Пловдив - 9

• 24 228
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Незнам дали е за тук ,но искам да споделя ПРЕКРАСНОТО отношение на най-добрата(за мен) детска лекарка в Пловдив.Тя не е добър лекар,тя е невероятен ЧОВЕК   bouquet

Това е д-р МАРИЯ НЕЩЕРОВА !!!

# 151
А да. Др. Нещерова е наистина много добър лекар.
mimi_81 ти да не си раждала в Херургиите на Пещерско в Пловдив? Понеже Нещерова работи там. Аз от там я познавам. Др. Генова също е страхотна. Има нужда от толкова добри педиатри.
Здравейте на всички мами. Да пийнем по кафенце и да се захващаме за домакинската работа че трябва и да се излиза. Пожелаваме ви слънчев ден - аз и моя шушул Simple Smile  Hug

# 152
А да. Др. Нещерова е наистина много добър лекар.
mimi_81 ти да не си раждала в Херургиите на Пещерско в Пловдив? Понеже Нещерова работи там. Аз от там я познавам. Др. Генова също е страхотна. Има нужда от толкова добри педиатри.
Здравейте на всички мами. Да пийнем по кафенце и да се захващаме за домакинската работа че трябва и да се излиза. Пожелаваме ви слънчев ден - аз и моя шушул Simple Smile  Hug

Раждах си в Асеновград,но имаше усложнения с малкия и тя дойде да го вземе за Пловдив,за неонатологията и оттам насетне не сме спирали да пиддържаме връзка.Дори и след като изписаха Тошко тя се обажда да пита как е ,а аз й го карам всеки месец на преглед,защото семо на нея имам доверие като специалист.Тук в Асеновград нашето педи си гледа работата през пръсти и затова се консултирам и с Нещерова.

# 153
mimi_81,  страхотен аватар... Как да се сдобия с такъв...

# 154
Нас Др. Нещерова ни изписа и беше толкова внимателна. Обясни ми всичко подробно. А в същия ден изписваха още 14 бебета. Жената имаше толкова работа а най-внимателно ми обясни всичко на дълго и широко. Определно е страхотен човек.

# 155
mimi_81,  страхотен аватар... Как да се сдобия с такъв...

http://www.imagechef.com/ic/product.jsp  това е сайта,но трябва да се регистрираш.

# 156
Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 157
  • в Низината
Здравейте на всички мами. За първи път пиша във този форум. Ние с нашата бебка живеем в Тракия и имаме проблем с яслите. Някоя от вас знае ли някаде в Тракия да има частна детска ясла? Благодарим ви предварително! Simple Smile

Частни ясли в Пловдив, за съжаление, няма!

# 158
Здравейте на всички мами. За първи път пиша във този форум. Ние с нашата бебка живеем в Тракия и имаме проблем с яслите. Някоя от вас знае ли някаде в Тракия да има частна детска ясла? Благодарим ви предварително! Simple Smile

В Тракия частна ясла няма. И аз се пробвах преди време да запиша Елена на ясла в Тракия, но не успях. Оказа се, че е трябвало да я запиша още когато се роди #Crazy. Затова за ДГ я записах една година по-рано, да е сигурно. Сега ходи в ''ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА", зад пощата и сме много доволни.

# 159
Ох ужасно е стези ясли. Май ще ни трябва много късмет, защото не сме подали молба още. То докато си чакаме ще станем за градина.  Thinking

# 160
Здравейте и от нас. Аз съм Диана , а моята принцеска се казва Мария. Живеем в "Мараша" до гребната.
фтхиеп3нфедк                  оъшеп5й
А това беше поздрав за всички от Мимката.

# 161
  • Пловдив
Здравейте
Вече може може да ми промените статуса  "бъдеща мама preggo " сега съм мама на едно съкровище с име Рая  smile3503

# 162
Честито   bouquet
Поздравления за красивата дъщеря. Знам, че сега си много щастлива - бъди винаги такава.
ПОжелавам ти малката Рая да е жива и здрава и много да те радва

# 163
Здравейте
Вече може може да ми промените статуса  "бъдеща мама preggo " сега съм мама на едно съкровище с име Рая  smile3503
Честито и от мен,да сте много здрави,усмихнати и щасливи!!!  bouquet

# 164
   Честито Бенита!!   Да сте живи и здрави !!! 
     1stroller newsm30 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт