Пловдив - 9

• 24 211
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте пловдивчанки! Wink
Аз идвам при вас с едно питане.Този уикенд сигурно ще отскочим до Пловдив, та мисълта ми е дали може да ми препоръчате добри заведения....кръчми, клубове, дискотеки...Ако може да не е чалга, с умерени цени и да става купона...Пък може и едно общо диско да направим .. Rolling Eyes
Също така разни забележителности, които обезателно трябва да се видят..абе вобще всичко което се сещате.
Благодаря ви предварително и приятен ден!

# 106
Колкото до варицелата,малкият я изкара на 5месеца.Баткото на 6г беше контактен,но нищо.Той я изкара след Михаел и беше по лошо.Навсякъде ,където се сетите имаше пъпки и много го сърбяха.И аз го чешех с длани и не спях,за да не се разрани и да оттанат белези.Така че ,като е бебе не се сеша да се почеше и минава по леко.Дано съм те поуспокоила.Няма страшно smile3503

# 107
В Транспортна болница със сигурност имат хубав скенер, но за телефони незнам, но можеш да звъниш на справки и ще ти дадат някакви координати. Дано да не е нещо сериозно и бързо да се оправяте. Успех и скорошно оздравяване.

# 108
Ами моят сладур се опитва да се чеше,особено по коремчето и е някакъв кошмар.Мислех си,че вече ще започне да се оправя,ама имам чувството,че става по-зле и му се възпаляват пъпчиците ooooh!
 Относно заведения в Пловдив-отдавна не съм обикаляла,ама отпреди си знам един хубав ресторант в началото на стария град - Граждански клуб и при хубаво време - на върха на тепето едно много приятно заведение има.За клубове -Мармалад,Гепи... за тези се сещам сега Simple Smile

# 109
Днес съвсем случайно попаднах на една обява във вестник 24 часа за Денонощна детска поликлиника с възможност за посещения по домовете от педиатър. Адресът е ул. Любен Каравелов. Някой чувал ли е нещо за тази поликлиника и ползвал ли е услигите и за детето си?

# 110
  • Пловдив
Днес съвсем случайно попаднах на една обява във вестник 24 часа за Денонощна детска поликлиника с възможност за посещения по домовете от педиатър. Адресът е ул. Любен Каравелов. Някой чувал ли е нещо за тази поликлиника и ползвал ли е услигите и за детето си?
Да това е ВЕЛА.
Аз лично ползвах услугите им през първата година на дечко, но не останах очарована и се отказах. Работят на принципа - който е на дежурство преглежда детето - имат и много кадърни, но имат и не толкова добри лекари. А няма как да попадаш на добрите винаги. Случи ми се веднъж за 2 дена да го преглеждат 4-ма лекари и всеки чете какво е предписал предишния--- голяма каша.Единственото удобство е, че по всяко време в денонощието има кой да ти обърне внимание.

# 111
Здравейте!

Искам само да направя едно съобщение, което предполагам ще е от полза на много бъдещи/настоящи мами.
Д-р Ели Илиева от ДКЦ "Надежда" се премести в ДКЦ "СВ. Георги" (поликлиниката на ВМИ, бул."В. Априлов" 15А). Кабинетът и е 36, на 3-ия етаж. Работното и време е понеделник, сряда и петък - сутрин, а вторник и четвъртък е следобед. GSM-ът и е: 0889 308 227.

Аз съм изключително доволна от нея. С нейна помощ се роди синът ми, а също и двете деца на сестра ми. Цялото ни семейство я обожава!

# 112
  • Пловдив

Ами има бял списък на лекарите в Пловдив. А може да хвърлиш едно око и на черният списък.  Laughing

# 113
Здравейте мами.
За първата страничка аз вече съм мама на Виктор.

# 114
Да ти е жив и здрав малкият сладур!!! много да слушка и здраво да папка  bouquet

# 115
Цвети, Благпдаря  Hug

# 116
Radostche,  Да е живо и здраво бебчето и много да ви радва!  bouquet
На теб ти желая бързо възстановяване.

А относно детската клиника - ние сме нейни абонати вече година и половина. Много сме доволни от отношението и към нас и към детето. Въпреки, че бебка не боледува често ги посещавам или им звъня по телефона за най-малкото нейно неразположение. Посещението по домовете го предлагат от тази година. Найстина работят доста специалисти там, но ние ползваме само 2-3-ма.

# 117
Радостче,да ти е живо и здраво детенцето. Една моя дружка,с която раждахме заедно е абонат на Вела и е много доволна.

# 118
Нещо напоследък съм ядосана на докито, защото вечер след 10 часа си изключва телефона и това не ми се струва нормално, но го засякох на няколко пъти и май ще я сменям, та поне да имам някаква алтернатива в лицето на тази клиника, ако все пак се наложи. Явно на доки не може да се разчита, то и през деня не винаги си вдига телефона, все била заета, все незнам си какво и т.н.

# 119
И нашата лекарка го прави този номер - вечерно време директно прехвърля обажданията към бърза помощ.
 А за тази клиника-  вярно ли е,че само имунизации не правят? Аз от доста време се чудя дали да го запиша малкия,ама още не съм се начудила Thinking
Лек и слънчев ден от нас!

Общи условия

Активация на акаунт