Пловдив - 9

• 24 208
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Бях чела някъде, че тазът на жената след раждане се прибира почти до първоначалното си положение чак една година след раждането. Споко, не се тормозете, природата и организмът си знаят работата.

# 91
Не знам, от както съм се заела с детския център съм свалила 10 кг. Като момиченце съм.
Направо който не му се дават пари за дебелариум да заповяда при мен за уикенда. Гарантирам резултати.  Simple Smile

# 92
Мами,аз чак сега я виждам тази тема/форум/.Впишете ме и мен,моля ви!От 7 години съм в Англия,но Пловдив си остава моето любимо градче,в което се надявам да се върна един ден завинаги.Живечя в Кичука и съм мама на Елла 25/05/2006.
Не мога да пропусна  да честитя раждането на новото ни съгражданче ВАЛЕНТИН!Да е жив и здрав,палав и весел,да радва много мама и тати със засмените си очички и любвеобвилни ръчички! ЧЕСТИТ СИН,НОВО МАМЧЕ!

# 93
Не знам, от както съм се заела с детския център съм свалила 10 кг. Като момиченце съм.
Направо който не му се дават пари за дебелариум да заповяда при мен за уикенда. Гарантирам резултати.  Simple Smile
Аз ще взема да дойда,току-виж успея да сваля килцата,които са ми в повече Crazy

# 94
здрасти Станимира,изобщо не мисли сега за излишните килограми,най-важното сега е да имаш кърма,после всичко ще си дойде на място.Аз като родих още като ме изписаха вече си бях свалила натрупаните килца,само 2-3 бях повече от преди да забременея и без да кърмя,като ме налегна един глад и за 6 месеца пак си качих 15 кила,че и повече,ужас направо,ама какво да направя,все се успокоявам,че живот и здраве лятото като тръгна да тичам след моите двама сладури и килцата ще се стопят.Успех! Simple Smile

Комшийке,хаванах те най-накрая. И ти гарантирам,че с товите хубавци ще свалиш килцата. Wink

# 95
Дано,ще видим Grinning
здрасти Станимира,изобщо не мисли сега за излишните килограми,най-важното сега е да имаш кърма,после всичко ще си дойде на място.Аз като родих още като ме изписаха вече си бях свалила натрупаните килца,само 2-3 бях повече от преди да забременея и без да кърмя,като ме налегна един глад и за 6 месеца пак си качих 15 кила,че и повече,ужас направо,ама какво да направя,все се успокоявам,че живот и здраве лятото като тръгна да тичам след моите двама сладури и килцата ще се стопят.Успех! Simple Smile

Комшийке,хаванах те най-накрая. И ти гарантирам,че с товите хубавци ще свалиш килцата. Wink

# 96
Честито на мама Марая,за големия юнак,с който се е сдобила.Пожелавам му да яде много и да спи много.Аз до 1г.и 4м. не бях спала нормално smile3514 smile3541

# 97
Здравейте мами! Честит празник на всички,които днес празнуват  bouquet
Искам да споделя с вас притеснението си..... днес получих "страшен" подарък за имения си ден от моето детенце Cry Има варицела!!!!! толкова ми е жал като го гледам целия така изприщен!!! Знам,че има и по-тежки неща,ама все пак си ми е мъка,нали си ми е детенце Sad
А най ме е яд за това,че досега никога не ми е боледувал и само защото го заведохме един път по спешност в хирургиите сега се мъчи детенцето CloseКак може така-да си водиш детето да ти го прегледат и да му лепнат шарка!!!!!! Twisted Evil
 Е,всяко зло за добро!Само дано по-бързо да отшуми Sad

# 98
Здравейте мами! Честит празник на всички,които днес празнуват  bouquet
Искам да споделя с вас притеснението си..... днес получих "страшен" подарък за имения си ден от моето детенце Cry Има варицела!!!!! толкова ми е жал като го гледам целия така изприщен!!! Знам,че има и по-тежки неща,ама все пак си ми е мъка,нали си ми е детенце Sad
А най ме е яд за това,че досега никога не ми е боледувал и само защото го заведохме един път по спешност в хирургиите сега се мъчи детенцето CloseКак може така-да си водиш детето да ти го прегледат и да му лепнат шарка!!!!!! Twisted Evil
 Е,всяко зло за добро!Само дано по-бързо да отшуми Sad

Има бум на шарка в момента,не се притеснявай,колкото по-рано,толкова по-добре!Бързо оздравяване!

# 99
  • София
Вярно е, има бум на варицела! И на колежката ми детенцето е болно. но няма място за притеснение, това са детски болести, които всеки трябва да изкара в детска възраст. Аз я карах на 14-15г. и не ме питай как бях. като труп с 39 градуса температура. Колкото по-малък, толкова по-добре. А брат ми, който е по-малък от мен, не я усети как мина.

# 100
  • Пловдив
..... днес получих "страшен" подарък за имения си ден от моето детенце Cry Има варицела!!!!! толкова ми е жал като го гледам целия така изприщен!!! Знам,че има и по-тежки неща,ама все пак си ми е мъка,нали си ми е детенце Sad

Адашке не се притеснявай - важното е да отшуми с по-малко пъпки. А и после ще знаеш, че ти е зад гърба Peace

А за хирургиите - радвай се, че си се разминала само с варицела, че на братовчедката детенцето получи като бонус стафилокок. Close

Желая ти да минава шарката с по-ниска температура и поне малко днес да отпуснеш душицата.

# 101
Здравеи те имам събрани около 4-5  чанти бебешки дрешки ,дали мога да ги дим на някои.

# 102
Кой ще помогне? Къде в Пловдив има скенер за големи хора на ръст и кг и да работи със Здравната каса? Честно незнаех, че има значение дали си малък или голям. В Стара Загора няма и затова се насочваме към Пловдив. Ако може и телефони, за да питаме предварително.

# 103
Благодаря за подкрепата!!!
Жал ми е за детенцето,защото е само на 8 месеца....дано мине по-бързо и да го забравим Praynig
Усмивки за всички в този хубав слънчев ден!

# 104
Кой ще помогне? Къде в Пловдив има скенер за големи хора на ръст и кг и да работи със Здравната каса? Честно незнаех, че има значение дали си малък или голям. В Стара Загора няма и затова се насочваме към Пловдив. Ако може и телефони, за да питаме предварително.
Мисля,че има в МБАЛ "Свети Георги"(ВМИ),но не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт