Пловдив - 9

• 24 224
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте.
Казвам се Ели и за първи път пиша в този форум. Искам да попитам майчетата от Кичук Париж каде има детски кухни в този квартал и дали са хубави. Моя бръмбар е на 3 месеца ама до колкото знам за кухня се записва от рано.
Много ви благодаря предварително.
А как мога да се запиша в този форум?Какво трябва да направя?

# 136
  • Пловдив
Мама Гериииии като ти гледам лентичката- ми то не останало. Времето така бьрзо лети. Кажи ти как си? ДА те очакваме ли лятото с малкото човече на градинката?
Не остана, я. И на мен много бързо ми мина времето този път, може би защото имам занимавка. Напоследък не съм много добре и затова не излизам, ама ще устискам още малко. А за градинката, естествено, там сме в комплект и с каката.

# 137
  • в Низината
И от мен здравейте!
Как досега не съм писала тук, незнам. И аз съм от Кичука.

Здравейте.
Казвам се Ели и за първи път пиша в този форум. Искам да попитам майчетата от Кичук Париж каде има детски кухни в този квартал и дали са хубави. Моя бръмбар е на 3 месеца ама до колкото знам за кухня се записва от рано.
Много ви благодаря предварително.
А как мога да се запиша в този форум?Какво трябва да направя?

Ами ти къде точно живееш? Аз знам една кухня - намира се на "Д.Талев", след пощата. Има една детска градина. Дано се сещаш къде е, защото не мога да ти кажа името на градината. Ако ти е близко, ти я препоръчвам - моят син много харесва храната.

# 138
Благодаря gergi!
Аз живея на Кичево. Мисля че се сещам каде е тази градина и мисля че ще намеря и кухнята. Ако е тази за която се сещам мисля че не е толкова далеч. Щом е добра Simple Smile
Ти къде живееш? Аз все още си търся другарчетра за разходка Simple Smile Вие сте по-големи може да ходите на ясли вече ама аз да си питам Simple Smile
И ако има и други майчета от Кичука ние сме винаги ЗА разходки обадете се Simple Smile

# 139
Да се запиша и аз. Поздрави на всички настоящи и бъдещи мамчета от Пловдив   bouquet
Живеем в Тракия. Бебка е на 7 месца, казва се Ева. Родена е на 03.09.06.
Вече си има две пробили зъбчета, лази, но засега само назад, седи стабилно сама, много е активна и жизнена. Спокйно и усмихнато бебче е.
Аз вече работя - инструктор по аробика, каланетика и тае бо съм. По 1 час на ден бебчето остава на грижитве на татко си, който за щастие работи вкъщи.
Приятно ми е да се запозная с всички  Heart Eyes

# 140
  • в Низината
Благодаря gergi!
Аз живея на Кичево. Мисля че се сещам каде е тази градина и мисля че ще намеря и кухнята. Ако е тази за която се сещам мисля че не е толкова далеч. Щом е добра Simple Smile
Ти къде живееш? Аз все още си търся другарчетра за разходка Simple Smile Вие сте по-големи може да ходите на ясли вече ама аз да си питам Simple Smile
И ако има и други майчета от Кичука ние сме винаги ЗА разходки обадете се Simple Smile

Ние сме на Силиврия, до паркчето. Дребният не е на ясли, гледа го детегледачка, а пък аз работя. На разходки сме след работа и в почивните дни. Ама не се знае - може да сме се виждали, пък да не знаем.. newsm78

# 141
gergi ами може да сме се виждали Simple Smile. Вие кам колко сте на градинката?След 5-6 ли? Ние събота и неделя скитаме. Ходим на далечни разходки че таткото си е вкъщти и използваме. Обаче някой следобед може да се видим на парка Simple Smile

# 142
Полинбг-в момемта работиш ли? Кьде водиш занятия?

# 143
Мами, които си пиете кафето на Марияната на пазарчето на Младежка - обадете се плсссс, за да го пием заедно Wink

# 144
Работя в залата зад кино Фламинго.
Ето тук можеш да видиш кога са ми часовете, къде точно е залата и какви стилове водя:
http://www.letsgym.com/contacts

Къде сте мами от Тракия? Ако искате да ходим заедно на спорт - аз пътувам всеки ден с кола, така че имам свободни места  Simple Smile
Аз съм за среща другата седмица - това е за всички мами от Пловдив.

# 145
  • До хладилника, който обичам
Полин, води ни ти тае-бо-то във Фламингото, а?
Бяхме много доволни от начина, по който ни водеше Цецо, обясни, че заедно сте го разработили по Били Бланкс... много тъпо се получи обаче това след няма и месец тренировки Tired

# 146
Здравейте на всички мами. За първи път пиша във този форум. Ние с нашата бебка живеем в Тракия и имаме проблем с яслите. Някоя от вас знае ли някаде в Тракия да има частна детска ясла? Благодарим ви предварително! Simple Smile

# 147
  • Пловдив
Скъпи приятели,

на 28 април от 20:00 часа в "Синдикалния дом" в град Пловдив ще бъде проведен благотворителен концерт в помощ на Светльо!

Организатори на концерта са Общински младежки съвет - Пловдив, а участие в него ще вземат млади таланти от средните училища в града. Изпратени са официални покани до около 500 фирми, за които ще бъде организиран и благотворителен коктейл след концерта, на който се надяваме да бъдат събрани още средства.

Заповядайте и вие!
                                                                   Входът е с цена 2 лева.

http://www.save-darina.org/

# 148
Това със срещата на всички мами определено ми харесва като идея. Има ли други навити?
А иначе до колкото знам яслите са доста труден проблем в целия град. И аз не съм подавала молба още ама вече закъснявам и трябва да го направя. Ние сме в Кичука ама ако стане това дето сме го решили нашия шушул ще ходи на ясли в Смирненски.

# 149
Не знам да има частна ясла. Аз записах бебка в държавна ясла в Тракия още когато беше на 5 месеца (преди 2 месеца) и имаше свободни места за юни 2008. Явно проблема е сериозен. Аз също бих искала да знам дали има частна ясла.

Общи условия

Активация на акаунт