"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 204
  • 413
  •   1
Отговори
# 360
И аз да попитам къде мога да гледам последните излъчени епизоди? Вече не ги намирам никъде качени.

Епизода от неделя го повтарят в събота от 16 часа.
Благодаря, но от чужбина не мога да го гледам 🥴
Пробвали ли сте от тук:
https://www.dailymotion.com/video/x9g7ix2

Благодаря, вече ги изгледах. Когато попитах, не бяха качени никъде епизодите.

И малко по темата харесаха ми последните епизоди и ще ми липсва сериалчето. Единственото, което ми загорча и не го очаквах, беше разговорът в бара между Симо и Кардарев за Надето. На възрастта на Симо да обсъждат дали е треснал Надето не ми хареса изобщо. Харесваше ми как я гледа, ухажва, поезията и изведнъж обсъжда с Кардарев как била в леглото.

# 361
Едва снощи изгледах 11-ти епизод. Бях забравила за сериала.Simple Smile
На мен Симо не ми е симпатичен образ, леко ми мазнее. Отделно, личи си "ергенската" (който както иска да го разбира) простотия у него по отношение на жените. А Надето, към която имах доста големи резерви в началото, ми става все по-мила.

https://bgtime.tv/profile/ е платформата, където гледам бг телевизия извън страната. Най-вече на запис, но може и на живо за най-нетърпеливите. Срещу абонамент, разбира се.

# 362
И аз да попитам къде мога да гледам последните излъчени епизоди? Вече не ги намирам никъде качени.

Епизода от неделя го повтарят в събота от 16 часа.
Благодаря, но от чужбина не мога да го гледам 🥴
Пробвали ли сте от тук:
https://www.dailymotion.com/video/x9g7ix2

Благодаря, вече ги изгледах. Когато попитах, не бяха качени никъде епизодите.

И малко по темата харесаха ми последните епизоди и ще ми липсва сериалчето. Единственото, което ми загорча и не го очаквах, беше разговорът в бара между Симо и Кардарев за Надето. На възрастта на Симо да обсъждат дали е треснал Надето не ми хареса изобщо. Харесваше ми как я гледа, ухажва, поезията и изведнъж обсъжда с Кардарев как била в леглото.
То и реалният живот е така, мъжете си се закачат на тази тема, а и като цяло беше закачка, защото на тази възраст го раздава любовчия и е нормално да го подбъзикват.🙂

# 363
Ок, и в реалния ги има тези закачки между мъжете, ама на тази възраст и ерген, който намира сродна душа - партньор, да обсъжда на халба бира как била в леглото, ми развали епизода.
От друга страна Боян Кардарев вместо да покаже уважение към жената, която е била до него в трудните моменти като майка и се грижи за сина му, клюкарства по неин адрес. За мен това беше много слаба сцена.
Иначе Надето отначало ми харесва, както и романсът ѝ със Симо.

# 364
Просташка беше сцената, в която обсъждаха Надето. Но и като цяло смешките на Кардарев са като тези на Рачков - тъпи .

# 365
  • Русе
Тази вечер се бях приготвила за финал, то пък няма епизод... Сега ще трябва да гледам Капките.

# 366
Тази вечер се бях приготвила за финал, то пък няма епизод... Сега ще трябва да гледам Капките.
Леле, същата работа и при мен. А уж рекламираха тази вечер финала...недоумявам защо се е променила програмата в последния момент.

# 367
  • sf
Заради мача на националите най-вероятно.

# 368
  • ту тук, ту там
Не е в последния момент. Веднага след епизода миналата седмица пуснаха реклама за последния епизод на 30 март.

# 369
Не е в последния момент. Веднага след епизода миналата седмица пуснаха реклама за последния епизод на 30 март.
Както и да е, може и аз да не съм догледала. Бях се настроила и с пуканки в ръка, ама ще чакаме 30 😁

# 370
Сега ще трябва да гледам Капките.
А, няма такова нещо като "трябва". Канали колкото искаш.  Аз съм на БТВ "Аз обичам България" и ТЛС  - финалът на "90 дни: Преди срещата".

Финалът на "Всичко за сина ми"  в програмата на БНТ1 си е на 30 март, бях го написал тук в темата преди няколко дни.

# 371
Гледам сериала като развлекателен (какъвто би трябвало да бъде) противно на някой от тук изразените мнения, намирам Рачков, за много добър в ролята която изпълнява. Гледам да се абстрахирам от другите му изяви като шоумен, и ми се струва, че играе добре, както и повечето от участниците. Какви са взаимоотношенията им, в реалният живот… ни най-малко ме/ни касае. За първи път гледах Христина Апостолова в една театрална постановка (Скакалци) и си спомням, че беше изключително добра. А както се знае, в театъра няма втори дубъл. Явно има талант и като сценарист.
Тъй като съм любител на изобразителното изкуство, направиха ми впечатление, картините в кабинета на психоложката. Има един диптих (часовници) които ме  заинтригуваха (направих доста скрин шота, за да успея да ги разгледам) представляват часовник с цифреблат над които е изписано boys и още един с отворен механизъм girls. Много бих искал да знам кой е автора, и дали има някакви “сублиминално” послание.

# 372
Да, Рачков играе чудесно в сериала, защото е себе си, такъв какъвто е в живота.

# 373
намирам Рачков, за много добър в ролята която изпълнява. Гледам да се абстрахирам от другите му изяви като шоумен, и ми се струва, че играе добре, както и повечето от участниците.
Е той и в сериала го играе шоумен. (Стендъп комедиант, ама със същите лафчета). И чат пат "Ясене, Ясене, Ясене..." Grinning

# 374
Да, Рачков играе чудесно в сериала, защото е себе си, такъв какъвто е в живота.
[/quote
Не знам какъв е в живота, не го познавам, но това което виждам на екрана, ми допада като игра.

Общи условия

Активация на акаунт