Пловдив - 9

• 24 177
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте
Нашата принцеса ще тръгва на ясли от юли месец. Избрали сме детски ясли номер 30. Намират се на ул. "Младежки хълм" 3, зад електротехникума.
Ако има мами, чийто дечица ходят там, ще се радвам ако ми кажат нещо повече за яслата, доволни ли сте, притеснявам се за храненето, защото е злояда, и за заспиването следобед, защото заспива със шишето с млякото и за още  куп други неща.
Ето защо ще се радвам ако мога да разпитам някоя мама за яслата.

# 196
Мама Злати и ние сме записани в ясли 30,но ще ходи от догодина пролетта.Ще се опитам да науча нещо за яслите тия дни и ще ти кажа.
Но ако някой от мамите тук знае да пише........

# 197
Здравейте мами от Пловдив . Обръщам се към вас с една молба Praynig спешно ми трябват координати на добър детски невролог от Пловдив. Моля ви пишете ако можете да ми помогнете с телефони или адреси. благодаря Hug
Също освен Иванов може да се обърнеш към доктор Пискова - Д-р Пискова - Кабинет по неврология и детска психо
тел.:032/267836, 0888647697 (20-22 ч. в делник)
Адрес: град Пловдив, улица Христо Ботев номер 45, ет.2, п.код: 4000
Моят малкия е воден при нея, всъщност на мен най-ми помогна един доктор, който им беше доайен на всички, но за съжаление почина миналата година. Неговата диагноза беше точна и безпогрешна "нищо му няма да детето", от никой друг не чух същото.
НАП се намира в Кичука по новия надлез като се качиш, третата отбивка вдясно, само направо, след светофара първата голяма сграда вляво.

# 198
  • Пловдив
Мили мами,
виртуално черпя за 5-я рожден ден на моята кукла Ани   
 smile3510
 Wine Glass beer2 beer3 beer  food010

# 199
Devil In Disguise Да ти е жива и здрава и много да те радва.  newsm59   Gift

# 200
Честит Рожден ден на нашата малка приятелка Ани и бьрзо оздравяване,мило дте расти все така усмихнато и палаво за радост на мама Ники и тате Митко. Хайиде чакаме да хапваме тортичка заедно и да играем в градинката. Hug

# 201
Честит рожден ден на Ани!

Девил, да ви е жива и здрава, много да ви радва и да се гордеете с нея!

# 202
Devil In Disguise честита ти рожденичка да расте здрава и щастлива!!!
Много слънчев ден за вас изпълнен с незабравими моменти!

# 203
  • Пловдив
Честит Рожден ден на Ани!
Да е жива , здрава и много весела!

# 204
Честит рожден ден на Ани!Да все така жизнена и чаровна и много да радва мама Ники и тате Митко!А,те поне на още двайсет нейни рожденни дни да присъстват......и подобаващо да ги обележат Wink

# 205
Честит рожден ден на Ани!Да все така жизнена и чаровна и много да радва мама Ники и тате Митко!А,те поне на още двайсет нейни рожденни дни да присъстват......и подобаващо да ги обележат Wink
   Честит празник на  АНИ!!!
    Нещо не разбрах, не се сърди.. , НО Ани / рожденничката/  на 40- години ли е?   М НЕ е ...и какво  , значи още "20 години да празнуват родителите ?"   Ако родителите на Ани са по на 25.. след 20 години ще са на по 45!!!
  Аз съм на 40 години.  значи трябва за празнувам още 5...?  и край?     Умирам  , вероятно от старост.. Tired

Гледайте какво пожелавате, ...  Аз им пожелавам да празнуват нейният 70-80 годишен рожден ден.

# 206
  • Пловдив
   Честит празник на  АНИ!!!
    Нещо не разбрах, не се сърди.. , НО Ани / рожденничката/  на 40- години ли е?   М НЕ е ...и какво  , значи още "20 години да празнуват родителите ?"   Ако родителите на Ани са по на 25.. след 20 години ще са на по 45!!!
  Аз съм на 40 години.  значи трябва за празнувам още 5...?  и край?     Умирам  , вероятно от старост.. Tired

Гледайте какво пожелавате, ...  Аз им пожелавам да празнуват нейният 70-80 годишен рожден ден.
Споко, аз ставам на 42 тая година, още по-малко ми остава Wink

# 207
  • Пловдив
Благодаря за пожеланията, мили момичета!!!!
Желая на всички Ви много радост, щастие и успехи!!!

Празникът бе подобаващо отбелязан, въпреки скарлатината  Sad

А сега отново:

Мили мами,
черпя виртуално 
     party023 beer beer3 beer2 cheers Drunk Wine Glass Popcorn cook
за    30 рожден ден на скъпият ми съпруг burning soul

Мило,
следвай мечтите си!!!!
bdbaloni baloni
newsm51

Последна редакция: пн, 23 апр 2007, 06:51 от Devil In Disguise

# 208
Малей........срам Embarassed....ама който не чете какво пише/най-вероятно съм имала на впредвид 20 по 5,ама при тая лудница около мен....искренно се надявам мама и тате да не ме бият следващия път като се видим....пък аз поне ще имам повод да почерпя като извинение за глупостта дето съм я написала/
.......А сега:
Честит рожден ден на Таткото на Ани-burning soul -да е жив и здрав!
/тоя път се ограничавам с поздравите,че не се знае какви ще ги натворя/

# 209
  • Пловдив
Девил - честито ти рожденичка и рожденик   bouquet  bouquet  bouquet
Да са ти живи и здрави и много да те слушат и двамата Laughing
Весело изкарване и дано скоро ви се размине скарлатината, че е много неприятна болест и моя батко преди време я кара...

Общи условия

Активация на акаунт