Пловдив - 9

• 24 210
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Честито бебче и от нас!  bouquet
Да е живо и здраво и много да ви радва! Heart Eyes

# 166
Честита радост!  bouquet
 Пожелавам ти бързо възстановяване на теб, а на бебчето- да ти е живо,здраво,да те слушка и да расте с усмивка Party

# 167
benitta Честита дъщеричка. Пожелаваме ви да ви е жива и здрава, винаги усмихната и весела и много да ви радва. Да порасне голяма и красива. Поздравления за името. Страхотно е Simple Smile

Поздрваи и на всички мами тук.
Аз продължавам да питам за мами от Кичука желаещи за разходки Simple Smile а може и от Центъра ние с Гого и без тожа сме по главната почти всеки ден Simple Smile

# 168
Здравейте
Вече може може да ми промените статуса  "бъдеща мама preggo " сега съм мама на едно съкровище с име Рая  smile3503

Честито и от нас! Пожелавам на малката Рая да е жива, здрава и винаги засмяна.   bouquet

# 169
Бенита, честито! Да ви е жива и здрава и много да ви радва! Поздравявам ви за името  Peace

# 170
Ехо имали мами от ж.к. Тракия, които ходят на народни танци в 60 - класно?

# 171
  • Пловдив
Момичета, много благодаря за пожеланията  Hug  Blush
Сигурно скоро ще се засичаме по градинки и паркове Simple Smile

# 172
Здравейте и от нас. Аз съм Диана , а моята принцеска се казва Мария. Живеем в "Мараша" до гребната.
фтхиеп3нфедк                  оъшеп5й
А това беше поздрав за всички от Мимката.

Диана, аз също съм до гребната база .... На последна спирка на 10-тката. Ще се радвам да се запознаем и да кръстосваме заедно градинките ...

# 173
Здравейте и от нас. Аз съм Диана , а моята принцеска се казва Мария. Живеем в "Мараша" до гребната.

Диана, аз също съм до гребната база .... На последна спирка на 10-тката. Ще се радвам да се запознаем и да кръстосваме заедно градинките ...
Значи най-вероятно сме се засичали. Party Ще ти изпратя на лични наша снимка с количката, за да ни познаеш, и телефон. С Мимката много ще се радваме да ви видим Hug Grinning. Иначе ходим на Братската могила, там ще те запозная с другите авери bowuu bowuu bowuu.

# 174
  • София
benitta Честита дъщеричка. Пожелаваме ви да ви е жива и здрава, винаги усмихната и весела и много да ви радва. Да порасне голяма и красива. Поздравления за името. Страхотно е Simple Smile

Поздрваи и на всички мами тук.
Аз продължавам да питам за мами от Кичука желаещи за разходки Simple Smile а може и от Центъра ние с Гого и без тожа сме по главната почти всеки ден Simple Smile

Здравейте, отдавна не съм писала тук, ама нещо като е хубаво времето все сме навън.
бебешок, ние също често ходим по главната. можем да се уговорим нещо.
Приятен ден на всички!

# 175

Значи най-вероятно сме се засичали. Party Ще ти изпратя на лични наша снимка с количката, за да ни познаеш, и телефон. С Мимката много ще се радваме да ви видим Hug Grinning. Иначе ходим на Братската могила, там ще те запозная с другите авери bowuu bowuu bowuu.

Само кажи кога ходите ,за да се засечем Simple Smile .Аз също ходя на Братската , но не познавам никой и си седя самичка ...
Количката :

http://new.photos.yahoo.com/bibchy/album/576460762394184941/phot … 28804285127676/46

аз и Виктор:

http://new.photos.yahoo.com/bibchy/album/576460762394184941/phot … 28804285136624/75

# 176
mamasvetla с най-голямо удоволствие Simple Smile Пратих ти на лични телефон. Само кажи кога ще ти е удобно и ще разходим юнаците. Ама те май-са родени на една дата Simple Smile Ти къде ражда?

# 177
  • София
Даа, ще се разходим, ще звънна при първа възможност, само времето да се оправи. Ами като ви гледам и вие сте Коледно бебе! LaughingРаждах във Втора градска в Кючука.

# 178
Коледни сме да  Simple Smile Аз питах къде си раждала щото аз раждах с една Светла и като видях че и вие сте на Коледа родени и помислих да не е тя.  Simple Smile
Еми ще чакам да звъннеш. Вие все на главната ли ходите?Иначе къде живеете?

# 179
  • София
А не само на главната, живеем до ВСИ.

Общи условия

Активация на акаунт