"Всичко за сина ми" - сериал по БНТ 1

• 32 214
  • 413
  •   1
Отговори
# 345
Много ви благодаря!!!
Тая вечер с кеф ще си изгледам два епизода наведнъж 😁
Последния е абсолютна боза!

# 346
  • София
Здравейте! Гледахте днешния епизод, нали? Чудя се дали в ролята на циганина, който покани Боян да води сватбата, беше Силвестър Силвестров...

# 347
  • ту тук, ту там
А защо дадоха анонс директно за последния епизод на 30 март? 🤔 Дали се объркаха, или другата седмица няма да има?
И на мен още като отиде в бара да го наеме, ми заприлича на Силвестров, но не знам дали беше той.

Дописвам: върнах малко да прегледам надписите, няма го посочен Силвестър С. сред участвалите, значи не е бил той. Явно бяха автентично ромско семейство всички.

# 348
На мен цялата тази история с ромската сватба ми беше много безсмислена и безинтересна.
От целият сериал май най-симпатични са ми Калина и кучето Леа.

# 349
Не беше Силвестър, но наистина прилича. Роми си бяха всички сватбари.
В последния епизод ще му кажат истината явно на детето. Много смешни Надка и гадже.
Рачков много му се получава с детето, все едно му е истински баща. Изобщо като ги гледам тримата и си мисля как са били семейство, но нали с другото дете.

# 350
  • ту тук, ту там
На мен ми се струва, че той сам ще си открие истината Ясен, нали дадоха как рови на тавана. И тогава вече ще се наложи да му обяснят.

# 351
Да, затова акцентираха върху ключа.. Но не ми се иска да е така, ще е много разочарован, че е крила Ема(и то специално тя, защото му е по леко да общува с нея, отколкото с баща си) . Иска ми се да седнат и да поговорят с него и защо не са му казали досега. Ема ги умее тези неща нека да е нещо близко до истината иначе ще страда много детето.

# 352
  • Sofia
Не е Силвестър онзи ром.
Преди години участваше в “Смени жената”.Живееше в ап.без ток.
Тогава каза,че ходел по кастинги за филми,работил като каскадьор в Бояна....правеше шпагат на 2 стола като ЖКВД 😀

Защо и двамата се подхлъзнаха на сутринта 🤔 и трябваше да е смешно ли?
Тъпичка сценка.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 10:51 от Doli

# 353
  • ту тук, ту там
А Ема и Боян кога започнаха да спят в едно легло, без да се крият? 🤔

# 354
На мен цялата тази история с ромската сватба ми беше много безсмислена и безинтересна.
Идеята беше да покаже може би една от причините, заради които Ема не се е чувствала ок с Боян - той никога не е пожелал да се оженят.

# 355
В този епизод беше първата интимна сцена между двамата и на мен ми дойде малко блях. Харесвам филма иначе. Ама ми е много странно как сегашният на актрисата приема това, странно ми е. И изобщо как всички го приемат. Философски най-вероятно, но все пак сме хора, не роботи. Вярно, че са актьори, но все пак...

# 356
В този епизод беше първата интимна сцена между двамата и на мен ми дойде малко блях. Харесвам филма иначе. Ама ми е много странно как сегашният на актрисата приема това, странно ми е. И изобщо как всички го приемат. Философски най-вероятно, но все пак сме хора, не роботи. Вярно, че са актьори, но все пак...
Не беше ли втората? Преди два-три епизода беше първата, когато на сутринта Ясен ги видя да спят в едно легло. Сега вече Боян показа истинско желание за интимност. Сегашният на Христина /Ема/ е Евтим Милошев, по идея на който е сериала, Христина е една от сценаристите, синът им играе Ясен, семейно са се навързали бивши и настоящи, но явно имат добри отношения и в живота.
Идеята беше да покаже може би една от причините, заради които Ема не се е чувствала ок с Боян - той никога не е пожелал да се оженят.
Да, също и за да дойдат неочаквано някакви пари за бара, и за да си вмъкнат продуктовото позициониране на фирма за кетъринг. Много продуктово позициониране има в този сериал.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 02:30 от @NoName

# 357
По повод продуктовото позициониране в последния епизод много ми хареса перленото колие на Калина. Бях сигурна, че е от Yuno Pearls, но уви, не е от там. Направих скрийншот и търсих по снимка, но не го откривам. Някой ако е видял в надписите от къде може да е ще съм благодарна за информацията

# 358
И аз да попитам къде мога да гледам последните излъчени епизоди? Вече не ги намирам никъде качени.

Епизода от неделя го повтарят в събота от 16 часа.
Благодаря, но от чужбина не мога да го гледам 🥴
Пробвали ли сте от тук:
https://www.dailymotion.com/video/x9g7ix2

# 359
Тази неделя ще има някакъв мач. Следващият епизод ще го дават на 30 март и той се оказва последен. Това е според програмата в сайта на БНТ.

Общи условия

Активация на акаунт