Пловдив - 9

• 24 231
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • plovdiv
Здравейте и аз съм пловдивска мама.Живея в кв.Коматево.Ако има и други мами от там пи6ете

# 121
Във Вела наистина не правят имунизации. Още като се записваш ти казват, че ваксините са работа на джипито. Но пък правят всякакви изследвания на кръв и урина, които са безплатни за пациента. Имат договор с поликлиниката отсреща и стават за 20мин.
Иначе и ние се записахме, защото ни писна от нашто джипи, което е педиатър и лектор във ВМИ, но за съжаление е и роднина на съпруга ми и затова не можем да се отпишем.
Бебка беше на 42 дни когато я завеждаме при нея, много притеснени, поради неистов плач на детето. Тя я прегледа и ни каза, че на детето му няма нищо. Това били уроки, понеже съм я извеждала от много малка навън (започнах да я извеждам от 14-тия ден), т.е. детето плаче, защото някой го е урочасал. ShockedС мъжа ни не започнахме да се смеем на диагнозата само защото  бяхме много притеснени за бебка. И така отидохме във Вела - там се оказа че й е зачервено малко ушенцето.
А за клиниката научихме от колега на съпруга ми. Един от лекарите там открил, че дъщеричката му има някакъв проблем със сърцето и трябва да се оперира.

# 122
Христос возкресе!!!
 easter easter easter
Честит ви празник-дано да Ви са пълни домовете и сърцата със светлина и усмивки.....а семействата Ви от здраве да не се оттърват!!!

# 123
ВО ИСТИНА ВОСКРЕСЕ
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ НАС
 easter
Обичам този празник, но тази година го преоткривам на ново защото се радвам на радостта на моето момиченце. Като види боядисаните яйца очичките й светват. Във всяка ръчичка държи по едно яйце и така ги чупи. Още не може да приеме факта, че някой друг държи едното, а тя другото яйце.

# 124
Наистина Възскресе!

Мама Злати, изчакай до догодина, ще ти се надуе главата от "още един път, мамо" "люпи ми го, мамо", "искам аз да го отрежа на машинката, хайде пак" Толкова се беше превъзбудил, че трябваше да го изпратим в другата стая да се успокои малко.  Simple Smile

# 125
Христос Воскресе!!!
Много здраве,щастие и късмет във  всяка къща!!!
ето нашите яйчица :

# 126
         Христос Воскресе!! easter
     Надявам се да релаксирате след празникаSimple Smile
     Та, по  темата за яслите.. Ная  тръгна в понеделник / миналия/   По 3 часа на ден. Без НИКАКВИ проблеми,  хваща си сестрата за ръчичка, казва "Чао!" и се  втурва вътре.   Само дето се разболя в четвъртък. Което се и очакваше, де.  Четем тук - знаем!!
      Дано не продължи дълго адаптирането към вирусите, защото   АЗЗ  няма да издържа.  Жал ми е.  
       Дано не се разболява често,  мъничето ми.
      Пожелавам го на всички, прочее!!!! Hug

# 127
Със закъснение и ние се записваме. Пловдив,  ж.к. Тракия   bouquet

# 128
  • Пловдив
Добре дошли на новите мами! Да са ви живи и здрави бебчетата!  bouquet Днес ще ви впиша в списъка.
Момичета имам нужда от помощ. Имам един познат, който е на квартира и работи тук, но е от Стара Загора. Болен е от известно време, здравноосигурен е, но не знаем как и къде да отиде. Та иска да му препоръчам доктор. Можете ли да ми препоръчате някой. И понятие си нямам дали трябва да се плаща, ще го приемат ли така. Живее зад църквата Света Петка, така че ако можете да ме насочите към 1 поликлиника ще е добре. То и моето джипи е там, но при нея се чака поне 2 часа, а и не знам дали ще може да го приеме. Няма значение, човека може и да си плати, просто ми кажете къде да го насоча.

# 129
 Здравейте мами! Христос возкресе на патерица!  bouquet
 ЗлаВещица, аз бих ти препоръчала д-р Заимова, винаги е отзивчива и усмихната.Работи в поликлиниката след тунела посока център. Не знам първа ли се води,втора ли.
 А щом е здравноосигурен и живее в Пловдив защо просто не се запише при някой личен лекар? Доколкото знам когато става дума за смяна на лекар поради смяна на местожителството може по всяко време да отиде човек и да си избере лекар.Дано не съм се изразила объркано.....
Усмивки за всички от нас с бебчо,който вече почти се оправи Grinning

# 130
Здравейте и от мен, момичета. Радвам се ,че има толкова много мами от Пловдив. Ще следя темата

# 131
Здравеи те мами .Искам да задам два въпроса и се надявам дами помогнете.Тези дни ми беше племеника на гости.Той е на 9 мес. и като плаче си гълта езика и посинява ,дали се е случвало на някоя от вас и да ми кажете какво да предприема.А ДРУГИЯ  ми въпрос е дали можете  да ми кажите нещо за флорните капки за моето бебче.Тя е на 1г и 2 м и има осем зъба и не е пила досега такива капки.Благодаря.

# 132
Здравейте, мами , бихте ли ми казали къде се намира Центъра за бременни в Пловдив? Благодаря

# 133
  • Пловдив
Здравейте, мами , бихте ли ми казали къде се намира Центъра за бременни в Пловдив? Благодаря
Заповядай! http://www.bg-mamma.com/site/content/view/451/72/

# 134
Мама Гериииии като ти гледам лентичката- ми то не останало. Времето така бьрзо лети. Кажи ти как си? ДА те очакваме ли лятото с малкото човече на градинката?

Общи условия

Активация на акаунт