Майски бебета 2024г. - Тема 5

• 18 378
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Мока, много полезен линк, благодаря.

# 616
Готвенето си остава за уикенда. Кухните, които ползвате работят ли събота и неделя? За държавната - ясно, но и там се чака ред.

# 617
Момичета, бебето отказва 3 ден млякото вечер. Хапва си го сутрин, после пюре със сухар или бисквитки (ДМ), обяда е месно пюре, после каша. Може би й идва в повече, но пък кашата е към 17/18 часа, а ляга към 22. Вечер дали мога да давам малко кисело мляко. Защото два пъти на ден каши май е много. Гледах, че има такива за лека нощ.

# 618
Готвенето си остава за уикенда. Кухните, които ползвате работят ли събота и неделя? За държавната - ясно, но и там се чака ред.

Повечето имат и за събота, доставят го заедно с петъчното меню.

# 619
  • София
Момичета, какви столчета за кола ползвате?

# 620

Axkid Spinkid

# 621

Britax, като препоръчвам от немския Амазон да се вземе, че тук цените са двойни.

# 622
И ние взехме Бритакс. Мъжа ми го поръча май от техния сайт, ако не се лъжа. Беше с най-добра цена. Дойде с Ggbg.

# 623
  • София
Благодаря, момичета.

# 624
  • Варна
Caprice и аз от няколко седмици го слагам на гърне. Имахме 3 попадения по малка нужда за сега. За другото все не уцелваме момента.
Столче за кола - Britax.

# 625
И ние сме с Britax. Поръчахме го немски сайт. Беше с най-добра цена спрямо модел/цвят.

# 626
Ние използваме Cybex Sirona, доволна съм. Взехме го на намаление впрочем.
Колко хранения имат вашите бебчета? Борис има 5 - сутрин, обед, следобед, вечер и мляко преди лягане. Дали не са много? Но пък качва малко и е слабичък, ще говоря с педиатъра на консултацията.

# 627
Ние сме с kikka boo i-side. Доволна съм. Относно храненията сме с 5. Закуска, обяд, вечеря, мляко преди сън и едно нощно хранене.

# 628
Колко хранения имат вашите бебчета? Борис има 5 - сутрин, обед, следобед, вечер и мляко преди лягане.
И моята така плюс нощни хранения през 3 часа. Вке се надявам поне едното да пропусне, ама не.

# 629
И ние сме със Cybex Sirona. Ние сме на 4 хранения. Качва нормално, но е и дългичка. Педиатъра каза, че е добре 4 и не виждам да има нужда от повече за сега.

Общи условия

Активация на акаунт