"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 215
  • 413
  •   1
Отговори
# 375
Вчера попаднах на сериалчето и изгледах вече 9 епизода.
Леко е приятно за гледане.
Днес ли е последният епизод?

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 12:48 от May_sea

# 376
# 377
Предполагам, че няма да има втори сезон? Така или иначе по-скоро останах разочарована от сериала, нека видим довечера как ще е финала.

# 378
  • ту тук, ту там
Аз не съм разочарована от сериала, но не искам да има втори сезон.
Дано не претупат финала.

# 379
Сигурно днес Ясен ще разбере истината, а Ема и Кардарев ще се съберат.

# 380
  • София
Хубав финал! Хареса ми филмчето. Вярно е,имаше и недомислици, но като цяло ме грабна и очаквах с нетърпение епизодите. Радвам се,че не завърши драматично.

# 381
Хареса ми финала позитивен. Реших, че детето ще умре, слава Богу не стана. Браво на бившето семейство как играят все едно още са.

# 382
Много ме разчувства финала. Хареса ми филмчето, жалко, че свърши.
Много тъжна и силна сцена в болницата между Ема и детето. Направо усетих болката й като майка. Да не знаеш, дали детето ти ще оцелее.. много ме разчувства, разплаках се.. За мен беше много силен момент. И да браво на бившето семейство как го изигра финала, само детето беше другото.

# 383
  • София
Толкова предвидим финал, типично за Милошеви с техните мелодрами с много, много захар на финала.
Не ми хареса, че се пропусна момента на разговора между Ясен и родителите му. Той разбира се (каква изненада) разбра истината по друг начин, а не от първоизточника (в ОЖ това ставаше винаги, 100 от 100 пъти), после естествено чу нещо, което не му хареса и го интерпретира неправилно и стана белята. В същото това време баща му (който за една дребна кихавица беше готов света да обърне) разправя вицове, докато синът му е с опасност за живота в болница. Абсолютна тъпотия!
И изведнъж ни дават някакви кадри как всичко е цветя и рози с много пудра захар за всички линии. Дори и ютюбърката я дадоха. Как пък и за нея не измислиха сватба с някой ютюбър пръкнал се за 1 минута в последния епизод (визирайки и даскалицата)?

Не ми хареса сценария и режисурата.
Каста също не ми хареса в по-голямата си част.

Цялата тази история можеха да я разкажат в 6 епизода максимум (и това е много), но нали трябва да се разтеглят насапунени локуми.

Не е трагичен сериал, има и по-лоши от него, но финално ми е малко над чертата.

БНТ с втори разочароващ сериал след наистина неповторимата трагедия, ''Войната на буквите''

5.5

# 384
Леко сериалче, предвидимо на много места.
Малко мудно ми протече действието през всички епизоди.
Иначе темата за това как изборите на родителите влияят на бъдещето на децата, ме спечели като лайтмотив! Всеки родител трябва да си вземе поука и да го осъзнае!

# 385
  • ту тук, ту там
Малко захаросан ми дойде финалът, но го очаквах. А и го предпочитам пред драматичен или отворен край.
Разбира се, че има нелогичности, но и в началото съм казвала, че предпочитам да не издребнявам с детайлите, стига ми емоцията, която ми носи.
Единствено малко ме дразнеше как Рачков не успяваше да потисне усмивката си в неподходящ момент. 😆 Явно са сметнали за излишно да преснимат в такива случаи, но имаше ситуации, в които определено беше не на място.

# 386
  • Другата България
Аз съм на Рачков, но по НОВА.
Финалът ще го гледам...утре вероятно, но ми беше ясно какво ще се случи.
За мен беше развлекателен сериал, ненатоварващ, неангажиращ, забавен, и....предвидим.

# 387
На мен ми хареса финала. Не го оставиха отворен.
Хареса ми каста ама аз нямам много наблюдения попринцип - много рядко гледам бг сериали.
Много харесвам Христина като жена.

# 388
Да, като дадоха кадрите по-млада наистина красавица.

# 389
И на мен ми хареса финала, макар и предвидим, а най - много ми допадна, че спестиха разговора с Ясен.

Общи условия

Активация на акаунт