни, хаотични. И диалозите издишат на моменти, обичаен проблем за българските сериали. Но основната идея е хубава, интересна и ще следя до къде ще го докарат. Милошеви и Рачков ми харесват как се справят.

# 290
Харесва ми сериалът, сериозна е историята, но някак леко я предават и не товари зрителя.
От актьорите Силвия Драгиева ми е антиактриса, даже Рая Пеева ми стана по-приятна "благодарение" на първата.
"Татковци" много харесвам, но и там не успях да харесам нея като актриса.

# 291
Харесва ми сериалът, сериозна е историята, но някак леко я предават и не товари зрителя.
От актьорите Силвия Драгиева ми е антиактриса, даже Рая Пеева ми стана по-приятна "благодарение" на първата.
"Татковци" много харесвам, но и там не успях да харесам нея като актриса.
На мен нейният образ ми беше най приятен и правдоподобен като игра също пак повтарям че ми хареса , от останалите актриси Жаклин Дочева също направи доста добър образ като Жени Меркантилното . Останалите актриси не че бяха лоши, но имаше още какво да се желае като игра за пресъздадат образите си които играеха  . Стефани Ивайло ми беше най непоносима честно казано никакъв живец нямаше това момиче и почти никаква химия нямаше от нейна страна най вече със Филип Буков при него имаше  . Рая Пеева си я спомням още от филма Пистолет Куфар и Три смърдящи варела и там не ми изпъкна , след това в Ягодова Луна там образа и и като цяло самата актриса изобщо не ми хареса . В Есента на Демона там също не успя да ми допадне и по добре че махнаха образа и на бързо . Силвия че е доста странна е така но за мен направи хубав образ в Татковци . Той и самият сериал Всичко за сина ми не е най добрият който съм виждала но повечето актьори правят каквото могат за да се получи поне малко , но пак не ми е достатъчно .

# 292
Гледам сериала, но не влизам да коментирам постоянно. Сериалите, които сте споменали, не съм ги гледала, както и никой друг проект с участието на Христина Апостолова. Нея просто я знам като бившата на Рачков. Харесва ми как играе, като цяло се наслаждавам на филма, без да имам големи очаквания. На някои сцени сама се смея и със сигурност ще продължа да го гледам.

Нещото, което ми направи неприятно впечатление бяха коментарите за детето в темата.

# 293
  • гр.София
"Ергенът"ми прецака гледането в неделя. Сега си наваксах със серията. Разплакаха ме. Много разчувстваща беше, макар и  силно сапунена.

# 294
И мен ме прочувства сцената на Надето с дъщеря й и малкото Наде. Рачков обаче ми е все така неприятен.

# 295
  • гр.София
Даже той( Рачков) беше по- обран.
Много,много хубава серия.

# 296
И аз сега я гледах. Много хубав епизод.

# 297
  • Берлин
Сега изгледах последната серия. Все още продукцията ми прилича на самодеен театър, но някак затрогващ. А детето някак се "поотпуши", хареса ми в този епизод.

# 298
Прави впечатление, че този сериал няма официална ФБ страница. А когато има публикация за "Всичко за сина ми" във ФБ страницата на БНТ се излива голям хейт, хахаха.  Ами... сигурно има защо. Като си спомня за "Вина" и "Порталът" изобщо нямаше такива коментари. Така е, защото имаше качество и зрителите го оценяват.Но за "Войната на буквите" бяха много критики и подигравки.

# 299
  • София
Като не ти харесва, не го гледай. Мазохистично е, не само да го гледаш, но и да следиш къде го обсъждат или не.

Общи условия

Активация на акаунт